Kos:

Kevesebb kedvet érezhet a munkához, bármilyen fizikai tevékenységhez. A pénzkeresés azonban remek hajtóerő lehet. Jól tudja képviselni az érdekeit, különösen anyagi vonalon, ezért most kellene előadnia ilyen irányú elképzeléseit. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, utazását érdemes lenne elhalasztania. Valakinek a viselkedése vagy egy hír megdöbbentheti.

Bika:

Kommunikációs problémák tehetik nehézzé ezt a hetet. Felettese olyan dologgal állhat elő, amely miatt még a nem létező hajszálai is égnek állhatnak. Pénzügyei sem úgy alakulnak, ahogyan szeretné. Talán a tartalékokhoz kell nyúlnia. Kedvez viszont az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytat vagy ezt tervezi, a dolgok alakulása miatt minden oka meglehet az örömre.

Ikrek:

A házasságok, régi együttélések akkor működhetnek jól, ha ön alkalmazkodik a társához, aki könnyebben felkaphatja a vizet. Érdemes bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyeket intéznie. Esélyes, hogy olyasmibe bonyolódjon, amit titokban kell tartania. Zűrös helyzet is kialakulhat, és a felettesénél sem kellene most nyomulnia. Ha lehet, külföldi utazását halassza el.

Rák:

Előfordulhat, hogy szomorú esemény következik be, és ön semmit sem tehet, csak elszenvedi a kialakult helyzetet. Olyasvalakivel tud beszélgetni, aki más megvilágításba helyezheti az eseményeket, és amit hall, megnyugtathatja. Ha ön szülő, gyermeke miatt mélyebben zsebbe kell nyúlnia. Felettese nehéz helyzetbe kerülhet, de az is lehet, hogy főnökváltásra kerül sor.

Oroszlán:

A házasságokban, régi együttélésekben kommunikációs problémák alakulhatnak ki. Olyan mondatok is elhangozhatnak, amelyek sebet ejthetnek mindkettőjük lelkén. Szerelmi kapcsolatában kedvese paprikás hangulatba kerülhet, és ez nem tesz jót a viszonyuknak. Ha eddig azt mondta, ön már semmin sem csodálkozik, most minden pont ellenkezőleg alakulhat: egyik ámulatból a másikba eshet.

Szűz:

Ha ön szülő, minden figyelme gyermekére irányulhat, most hatást is gyakorolhat rá, ő pedig azt teheti, amit ön jónak gondol. Ha ön vállalkozó, akkor főként anyagiak terén érhet el sikereket. Kolléga az agyára mehet, munkahelyén igazságtalan helyzet alakulhat ki, vagy többször, esetleg más miatt kell fáradoznia. Muszáj pihenőnapot tartania, különben betegség átmenetileg kivonhatja önt a forgalomból.

Mérleg:

Figyelmének fókuszában családja állhat, néhány családtagjának szüksége van az ön segítségére. Nem esik nehezére az önfeláldozó magatartás, hiszen akikért áldozatot hoz, azokat szereti. Ha ön szülő, gyermekével a kommunikációt ne erőltesse, mert ő ragaszkodhat a maga igazához, és úgysem tudja befolyásolni. Most érdemes orvosi vizsgálaton vagy műtéti beavatkozáson túlesnie.

Skorpió:

Ha pénzről van szó, nem áll a helyzet magaslatán. Ami azt jelenti, hogy nem tud jól bánni vele, vagy nem kapja meg mindazt, amiről úgy gondolhatja, hogy jár önnek. Utazás remekül sikerülhet, közlekedés során is szerencsés lehet. Jól tudja képviselni az érdekeit, kivéve pénzügyekben. A fontosabb megbeszéléseket is mostanra kellene időzítenie. Legyen a segítségére olyan személynek, aki bajban van.

Nyilas:

Az a csoda is megtörténhet, hogy megfizetik a munkáját. Valakinek a segítségével olyan lehetőséget csíphet meg, amely anyagilag roppant hízelgőnek ígérkezik. Mindez jó hatással lehet a biztonságérzetére. Munka során megismert személy vagy kollégái az idegein táncolhatnak. Megeshet, hogy a szerelem édes angyalkája a vállára telepedik. Különösen igaz ez, ha régi kapcsolat felújításáról van szó.

Bak:

Anyagi nehézségekkel kell szembenéznie. Nem kedvez az idő nagyobb vásárlás lebonyolításának. Pénzügyek terén sem tudja jól képviselni az érdekeit, ezért az ilyen jellegű megbeszélésekkel várjon még. Az lehet a benyomása, mintha érzelmi hullámvasúton ülne, elsősorban kedvese viselkedése miatt. Az egyértelmű kommunikáció fontos, mert félreértés bonyolulttá teheti az életét.

Vízöntő:

Megeshet, hogy szomorú dolog történik önnel, és emiatt könnyeket hullajthat. Hajlamossá válhat a makacs viselkedésre, amivel a saját életét nehezítheti meg. Agyműködése nehézkesebbé válhat, ez lehet az oka annak, hogy például ha tanul, nehezebben birkózik meg a feladatokkal. Pénzügyeire figyeljen jobban, különben veszteséget lesz kénytelen elkönyvelni.

Halak:

Olyasvalakivel beszélje meg a problémáját, aki tanácsot is tud adni, hogyan változtasson az életén ahhoz, hogy jól érezze magát a bőrében. Felettese viselkedése miatt nehezebbnek érezheti a mindennapjait. Talán ez hozzájárul ahhoz, hogy elgondolkodjon: hogyan tovább? Kolléga viselkedése miatt is kinyílhat a kisbicska a zsebében. Lelkileg érzékenyebb, ezért szívhatja mellre azt is, amit korábban észre sem vett.