Engedd, hogy elcsábítson a karácsony!

Az ünnepre való készülődés gyakran jár rohanással, miközben elfeledkezünk arról, hogy ez milyen örömteli is lehet. Stílusos tippjeinkkel nyugodtan szerezheted be az összes ajándékot, a tökéletes outfitet vagy éppen a dekorációt, hogy igazán elcsábíthasson a karácsony.

–––––––––––––––––––––– SZPONZORÁLT TARTALOM ––––––––––––––––––––––

Ahogy a naptár decembert ír, mindenkiben felébred a karácsonyi hangulat. Még azok is elkezdenek a díszítésen vagy épp az ünnepi menün gondolkodni, akiket alapvetően nem mozgat meg a tél szépsége. Pont ettől ilyen különleges időszak a karácsony előtti néhány hét. Míg egyesek számára az ajándékvadászat a legnehezebb része a készülődésnek, másoknak a tökéletes dekoráció okozza a legnagyobb fejtörést. Van egy örömhírünk a számodra: néhány egyszerű trükköt alkalmazva azonban minden idegeskedés és rohanás megspórolható, hogy stílusosan teljen az ünnepi készülődés.

Fontos a saját stílus

Klasszikus baki a karácsonyi dekorációk kiválogatása közben, ha az ember a legtrendibb díszeket szedi össze, aztán valahogy mégsem olyan az összkép, amilyet látni szeretne. Ezt megelőzni a legjobban úgy lehet, ha mindig önazonosan válogatunk, és nem csak a divatnak megfelelően. Aki nem tenne a hétköznapokban sem rikító színű dekortermékeket a lakásba, az az ünnepi díszek közül is inkább a natúrabb árnyalatok közül válogasson, aki pedig nem a visszafogottságáról híres, annak nyugodtan szálljon el a fantáziája a csillogós, flitteres, gyöngyös koszorúk és karácsonyfa gömbök irányába, ellenkező esetben unhatja az összképet.

Utolsó pillanatos kapkodás kizárva 

Klisésen hangzik, de tényleg bevált trükk: rengeteg fejfájást spórolhatsz meg a már december elején elkezdett lista írással, menüsor összeállítással, ajándék beszerzésekkel, sőt, a karácsonyi céges- vagy épp szilveszteri bulira tervezett szetted megálmodásával. Ha nem kell 23-án reggel kapkodni, hogy mégis kit mivel lepjünk meg, hanem szépen, sorban, teljes nyugalomban szerzel be mindent, a jeles napok a pihenésről és az együtt töltött, stresszmentes időről szólnak majd.

Ahol a stílus születik – Egy helyen mindent

Ne ess szét teljesen üzletek keresgélésével, inkább szerezd be egy helyről a dekort, az ajándékokat és a csinos outfiteket is. Van egy örömhírünk: Az Arena Mallból a lábadat sem kell kitenned, csak végig sétálni a jobbnál jobb üzletek között. Az Arenában idén télen tényleg stílus születik, hiszen nemzetközi divatmárkák kínálatából válogathatsz, és a lakásodba való dekorációs termékeket is pillanatok alatt megtalálhatod. A család bármelyik tagja számára széles kínálatból válogathatsz ajándékot, mindezt persze egy jó hangulatú, stílusos bevásárlóközpontban. Elfáradtál közben? Bármikor felfrissítheted magad helyben az éttermek vagy kávézók kínálatából. A karácsony csábítását egészen biztosan megérzed, ahogy az üzletek kirakatait csodálod.

Ne gondolj kötelezettségként erre a programra!

Minél inkább szórakozásnak fogod fel az ünnepek előtti vásárlási hajrát, annál vidámabban és eredményesebben fogod megoldani a feladatokat. Legyen közös program a családdal vagy barátokkal, esetleg egy kis énidő, de semmiképp sem unalmas kötelezettség. Az adventi időszak épp a várakozásról szól, próbálj az ünnepekre ráhangolódni.

Neked is jár egy kis meglepetés

Mikor épp mások kedvében igyekszel járni, ne feledkezz el a legfontosabb személyről sem! Te is megérdemelsz saját magadtól egy kis meglepetést. A nagy bevásárló program végén hívd meg magad a kedvenc sütidre, vagy épp egy forró kávéra. Annak érdekében, hogy még ez is a lehető leggördülékenyebben sikerüljön, töltsd le a SEZAM applikációt, amelyen keresztül megjutalmazhatod magad izgalmas ajándékokkal, vagy egy jól megérdemelt forró csokival a vásárlás után. Az appban olyan termékek elérhetők, mint a The Body Shop mennyei illatú krémjei, az influenszerek kedvence, az Instx Mini polaroid kamera, a MAC és az Estée Lauder bombabiztos sminkjei és kozmetikumai, de a kütyü-guruk is megtalálják kedvenceiket, mint az Apple watchot vagy a GoPro Hero 9-et. Ugye, hogy érdemes letölteni?

 

Kiemelt kép: Arena Mall