Kos:

Nem kedvez az idő a pénzügyi megbeszéléseknek, mert nem tudja képviselni az érdekeit. A környezetében több az irigy és rosszindulatú személy, olyan is akad, akinek a viselkedése megdöbbentheti. A munkában, megélhetésben örömteli helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy a sors kárpótolni kívánja önt egy korábban elszenvedett esetleges sérelemért.

Bika:

Pénzére, értéktárgyaira ügyeljen, mert a saját hibájából veszteség vagy kár érheti. Anyagiakkal kapcsolatos megbeszéléseit halassza el, mert nem tudja ebben a témában jól képviselni az érdekeit. Ugyanez vonatkozik a felettesével történő megbeszélésekre is. Valakinek az ismerősei közül viszont sokat köszönhet majd ezekben a napokban. Ha párkapcsolatban él, társa gondolatai a pénz körül foroghatnak.

Ikrek:

Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Ha műtéti beavatkozásra vagy kivizsgálásra kerülne sor, ne izguljon, a gondviselés nem hagyja önt magára. Önre általában nem jellemző a makacsság, éppen ezért most csökönyösségével nemcsak a környezetét lepheti meg, hanem saját magát is. Párkapcsolatát nehezebbé teheti, hogy társa egyik pillanatról a másikra paprikás hangulatba kerülhet.

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben fellángolhat a szenvedély. Élete párjának viselkedése kellemes meglepetést szerezhet. A környezetében is több az olyan személy, akikkel nagyon jól kijöhet. Egy kolléga viszont az idegeire mehet, vagy a munka során alakulhat ki idegtépő szituáció. Ha megszűnne a munkája, ne aggódjon, a sors nem hagyja önt magára ebben a helyzetben. Balesetveszélyes a hét, vigyázzon magára!

Oroszlán:

Ha munkáról, megélhetésről van szó, felemás helyzet jöhet létre. A kollégák között van olyan, akire hatást gyakorolhat, és jól kijöhetnek. Közben a felettese az agyára mehet, és olyan szituáció alakulhat ki, hogy el kellene gondolkodnia a változtatáson. Ha ezt nem teszi önként, a sors fogja rákényszeríteni. Párkapcsolatában társával nehezebben érthet szót, és kevésbé toleráns, mint kellene.

Szűz:

A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhetnek át. Ha viszonyuk nem volt fenékig tejföl, ez most változhat, és mindketten úszhatnak a boldogságban. Ám a kommunikáció most nem tartozik az erősségei közé, ezért a fontosabb megbeszéléseket el kellene halasztania. Megeshet, hogy a környezetében akadnak olyanok, akik szenvednek a stílusa, viselkedése miatt. Pénzügyei jól alakulhatnak.

Mérleg:

Szerelmi kapcsolatában és a gyermekével való viszonyában kommunikációs problémák adódhatnak, amelyek miatt nehezebbnek érezheti az életét. Ha ön vállalkozó, a dolgok nem az elvárásai szerint alakulhatnak, és emiatt szenvedhet. A rokonságával jól kijöhet, ingatlanügyletet is most kellene intéznie, mert az életnek ezen a területein jó eredményt érhet el. Betegség váratlanul ágynak döntheti.

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben társa idegesebb az átlagosnál, ezért hamarabb felkaphatja a vizet. Önnek viszont erőssége a kommunikáció, ezért úgy befolyásolhatja őt, ahogy csak szeretné. A pénz vagy kifolyik a keze közül, vagy könnyebb megkeresni, mint megtartani. Ha ön szülő, gyermeke miatt többet aggodalmaskodhat. De az is lehet, hogy csemetéje nem teljesen őszinte önnel.

Nyilas:

Környezetében többen úgy gondolhatják, hogy ön Krőzus reinkarnációja. Tény, hogy anyagi ügyei irigylésre méltón alakulhatnak, igaz, mindenért meg kell dolgoznia. Egy kollégáját nem szíveli, és olyan váratlan helyzet alakulhat ki, ami miatt talán át kell szerveznie a napjait. Mielőtt megszólal, számoljon el tízig, így elkerülheti, hogy olyasmit mondjon, amit hamar meg is bánhat.

Bak:

Rengeteg energiával rendelkezhet, az immunrendszere is jól működhet, ezért ha egészségi problémája alakulna ki, gyorsabban felépülhet. A szenvedély lángja is magasra csaphat. Ha még nem szerelmes, Ámor nyila most a szíve közepébe fúródhat. Nem kedvez az idő az anyagiakkal kapcsolatos megbeszéléseknek, mert nem tudja jól képviselni az érdekeit. Ha ön szülő, gyermeke most nehezebben kezelhető.

Vízöntő:

A kommunikáció nem az erőssége, olyan témában köti az ebet a karóhoz, amelyben a siker érdekében inkább engednie kellene. Olyan váratlan helyzet is kialakulhat, amikor hirtelen fogalma sincs, mit és hogyan kellene tennie. Anyagiak terén legyen óvatosabb, mert hajlamos a könnyelműségre, és a pénz kifolyhat a keze közül. Olyasmire tehet szert, amit jó lenne, ha titokban tartana.

Halak:

Olyan hírek juthatnak a fülébe, hogy meglepetésében csak kapkodja a fejét. Előfordulhat, hogy valakit a helyére kellene tennie, de fontos, hogy finoman fogalmazzon. Felettese olyasmivel állhat elő, aminek hatására ön talán eljátszik a változtatás gondolatával. Csak akkor lépje meg, ha már van biztos, másik lehetősége. Megeshet, hogy a szerelem édes angyalkája a vállára telepedik.