Horoszkóp – 2021. december 29 – 2022. január 4.

Kos:

Minden gondolata a munkája, megélhetése körül forog. Olyan lehetőséget sodorhat útjába az élet, amely miatt anyagilag pompás helyzetbe kerülhet. Ha külföldre utazik, jól érezheti magát, csak vigyen jóval több pénzt magával, mint amennyit tervezett. Olyan hír is a tudomására juthat, amelyet felhasználva előnyös helyzetbe kerülhet. Ismerősei között van, aki rosszat kíván önnek.

Bika:

Ismerősei között van olyan személy, aki jót kíván önnek, vagy aki csodálja és a szeretetével elvarázsolhatja önt. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Egészségére jobban ügyeljen, mert egy betegség kivonhatja önt a forgalomból. Ha már beteg, most nehezebben viselheti ezt az állapotot. Felettese az agyára mehet. A vonzás törvénye működhet, mert amire gondol, az bekövetkezhet.

Ikrek:

Olyan dologba mehet bele, amit jó lenne, ha titokban tartana. Pénzügyek terén sikeressé válhat. Sőt, ha párkapcsolatban él, társa anyagi helyzete is pompásan alakul, és ez jó hatással lehet kettőjük viszonyára. Valakivel annyira tökéletes lehet az összhang, hogy talán még egymás mondatait is be tudják fejezni. Olyasmi körül foroghatnak a gondolatai, amiről ne beszéljen senkinek.

Rák:

Jó lenne, ha ideje nagy részét társaságban töltené, ahol minden figyelem önre szegeződhet. Lehet, hogy glória ragyog a feje fölött, ami elégedetté teheti. A szerelem édes angyalkája is a vállára telepedhet, és ön úszhat a boldogságban. Ha dolgoznia kell, idegesítő személyekkel kerülhet kapcsolatba. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, valakinek a megnyilvánulása elvarázsolhatja.

Oroszlán:

Ha dolgoznia kell, nem lesz oka panaszra, mert minden úgy megy, mint a karikacsapás. Kollégával vagy a munka során megismert személyekkel remekül kijöhet. De az is lehet, hogy fantasztikus ötlet pattan ki a fejéből, jegyezze le, mert a megvalósítására csak később kínálkozhat lehetőség. A megérzései soha nem működtek annyira jól, mint most: hallgasson rájuk!

Szűz:

Olyan dolgok történhetnek önnel, amelyek miatt örömében fülig ér a szája. Egyszerűen jól érezheti magát a bőrében. Ha ön szülő, gyermeke körül foroghatnak a gondolatai, ha vállalkozó, akkor az üzlet futhat fel. Megeshet, hogy bizonyos dolgok nehezebben mennek, vagy kényszer hatására kell cselekednie, ami ürömöt jelent az örömben. A házasságokban, régi együttélésekben társát kenyérre lehet kenni.

Mérleg:

Családja, rokonsága talán sohasem volt annyira fontos, mint a héten. Ön is kész mindent megtenni azért, hogy a családdal kapcsolatban a dolgok jól alakuljanak. Ha vendégeket vár otthonába, pompás házigazda lehet. Roppant balesetveszélyes ez az időszak, legyen óvatosabb. Szomszéddal kiáshatja a csatabárdot. Ha ön szülő, gyermeke nehezebben kezelhető, és miatta tele lehet a szíve aggodalommal.

Skorpió:

A sikeres kommunikáció hetének is nevezhető ez a mostani, mert jól tudja képviselni az érdekeit, és könnyebben elérheti mindazt, amit szeretne. Jó lenne, ha most csak lógatná a lábát, vagy a családja körül tevékenykedne. Olyan kiadásra kerülhet sor, amelyre nem számított, és amely miatt a tartalékaihoz kell nyúlnia. Szomszéddal, baráttal jók kijöhet, ha utazásra kerülne sor, nincs oka aggodalomra.

Nyilas:

Olyan helyzetbe kerülhet, amely jó hatást gyakorol nemcsak anyagi ügyeire, hanem biztonságérzetére is. Optimizmus járhatja át minden porcikáját. Annyira jó formában lesz, hogy még felettesére vagy fontos személyre is hatást gyakorolhat. Kolléga kellemetlenségekkel nézhet szembe, de akkor se bonyolódjon bele az ügybe, ha az illető kimondottan kéri önt, mert jól nem jöhet ki belőle.

Bak:

Jól érezheti magát a bőrében, és ez az elégedettség vonzóvá teheti. Kellemesen alakulhat sok minden, ez az időszak a sikerek hatására felejthetetlen lesz. Érdemes művészetekkel kapcsolatos tevékenységet folytatnia, mert ezzel feltöltheti szellemi, lelki energiaraktárait. Pénzügyek terén hajlamossá válhat a zsugoriságra. Nem szabad sajnálnia a pénzt arra, amivel az élete jobb és komfortosabb lehet.

Vízöntő:

Olyan hír juthat a fülébe, amely előtt döbbenten áll. Ép ésszel nem tudja felfogni mindazt, ami történik. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet a jókedvre. Az ösztönei sem működtek soha annyira jól, mint most. Hallgasson arra, amit a megérzései súgnak, mert így elkerülheti a nehézségeket. Olyan váratlan helyzet jöhet létre, amely keresztülhúzhatja a terveit.

Halak:

Ha baráti társaságban tölti ideje egy részét, pompásan érezheti magát. Ha művészetekkel kapcsolatos tevékenységet folytat, a boldogság járhatja át minden porcikáját. Valakinek a viselkedése előtt döbbenten állhat, és talán még könny is csillog a szemében. Ha dolgoznia kell, több ideges emberrel találkozhat, akik kihozhatják a béketűrésből. Balesetveszélyes a hét, legyen óvatosabb.