Kos:

Fortuna, a szerencse istenasszonya támogatását élvezheti. Olyan mázlista lehet, hogy környezetében sokan irigyelhetik. Anyagi ügyei hullámzó képet mutathatnak, mert a bevétel mellett váratlan kiadása is lehet, ami miatt feszültté válhat. Bírságveszélyes a hét, tartsa be a szabályokat. Megeshet, hogy valaki miatt csordultig telik szíve, lelke féltő aggodalommal.

Bika:

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytat, csúcsformában lehet, fantasztikus eredményt érhet el. Ha nagyobb nyilvánosság előtt kell szerepelnie, minden a legnagyobb rendben mehet. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt szorongóbbá válhat. Felettesével konfliktusba keveredhet, és muszáj lesz engednie, különben akár új állás után is nézhet.

Ikrek:

A hét legfontosabb feladata egészségének megőrzése, vagy ha betegséggel küszködik, mindent megtenni azért, hogy a gyógyulás útjára lépjen. Talán soha nem vette olyan nagy hasznát a hízelgésnek, a dicséretnek, mint ezen a héten. Ennek hatására most szebbnek és jobbnak láthatja az életet, mint általában. Nagy esély van arra is, hogy belebonyolódjon olyan kalandba, amelyet titokban kell tartania.

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben a szenvedély lángja magasra csaphat. Környezetében vannak olyanok, akik roppant irigyek lehetnek önre, de a gondviselés támogatásában lehet része, ezért nem árthatnak önnek. Szomorú esemény is bekövetkezhet, amely összeszoríthatja a lelkét. Oda kell figyelnie a dolgaira, mert hibázhat, és ez anyagi következményekkel is járhat.

Oroszlán:

A szerelmi kapcsolatokban nehezen elfogadható helyzet jöhet létre, ezért felmerülhet a szakítás gondolata is. Nagyon oda kell figyelnie arra, amit mond, mert olyasmi szaladhat ki a száján, amivel önmagát hozhatja nehéz helyzetbe. A megérzései talán soha nem voltak annyira jók, mint ezen a héten. Ha az ösztöneire hallgat, veszni látszó helyzetből is nyertesen kerülhet ki.

Szűz:

A szerelem édes angyalkája a vállára telepedhet. Olyasvalakivel hozhatja össze a sors, akivel össze is kötheti az életét. A meglévő kapcsolatok szorosabbá válhatnak. Olyan esemény is történhet, amely miatt nehezebbnek érezheti az életét. Kollégái között akad olyan, aki az idegein táncolhat. Utazáskor váratlan kellemetlenség adódhat. Ha ön szülő, gyermekének szüksége van a tanácsára és némi pénzre.

Mérleg:

Mielőtt megszólal, el kellene számolnia tízig, így elkerülheti, hogy olyasmit mondjon, amivel megbánthat másokat, vagy önmaga alatt vághatja a fát. Közlekedés során kellemetlen helyzet jöhet létre. Családtagért, szeretett személyért sokat tehet. Előfordulhat, hogy valakinek bonyolult most az élete, ezért viselkedik utálatosan, nézze el neki. Ha ön szülő, gyermeke a héten nehezebben kezelhető lehet.

Skorpió:

Ha kommunikációról van szó, a helyzet magaslatán állhat. Olyan dolgokat is megbeszélhet, amelyekről korábban úgy gondolhatta, nem érhet el bennük sikert. Figyeljen oda jobban a pénzügyeire, mert különben olyan kiadásra kerülhet sor, amely tiszta veszteséget jelent, és elkerülhető lenne. A házasságokban, régi együttélésekben társa paprikás hangulatban lehet, ezért nehezebb most vele.

Nyilas:

Meg kell acéloznia az idegeit, mert olyan események történhetnek, amelyek miatt kinyílhat a kisbicska a zsebében. Oda kell figyelnie arra, kinek mit és hogyan mond, mert ha erre képes, elkerülheti az igazán nehéz helyzetet. Pénzügyeinek alakulása miatt irigyeinek száma annyi lehet, mint égen a csillag. Megeshet, hogy aki korábban utálatosan viselkedett, az megbánja a tettét, és ön megbocsáthat neki.

Bak:

A szenvedély lángja magasra csaphat. Még azokban a kapcsolatokban is pozitív változás következhet be, amelyekben eddig nem volt minden fenékig tejföl. Ismerőse tanácsát fogadja meg, mert az illető jól látja az ön helyzetét. Pénzügyek terén legyen óvatos, különben veszteséget könyvelhet el, vagy olyasmire adhat ki, ami nem éri meg az árát.

Vízöntő:

Olyasvalaki okozhat csalódást, akiről ezt soha nem gondolta volna. Ha önnek van gyermeke, megeshet, hogy szülőtársával keveredik konfliktusba, éppen a csemete miatt. Rokonra nagyobb figyelmet kellene fordítania, különösen akkor, ha az illető betegséggel küszködik. Pénzügyek terén kellemes meglepetés érheti. Olyan hír juthat a fülébe, amely miatt hirtelen azt sem tudja, fiú-e, vagy lány.

Halak:

Sokkal érzékenyebb az átlagosnál, ezért olyan dolgot is mellre szívhat, amelyet korábban észre sem vett. Különösen igaz ez olyasmire, ami a munkahelyével, a felettesével kapcsolatos. Ám a sors ebben a zavaros helyzetben nem hagyja önt magára, és olyasvalakivel beszélheti meg a gondját, akinek ha megfogadja a tanácsát, az élete könnyebbé válhat. Pénzügyei is másként alakulhatnak, mint ahogy tervezte, akár meg is bírságolhatják.