Ez a tél is rengeteg meglepetést tartogat számomra (x)

A parfüm, amit viselünk, különös jelentőséggel bír.

Szinte nincs olyan ember, akinek a polcán ne lenne megtalálható a kedvenc illata, melyhez akár éveken át ragaszkodik. Ha valakinek üvegbe zárt illatot ajándékozunk, azzal azt üzenjük, hogy ismerjük az illető ízlését – nem mellesleg hosszú távon is emlékszik majd a meglepetésünkre, hiszen nagy valószínűséggel minden nap használni fogja az ajándékot. Ha csodás illatokkal lepnéd meg idén szeretteidet, vagy csak saját magadnak keresgélsz, nézz körül online vagy a dm üzletek egyikében és válaszd ki a kedvencedet!

Személyiséghez passzoló illatjegyek

Egy nő hangulata nemcsak a viselkedésére és öltözködésére, hanem a parfüm választására is hatással van.

 • A romantikus, álmodozó hölgyek számára kiváló választás a virágcsokorra emlékeztető illat, amit a jázmin, gyöngyvirág, valamint a rózsa jegyei tesznek ellenállhatatlanná. 
 • A magabiztos nő egyik legnagyobb fegyvere a parfüm, ami nagy hatással van környezetére is.
 • A temperamentumos, szenvedélyes hölgyekhez a ciprusos illat mellett a fás, fűszeres aromákat ajánljuk, amelyek karakteres illata még vonzóbbá teszi megjelenésünket.
 • A sportos nőkhöz leginkább a frissítő illatok passzolnak, például a citrusos illatcsaládba tartozó parfümök, amelyek felpezsdítik őket egy-egy fárasztó edzés után.
 • A merész, lázadó stílust képviselő nőkhöz legjobban a vadabb elemekből álló parfümök passzolnak, melyekben a dohány és az édesgyökér aromája dominál.
 • Az elegáns stílust kedvelő hölgyek számára pedig a finom, magával ragadóan virágos illatokat ajánljuk. 

Mi alapján válasszunk parfümöt?

 1. Mindig szánj elegendő időt a parfümvásárlásra, a kapkodásnak sosincs jó vége.
 2. Ne szégyelld, ha segítséget kell kérned, a dm hostessei szívesen segítenek Neked!
 3. A parfümöt mindig a bőrödre fújd, olyan helyre, ahol erek vannak; ideális választás a csukló, a könyök belső fele és a nyakszirt is, hiszen ezeken a területeken gyorsabban kibontakozhat az illat. Nem elég, ha csak az üvegből vagy a kihelyezett papírcsíkra fújva szagolgatod.
 4. Légy türelmes! Érdemes legalább tíz percet várnod a fújás után, hogy a fejillat mellett a szívillat is érezhetővé váljon.
 5. Semmiképp se dörzsöld össze a csuklódat a parfüm permetezése után, ugyan is ez tönkreteheti az illatmolekulákat, és így megtévesztheti az orrodat. 

Tipp: számomra nagyobb öröm adni, mint kapni!

Legtöbben órákig időzünk az üzletekben, hogy ajándékot válasszunk szeretteinknek. A hasznos ajándék sokszor személytelen, az egyedi meglepetésekkel viszont könnyen félrenyúlhatunk. Válaszd a sokoldalúan felhasználható dm Ajándékkártyát és lepd meg szeretteidet a választás lehetőségével!

Varázslatosan szép lesz az idei tél!
2021.12.01. és 2021. 12.31. között 20x-os pontot adunk* minden parfümre és karácsonyi csomagra. 

*Az ajánlat 2021.12.01. – 2021.12.31. között érvényes minden karácsonyi parfümre és karácsonyi csomagra a dm üzletekben és az Online Shopban. Az extra pont ajánlatok a promóció ideje alatt egy törzsvásárlói kártyával EGYSZER érvényesíthetők az online kuponközpontból vagy az applikációból elérhető e-kuponok felhasználásával. A promócióban való részvételre csak fogyasztónak minősülő természetes személyek jogosultak, gazdálkodó szervezetek nem. A részletekről, valamint a pontszámítás és pontbeváltás szabályairól érdeklődj a dm üzletekben vagy online.