Szamuráj a konyhában: fegyelem, teljesítmény, egészség és hibátlan penge (x)

A Perfectmix Cook a turmixgépek szamurája. Ez a forradalmi készülék segít a főzés, a lakmározás és a takarítás során is. És mint minden Tefal termék, ez is környezetbarát!

A Tefal Perfectmix Cook (BL83SD30) nem csak a hideg időben ideális partner a konyhában. Télen a krémlevesekkel, vagy tésztalevesekkel melegít fel bennünket, segít elkészíteni a legselymesebb szószokat, vagy párolja a zöldségeket, halat és húst anélkül, hogy azok vitaminokat, ízt és színt veszítenének. Amint kisüt a nap, koktélokkal, fagylalttal és jégkrémmel örvendeztet meg. Az előre beállított programok között gyümölcs-, vagy zöldségturmixok, kompótok és növényi tejek is szerepelnek. A két kattintással elérhető házi készítésű bébiételek és uzsonnák a szülőknek jelentenek hatalmas segítséget. A Perfectmix Cook típusában elsőként rendelkezik kivehető késekkel és aljjal, és öntisztító programmal, amely a baktériumok 99,99 %-át eltávolítja!

A Perfectmix Cook intuitív érintőképernyős kijelzővel, 10 előre beállított programmal, nagy teljesítményű 1400 W-os motorral és Powelix technológiájú prémium minőségű késekkel rendelkezik, ezekkel garantálva az alapanyagok tökéletes turmixolását. A Powelix technológia a többi Tefal BL2C modellel szemben 30 %-kal gyorsabb elkészítést garantál. Az ellenálló üvegedény űrtartalma 1,75 l, a gőzölőkosáré 0,5 l. Az öntisztító program mélytisztítása 100 °C-on működik, és a turmixgép mosószer nélkül is megszabadul a baktériumok akár 99,99 %-ától. A rozsdamentes acél pengék kivehetők és könnyen moshatók. A készülék elegáns kialakítása és kiváló minőségű alapanyagai bármelyik konyha szemet gyönyörködtető kiegészítőjévé teszik.
Ajánlott fogyasztói ára: 83 990 Ft

Zöldségleves a Perfectmix Cook-kal

Hozzávalók:

  • 50 g apróra vágott hagyma
  • 50 g sárgarépa
  • 50 g zeller
  • 75 g burgonya
  • 75 g cukkini
  • 20 g spenótlevél
  • 50 g kukorica
  • 600 ml zöldségalaplé
  • só és bors

Tegyünk mindent a Perfectmix Cookba, és válasszuk ki a “Sűrű leves” programot, majd nyomjuk meg a “START” gombot, és 30 perc múlva el is készül a finom leves!

További repectötletek a Perfectmix Cook készülékhez:
https://www.youtube.com/watch?v=LEowJFerHJU
https://www.youtube.com/watch?v=6LYTLt-pY7A
https://www.youtube.com/watch?v=LEowJFerHJU

Kiemelt kép: Unsplash/Louis Hansel

A francia Groupe SEB családi vállalkozás, amely a magyar piacon a Tefal, Rowenta vagy a Krups márkák által vált ismertté, kötelezi magát a termékei 10 évig tartó javíthatóságára – ez a vállalat termékeinek már 95 %-ára érvényes. A Groupe SEB 2050-re a szén-dioxid-semlegesség elérését tűzte ki célul. A Groupe SEB növényi tintával nyomtatott, újrahasznosított kartonpapírba csomagolja, és azokban szállítja termékeit.