Főzés télen, minden nehézség nélkül (x)

Mi eshetne jobban ezeknek a barátságtalan, hideg téli hónapok gyakran szeles, sötét, nedves, ködös napjainak végeérhetetlen estéin, mint egy finom, meleg étel! A legtöbben ezért a begyújtott sütők, forró tűzhelyek mellett a konyhában keressük a menedéket. Nincs is jobb, mint egy hideg nap után jól átmelegedni, így mielőtt bebújna a meleg ágyba, kényeztesse magát meleg, tartalmas vacsorával, melyet ráadásul percek alatt, minden nehézség nélkül el is készíthet!

Mit főzzünk, mikor kint mínuszok röpködnek, fúj a szél, és jó esetben havazik? A tél kiadós ételeket követel, mert a lehűlés miatt szervezetünk a jó működéséhez táplálóbb ételeket igényel. Ehhez szeretnénk Önöknek ajánlani egy tökéletes segítőtársat, a Cook4me+ (CY851130) digitális multifunkciós edényt, melyhez elég csak előkészíteni a hozzávalókat, a főzést elintézi ő maga! Egy gombnyomással egyszerűen kiválaszthatja a 150 előre betáplált előétel, főétel és desszert közül azt, melyre éppen gusztusa van, de a főzés menete természetesen adott alapanyagokhoz is igazítható. Ha szeretné, áttérhet a manuális irányításra és a hat készítési mód egyikével, vagy kombinációjával saját receptjeit is elkészítheti (használhatja a gépet kuktaként, kosaras gőzölőedényként, süthet, főzhet, főzhet alacsony hőfokon, vagy melegíthet benne).

Akár szószokhoz, rizottóhoz, vagy éppen édes desszerthez van kedve, a Cook4me+ játszva elkészíti mindet. A gép intuitív digitális kijelzője végig jelzi majd, a főzés mely lépésénél tart. A Cook4me+ a kínálatában található receptek többségét 15 perc alatt elkészíti, így ideális segítője a gyors vacsorák elkészítésének. Maga el tudja bírálni, hogy az alapanyagok mennyiségéből, adagok számából adódóan mennyi idő szükséges az étel főzéséhez. Késleltetett indítás funkciójának köszönhetően a főzés idejét igény szerint tervezheti meg. A multifunkciós edény képes melegen tartani az ételt míg nem ül mindenki az asztalhoz. Praktikus a „kedvelt” nyomógomb használata is, melynek köszönhetően a kedvenc fogások elkészítése igazán egy gombnyomásra, könnyedén indítható. Az edény és a gőzöléshez használatos kosár is mosható mosogatógépben.
Ajánlott fogyasztói ára: 97 990 Ft.

Főzzön egészségesen és főzzön bármit!

Amennyiben Tefal Cook4me+ Multifunk­ciós Edényt használ otthon, biztosan örül majd ennek az újdonságnak! A Tefal Extra Crisp Lid ugyanis az előbb említett készülék új kiegészítője, és az edény minden modell­jével kompatibilis. A készülék 4 automatikus funkcióval és 1 kézi üzemmóddal rendelke­zik, ez utóbbit a saját receptek elkészítésére tervezték, így teljesen alkalmazkodik az Ön igényeihez. A Cook4me+ készülékkel a fő­zés mellett most már sütni, grillezni, pirítani és forrólevegőn rántani is tud – egyszóval, a segítője minden feladattal megbirkózik már, ami csak eszébe jut! Egyszerűen tegye az Extra Crisp Lid fedelet az edényre, és az már elvégzi a kiszabott feladatot.

Extra Crisp technológiával rendelkezik, amely az ételek széles skálája esetében kivá­lóan ropogós eredményt biztosít. A fedélen pillanatok alatt válthat a programok között, például a főzésből a grillezésre, így az étel belseje mennyeien puha, kérge pedig finom ropogós lesz. A gyors előmelegítés is elnyeri majd tetszését, amely bizonyítottan 30%-kal gyorsabban melegíti elő a készüléket, mint a hagyományos sütők. Mi több, a Tefal Extra Crisp fedél lehetővé teszi, hogy az ételeket egy csepp olajjal vagy teljesen olaj nélkül készítse el, így ismét valamivel egészsége­sebben tud majd étkezni.

Extra Crisp Lid kiegészítő a Cook4me készülékekhez

EY150830

  • C4M készüléke egy pillanat alatt forrólevegős fritőzzé változik
  • minden C4M készülékkel kompatibilis
  • új receptek a C4M applikációban
  • 4 automatikus funkció + 1 manuális

29990 Ft

További információk:
www.tefal.hu
www.homeandcook.hu

 A Groupe SEB francia családi vállalkozás, melyet a magyar piacon a Tefal, Rowenta és Krups márkáknak köszönhetően ismerhet, vállalja, hogy termékei 10 évig javíthatóak – ez immár termékeinek 95%-ra érvényes.