A II. Erzsébetnek beöltöző egyéves kislány levelet kapott a Windsor-kastélyból

A halloweeni kosztüm és a kislány két corgija a királynő figyelmét is felkeltette.

Az egyéves Jalayne Sutherland azután került a brit királyi udvar figyelmének középpontjába, hogy tündérien pózolt ősz parókában, babakék szövetkabátban és hozzáillő kalapban, valamint gyöngysorral a nyakában. A fotót édesanyja, Katelyn Sutherland készítette róla, a fényképen pedig az Ohio államban élő család kutyái is szerepelnek. Katelyn egy kósza ötlettől vezérelve elküldte a fotót II. Erzsébet brit királynőnek, de mint nyilatkozta, nem gondolta volna, hogy választ is kap rá. Elmondása szerint lánya halloweeni jelmezét elsősorban az inspirálta, hogy a kis Jalayne legjobb barátai a corgik – és mint jól ismert, a királynő is kora gyerekkora óta rajongással szereti ezt a kutyafajtát, összeszámolni is nehéz, hogy élete során hány corgija volt!

II. Erzsébet királynő 1994-ben a Windsor-kastély kertjében sétáltatja kis kedvenceit. Fotó: Julian Parker/UK Press via Getty Images

„Olyasmi koncepciót akartunk, amelyben mindhármuknak jut szerep – mesélte az édesanya a The Sun online újságnak. – És határozottan nagy rajongói vagyunk a királyi családnak, igazán csodáljuk a királynőt.” Az egyéves kislány jelmeze nagy sikert aratott halloweenkor a család lakókörnyezetében, sok bókot és édességet gyűjtött vele. „A halloweeni sétánk során sok-sok dicséretet kaptak, a kedvenceim azok voltak, amikor az emberek pukedliztek a kislányom előtt, vagy integetve azt mondták, »Őfelsége!«.

A váratlan levél II. Erzsébet udvarhölgyétől, Mary Morrisontól érkezett, és az állt benne, hogy

„A királynő kért meg, hogy írjak önnek, és megköszönjem a levelét, illetve a fényképet, amelyet volt szíves csatolni.

Őfelsége kedvesnek találta, hogy ön írt neki, és örömmel fogadta a fotót a lányáról, Jalayne-ről abban a pompás öltözékben. A királynő reméli, hogy mindannyiuknak boldogan telik a karácsony, én pedig mellékelek egy kis érdekességet a királyi háziállatokról, amely remélhetőleg tetszeni fog Jalayne-nek.” A 2021. december 9-én kelt levél a bélyegző szerint a Windsor-kastélyból jött, ám a család azt nem árulta el, mit tudtak meg a brit királyi négylábúkról.

Kiemelt kép: Getty Images