Főzzön egészségesen és ízletesen a 9 az 1–ben multifunkciós légkeveréses fritőzzel (x)

Mindannyian találkoztunk már a multifunkciós konyhai eszközökkel, melyekkel nem csak időt tudunk spórolni, hanem helyet is a konyhában... 2 az 1–ben, 3 az 1–ben, akár 5 az 1–ben.

A mai, rohanó világunkban ezek a szerkezetek elengedhetetlenek, nekik köszönhetően a kezdő konyhatündér és a mesterszakács számára is igazi élmény lesz a főzés. A Tefal márka azonban még feljebb tette a lécet, még nagyobb időmegtakarítást tűzve ki célul maga elé. Idén egy igazán innovatív újdonsággal szolgálunk, bemutatjuk a Tefal Easy Fry Oven & Grill légkeveréses fritőzt, mely nem kevesebb, mint 9 okos funkciót lát el!

A 9 az 1–ben légkeveréses fritőz, a Tefal Easy Fry Oven & Grill (FW501815) óriási változást hozhat a konyhában, hiszen helyettesítheti vele grillezőt, a sütő melegítési és sütési funkcióját, gyümölcs aszalót, serpenyőt, és számos további konyhai eszközt. 8 előre beállított automatikus programjának köszönhetően (hasábburgonya-, csirke-, sertés-és halhús-, pizza-, torta sütés, aszalás, grillezés) igazi gyerekjáték lesz az ételek elkészítése. Minden konyhában hamar megtalálja a helyét, már csak azért is, mert 30 %-kal gazdaságosabb és gyorsabb vele az ételek elkészítése, mint a hagyományos sütőben. A kisebb munkafelülettel rendelkező konyhákban nagyon praktikus megoldás, hiszen számos készüléket helyettesít, ráadásul kellemes, minimalista megjelenése minden konyhában jól mutat.

A Tefal Easy Fry Oven & Grill légkeveréses fritőz (FW501815) 9 manuális és automatikus funkciót kínál, s mindezt egy készülékben. A forrólevegőn való rántás, sütés, steak húsok vagy zöldségek grillezése, sütemény sütés, roston sütés, aszalás, pirítás, nyárson sütés és melegítés soha nem volt még egyszerűbb. A halak, csirke, húsok és zöldségek ízletes grillezéséhez használja a készülék tartozékát, a levehető fogantyúval rendelkező grillezőrácsot. A kiegészítők közé tartozik továbbá két rács az aszalás funkcióhoz, kosár a hasábburgonya készítéséhez, csepegtető tál, grillnyárs csirke grillezéséhez és az olajadagoló. 11 l űrtartalma lehetővé teszi akár 6 adag egyidejű elkészítését, a nagy családi ebédek így egy-kettőre tálalhatók. A pontos és tökéletes eredmény érdekében a hőmérséklet 45°C – 200°C közt állítható. Aszalás közben biztosan jó szolgálatot tesz majd az időzítő, mely Ön helyett felügyeli a folyamatot. A készülék kivehető részeit könnyedén és biztonságosan mosogatógépbe teheti. Számos finom recept olvasható online, de amennyiben úgy kényelmesebb, egyszerűen a csomagoláson található QR kód beolvasásával letöltheti okos készülékébe a digitális receptes könyvet, ami így minden esetben kéznél lesz.
Ajánlott fogyasztói ára 79 990 Ft.

www.tefal.hu
www.homeandcook.hu

 A magyar piacon a Tefal, Rowenta és Krups márkáknak köszönhetően ismert Groupe SEB francia családi vállalkozás garantálja, hogy termékei 10 évig javíthatóak – ez immár termékeinek 95 % – ra érvényes.