Így lelhetsz rá a tökéletes ajándékra!

Idén karácsonykor a csillagokat is lehozhatod a legszeretettebb embereidnek egy gyönyörű ékszer formájában.

—————–SZPONZORÁLT TARTALOM——————

Az elmúlt évben nagyon sokan kénytelen voltak szeretteiktől külön tölteni az ünnepeket a pandémia miatt. Számos családban maximum csak videó hívás formájában kívánhattak egymásnak boldog karácsonyt, de sokaknak még erre sem volt lehetősége, így magányosan töltötték az ünnepeket. Éppen ezért az idei karácsony még különlegesebb, és még inkább szeretnénk a legszebb ajándékot a fa alá rejteni, hiszen a szeretteink őszinte mosolya mindennél többet ér. Végre megélhetjük a szeretet ünnepét úgy, ahogyan azt igazán szeretnénk: együtt, szeretetben.

Erősebb köteléket alkotva

Az ajándékozás a szeretet közös nyelve, amely során egymás tudtára adhatjuk, mennyire fontos a másik. Egy tökéletes ajándék ugyanolyan hatással bír, mint a legszebb szavak: eljuttatja a célszemélyhez azt az üzenetet, hogy fontos számunkra a kapcsolat, nagyra értékeljük a vele töltött időt, és ezt az érzelmi szálat szeretnénk még szorosabbra fűzni.

A személyre szabott ajándék pedig még erősebbé teheti a viszonyunkat, hiszen azzal azt tudatjuk kifejezni: nem sajnáltuk az időt és energiát a legtökéletesebb meglepetés megtalálásra.

Marcel Mauss francia szociológus azt írja The Gift (Az ajándék) című könyvében, hogy ha nem adunk ajándékot, vagy elutasítjuk azt, azzal lényegében véget vetünk a kapcsolatunknak. Tehát az ajándék valóban nem csak arról szól, hogy „valamit” odaadunk, hanem azt, hogy a meglepetéssel még szorosabbá fűzzük a kapcsolatunkat.

A személyre szabott ajándéknak mindig nagyobb varázsa van (Fotó: Pandora)

Személyiséghez passzolva

Az ajándék kiválasztása azonban sokaknak okoz komoly fejtörést. Vajon, minek örül a másik leginkább, mire vágyik titokban? Sokan azt a trükköt alkalmazzák, hogy egész évben listát vezetnek arról, hogy a barátaik, családtagjaik, minek örülnének egy-egy elszólásból kiindulva, és év végén abból kerül ki a legjobb ajándék. Erre azonban sokunknak se időnk, se lehetőségünk nincs, ezért ha bizonytalanok vagyunk, érdemes abban gondolkodni, milyen témák, stílusok állnak legközelebb az célszemélyhez?

Ha hölgy az ajándékozott, máris közelebb kerültünk a megoldáshoz, hiszen melyik nő ne örülne egy csodálatos ékszernek?

 Egy olyan kiegészítőnek, ami tükrözi a személyiségét, öltöztet és minden egyes pillanatban örömet szerez neki, amikor csak rápillant. Ékszert ajándékozni telitalálat, ugyanis bármelyik korosztálynak adható, egy életre szól, az ékszerek helyettünk is beszélnek a különböző stílusjegyeikkel.

Hozzuk le a csillagokat (is)!

Amennyiben eldöntöttük, hogy ékszert ajándékozunk, gondoljuk át a következő dolgokat az ajándékozottról:

 • Hogyan öltözködik? Inkább letisztult stílus jellemző a gardróbjára, vagy jobban kedveli a feltűnő, színes, fodros darabokat?
 • Mi lenne a tökéletes program számára munka után? Inkább színházba menne, vagy inkább beülne az ismerősével egy közeli bárba koktélozni?
 • Egymás után falja a könyveket, vagy jobban szórakoztatják a fordulatos sorozatok?

A Pandora a karácsonyi időszakban több csodás kollekcióval készül az ajándékozóknak, most kiemelünk néhány darabot, hogy könnyebb legyen választani:

A Moments kollekció darabjait a lenyűgöző éjszakai égbolt inspirálta, és a különleges találkozások varázsát jelképezik. Minden példány kézzel felvitt zománccal és kristállyal gondosan díszített egyedi és személyes ajándék. A kollekció darabjait arra alkották, hogy az alkalmak fénypontjai legyenek, és fényt hozzanak a mindennapokba, amelyekre ezekben a nehéz időkben még nagyobb szükségünk van. 

 • Csodaszép ajándék lehet a Pavé aszimmetrikus csillag collier nyaklánc és karkötő.
 • Vagy választhatjuk a Pandora Moments aszimmetrikus csillagkapcsos kígyólánc karkötőt.
 • Egy (nagy) csepp ragyogást adhatunk a Pandora karkötőhöz a Csillag és félhold charmmal vagy a Nagyított csillag dupla függő charmmal.
 • Illetve akár az egész galaxis a viselőjéé lehet a Galaxis és csillagok muranói üveg charmmal.

Fotó: Pandora

A Timeless kollekció klasszikus, mégis modern darabjai inkább a hagyományos eleganciát kedvelő mégis modern nőknek szóló örökzöld darabok, amelyek egy kis csavarral mutatják meg kifinomultságukat, hogy az alkalomhoz méltó időtlen eleganciával ünnepelhessünk. A kollekció darabjainak designját dekonstruált részletek, kézzel készített, innovatív csiszolás és vibráló kék, zöld és pink kövek teszik sokoldalúvá és egyedien időtlenné. A megjelenő vörös, arany és ezüst árnyalatok jelképezik az ünnepeket és oly fényesen tündökölnek, mint a szeretteid.

 • Tetőtől talpig beragyoghatjuk az éjszakát a Szikrázó kerek és szögletes függő fülbevalókkal és a Hosszú karmos foglalatú szikrázó klip charmmal.
 • A lenyűgöző Szikrázó kék köves függő nyaklánc a kék kő tónusok és tiszta ezüst design keveréke.
 • A csodás letisztult designnal rendelkező Szikrázó kék köves gyűrű egy igazán különleges ajándék.
 • Az időtlen Háromköves vintage gyűrű hangsúlyos darab egy csöpp vintage eleganciával.
 • A klasszikus stílus iránt rajongó szerettünknek tökéletes választás a Szikrázó szív teniszkarkötő.
 • A szívünkhöz leginkább közel álló pedig mi mást is kaphatna, mint egy Szikrázó lapos szív charmot.

Fotó: Pandora

Természetesen magunkat is megajándékozhatjuk a tökéletes darabbal, hiszen az önszeretet, öngondoskodás legalább annyira fontos, mint a másokkal való törődés. Így lesz igazán boldog a karácsony.

Kiemelt kép: Pandora