Jelentkezz és legyél Te az, aki itthon elsőként kipróbálhatja az egyedülálló bőrfiatalító eljárást! (x)

Magyarországon most először van arra lehetőség, hogy kipróbálhassuk az Egyesült Államokban már nagy sikerrel alkalmazott bőrfiatalító eljárást, a Morpheus8 kezelést.

A sebeszem.hu és a Szegi Medical Center – Lézer Központ most neked is lehetőséget kínál arra, hogy akár ingyenesen megtapasztalhasd ennek a biztonságos, gyors és hatékony kezelés jótékony hatásait!

Magyarországon először van arra lehetőség, hogy teszteljük az Amerikában már nagy sikerrel alkalmazott eljárást, a Morpheus8 bőrfiatalító technikát. A felhívást, amire bárki jelentkezhet, a sebeszem.hu, az ország legnagyobb esztétikai, plasztikai portálja hirdeti meg.

A sebeszem.hu weboldal hazánk első olyan weboldala, ahol valós személyek, valós kezeléseinek, műtéteinek eredményeiről olvashatunk, őszinte véleményeket és visszajelzéseket kaphatunk olyanoktól, akik plasztikai vagy esztétikai beavatkozáson estek át. Az oldalon bárki megoszthatja a tapasztalatait, tabuk nélkül, akár teljesen anonim módon fotókat oszthat meg a kezelés előtti és utáni állapotáról, ezzel is segítve a hiteles tájékoztatást, a megfelelő eljárás és orvoscsapat megtalálását.

„Szeretnénk a saját szemünkkel, valódi hús-vér nőtársainkon látni a kezelés eredményét és őszintén megmutatni azt, hogy milyen bőrfiatalító eredmény érhető el vele különböző korosztályú nők körében”- meséli Mészáros Mónika, a weboldal alapítója.

Galéria | 4 kép

Jelentkezz és legyél Te az, aki itthon elsőként kipróbálhatja az egyedülálló bőrfiatalító eljárást! (x)

Jelentkezz és legyél Te az, aki itthon elsőként kipróbálhatja az egyedülálló bőrfiatalító eljárást! (x)

Fotó megosztása:

Mostantól nem csak az álmok alakítója… Bemutatkozik a Morpheus8!

Morpheus a görög mitológiában az álmok alakítója, formálója – nem véletlen, hogy éppen róla nevezték el ezt a bőrfiatalító kezelést. A Morpheus8-ról azt érdemes tudni, hogy az FDA (Food and Drug Administration, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerengedélyeztetési Hivatal) által engedélyezett eljárás, amit az Egyesült Államokban már nagy sikerrel alkalmaznak és szeretnek, többek között olyan A-listás celebek, mint Kim Kardashian vagy a teniszező Andy Murray édesanyja, Judy Murray – mindketten esküsznek az eljárásra és az eredményeik jól dokumentáltan nyomon is követhetők médiaszerepléseik alkalmával. Judy Murray bőre lélegzetelállító átalakuláson ment át.

A Morpheus8 egy rádiófrekvenciás mikrotűkkel végzett bőrfiatalító eljárás, mely során apró tűket használnak a rádiófrekvencia energiájával párosítva. Így a hő hatására a bőr mély rétegében fejti ki hatását: megemeli a megereszkedett, petyhüdt bőrt, illetve beindítja a szervezet természetes gyógyulási folyamatát, elősegítve a kollagén és az elasztin termelődését, ezzel fokozva a bőr feszességét.

A Morpheus8 az egész testen alkalmazható: arcon, nyakon, dekoltázson, hason, térden, könyökön. A kollagéntermelésre gyakorolt serkentő hatása miatt a kezelés kiválóan alkalmas az enyhén megereszkedett bőr feszesítésére és kontúrozására, a ráncok kisimítására és az öregedés egyéb jeleinek minimalizálására. A kezelés képes arra, hogy:

  • tompítsa a ráncokat,
  • feszesítse a petyhüdt bőrt a térd, a könyök, az állkapocs felett, a szem alatt
  • fiatalítsa a nyak, az arc, a dekoltázs, a has bőrét,
  • kisimítsa az egyenetlen bőrszerkezetet,
  • csökkentse a tág pórusokat,
  • kezelje a hiperpigmentációt,
  • korrigálja az aknés, pattanásos hegeket,
  • halványítsa a striákat

A Morpheus8 kezelés minden bőrtípusnál eredményesen alkalmazható anélkül, hogy a bőr irha rétegében károsodást okozna.

A Morpheus8 kezelés gyors, átlagosan 15-60 percig tart, a terület méretétől függően. Az eljárás nem jár fájdalommal – köszönhetően a krémmel történő helyi érzéstelítésnek. Nyomást vagy tompa kellemetlenséget érezhetünk. Minimális kellemetlenség mellett minimális kezelési idővel számolhatunk. A kezelés után bőrpírt tapasztalhatunk, de 1-2 nap múlva vissza is térhetünk dolgozni. A kezelés eredményére pedig szinte semmit sem kell várni: néhány napon belül szembetűnő a pozitív változás, ami az eljárást követő 3 hónap alatt tovább fokozódik.

Valós emberek, valós tapasztalatai cenzúra és photoshop nélkül

Magyarországon most először van lehetőség arra, hogy teszteljük a Morpheus8 eljárást: a sebeszem.hu honlapján szereplő felhívásban bárki jelentkezhet, aki kipróbálná ezt a bőrfiatalító technikát. Amennyiben a jelentkező vállalja, hogy beszámol olvasóinknak arról, hogy mennyire vált be az eljárás és kendőzetlenül megmutatja annak eredményét videónkban is, ingyenesen vehet részt a kezelés-sorozaton. Keresünk 40-es, 50-es, 60-as korosztályt képviselő modellt, illetve olyan hölgyeket is, aki csak 1-1 területen szeretnének változtatni, mint például a térd feletti bőr vagy a has bőre…

Nem celebeken, hanem valódi, hús-vér nőkön szeretnénk az eljárást hazánkban bemutatni. A közhiedelemmel ellentétben ugyanis a plasztikai, esztétikai eljárások döntő többsége hétköznapi emberek problémáira ad választ. A Morpheus8 kezelés tesztelésével most te is meggyőződhetsz arról, mennyire hatásos az eljárás, sőt, mindezt másokkal is megoszthatod anélkül, hogy bárki felülírná a tapasztalatodat. Felkeltettük érdeklődésed? Ne habozz, hiszen nincs mit vesztened! Jelentkezz most erre az egyedülálló, kivételes kezelésre!

Jelentkezés az alábbi linken:
https://sebeszem.hu/felhivas/view/28