Kos:

Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügynek, utazás során pompásan érezheti magát. Ha most van szabadságon, élvezheti az életet. Ha dolgoznia kell, akkor sem lesz oka panaszra, talán olyan dolgokról is tud kommunikálni, amelyek elsősorban ön számára fontosak. Valakinek a viselkedése miatt csalódottnak érezheti magát, és ennek az ismeretségnek vége szakadhat. A megérzései jól működnek, hallgasson rájuk.

Bika:

Nem kellene olyan helyre mennie, ahol tömeg van, mert megeshet, hogy elkap egy betegséget, ami ledöntheti a lábáról. Ha pénzről van szó, a sors támogatásában lehet része, ezért most kellene előadnia ezzel kapcsolatos elképzeléseit. Vásárlást is remekül lebonyolíthat. Előfordulhat, hogy kényszer hatására kell cselekednie, amivel szemben teljes mértékben tehetetlen. Találkozás feldobottá teheti.

Ikrek:

A párkapcsolatokban akkor lesz nyugalom, ha ön alkalmazkodik a társához, aki minden idegszálával a pénzre koncentrálhat. Olyan dolog is az ön tudomására juthat, amely előtt meglepetten állhat. Közben a lelke csordultig lehet szeretettel, és olyasvalaki iránt is gyengéden érezhet, akivel a kapcsolata nem volt mindig fenékig tejföl. Ha szavakba tudja önteni az érzéseit, csodás időszak lehet ez a mostani.

Rák:

Remek formában lehet, otthon és a munkahelyén is helyt tud állni. Éghet a keze alatt a munka. Talán a környezetében élőket is motiválni tudja, és ők azt tehetik, amit ön szeretne. A párkapcsolatokban is nagy lehet az összhang, olyan dolgot is meg tudnak most beszélni, amelyet ön fontosnak tarthat. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Valakinek a viselkedése miatt keserű lehet a szája íze.

Oroszlán:

A párkapcsolatokban olyan esemény következhet be, amely miatt viszonyuk szorosabbá válhat. Itt a ragyogó alkalom, hogy annyi időt töltsenek együtt, amennyit szeretnének, és ez hozzájárulhat a boldogságukhoz. Jó lenne, ha ezen a héten szabadságot venne ki, és lazítana. Ha ez nem lehetséges, akkor össze kell szednie magát, mert egymást követhetik a nehéz, akár embert próbálónak is nevezhető helyzetek.

Szűz:

Ha ön szülő, gyermekével többet foglalkozhat, és olyan dolgokat is megbeszélhetnek, amelyekkel olyan irányban befolyásolhatja csemetéjét, amilyenbe szeretné. Pompásan érezheti magát otthonában, és nagy örömmel vetheti bele magát a készülődésbe, illetve az ünnepet is felejthetetlenné teheti. Kollégái vagy ismerősei közül egyesek miatt kinyílhat a kisbicska a zsebében.

Mérleg:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan esemény következhet be, amely miatt a kapcsolatuk más kerékvágásban folytatódhat. Nemcsak társa, hanem a környezetében többen nyitottak arra, amit ön mond. Remekül befolyásolhat másokat. Rengeteg teendője lehet, ám ezek végzése nem eshet nehezére. Sőt, erőn felül teljesíthet, ha a szeretteiről van szó. Gyermekével legyen következetes.

Skorpió:

A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhetnek át. Ha ön szülő, gyermeke viselkedése miatt úszhat a boldogságban. Ha pénzről van szó, nem lesz oka panaszra, mert olyan összeg is ütheti a markát, amelyre nem számít, illetve nagyon előnyösen vásárolhat. Olyan beszélgetésekre is sor kerülhet, amelyek során jól tudja képviselni az érdekeit. Rokon vagy szeretett személy miatt sokat aggódhat.

Nyilas:

Rendkívüli erővel rendelkezhet, az immunrendszere is jól működhet. Ezért ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Ha váratlanul alakulna ki betegség, ne sajnálja a pénzt a kezelésére. A pénz különben úgy vonzódhat önhöz, mint vas a mágneshez. Remek anyagi helyzete legyen tabutéma, mert valakinek a rosszindulata nehéz helyzetbe hozhatja. Balesetveszélyes a hét, legyen óvatos.

Bak:

A figyelem középpontjában állhat, és többen szeretnének a társaságában lenni, hogy a siker fényéből valamennyi rájuk is vetődjön. Olyan fontos beszélgetésre is sor kerülhet, amely jó hatással lehet a jövőjére. A pozitív gondolkodásnak soha nem vehette még olyan nagy hasznát, mint ezen a héten. Amit képszerűen lát maga előtt, az rövidesen bekövetkezhet. Pénzére, értéktárgyaira jobban ügyeljen.

Vízöntő:

Barátai, kollégái körében pompásan érezheti magát. Pénzügyeinek alakulása miatt is minden oka meglehet a jókedvre. Az ösztönei talán soha nem működtek annyira jól, mint ezen a héten, ezért hallgatnia kellene arra, amit a megérzései súgnak. Olyasvalaki miatt aggodalmaskodhat, aki közel áll a szívéhez, és aki talán most nehéz helyzetben van. Utazás jól sikerülhet, egy régi probléma végére pont kerülhet.

Halak:

Élvezheti az életet, és romantikus hangulatba kerülhet. Olyasvalaki iránt is felerősödhetnek az érzései, akivel a kapcsolata nem volt mindig felhőtlen. Képes a megbocsátásra, a felejtésre, és emiatt az idei ünnep pompásabban alakulhat, mint korábban bármikor. Olyan összeg is ütheti a markát, amelyre nem számított. Ha képes tömjénezni a felettesét, nem lesz oka panaszra sem most, sem később.