Barangolás a mágikus ereklyék világában – Megjelent az idei első Nők Lapja Ezotéria

Varázsgyűrűk a világ körül, Salvador Dalí, holtak öröksége, gyógyító és elátkozott tárgyak... Idén is számos érdekességgel készültünk nektek, tartsatok velünk 2022-ben is!

Galériánkra kattintva ízelítőt kaphattok a lap tartalmából:

Galéria | 13 kép

Kedves Olvasó!

A talizmán olyan, rendszerint meghatározott célból készített tárgy, amely erőt, védelmet, bátorítást, szerencsét, boldogságot és energiát ad. Medici Katalin szerelmi talizmánként viselt egy asztrológiai jelekkel ellátott ezüstmedált, VII. Henrik egy kígyó nyelvét hordta láncon a nyakában, hogy kivédje a betegségeket és a mérgezéseket. Napóleon és a második világháború amerikai pilótái egyaránt angyalérmét tettek kabátjuk zsebébe, míg egyes hollywoodi sztárok, mint például Sharon Stone és Richard Gere, kristályokból nyernek pozitív energiát. A legenda szerint Napóleon éppen az 1815-ös waterlooi vereség előtt veszítette el féltve őrzött érméjét, és talán emiatt pártolt el tőle a szerencse. I. Erzsébetnek viszont „bejött” achátból készült „barátságtalizmánja” (amely révén a viselőjének mindig lesz legalább egy hű barátja), hiszen egész uralkodása során ügyesen körülvette magát királyi tanácsadókkal.

Legfrissebb lapszámunkban eláruljuk, mi a különbség az amulettek, kabalák, ereklyék és talizmánok között. Bepillantást engedünk az egyiptomi amulettmágiába, és eláruljuk, mi volt minden idők legnagyobb talizmánja. Az is kiderül, hogy szabad-e használni az elhunyt személyekről ránk maradt tárgyakat. Milyen hatással lehetnek ránk eltávozott rokonaink ékszerei? Mit tehetünk, ha egy ilyen tárgy „furcsán” viselkedik? Spirituális szempontból illik-e és biztonságos-e egy elhunyt ruháját viselni?

Legfrissebb lapszámunkhoz jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánok!
Izing Klára asztrológus, szerkesztő

Előfizetési lehetőség
Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek mindig kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra és fizessetek elő lapunkra!  
Kövessetek minket a Facebookon is, ahol még több spirituális érdekességről olvashattok!
Következő lapszámunk 2022. március 9-én jelenik meg.