Magyarországra érkezett az esztétikai bőrgyógyászok kedvenc márkája

A SkinCeuticals arcápolási filozófiája három fő pillérre összpontosít: megelőzés, védelem és korrekció.

—————–SZPONZORÁLT TARTALOM———————-

A bőrápolás megszállottjai bizonyára hallottak már a SkinCeuticalsról, amelynek termékeit a világon orvosok ezrei használják esztétikai beavatkozásokhoz, és javasolják pácienseiknek otthoni alkalmazásra is. Itthon a brand termékei és eljárásai eddig nem voltak elérhetők, de 2021-től az orvosi háttérrel rendelkező esztétikai központok már alkalmazhatják és értékesíthetik a SkinCeuticals kozmetikumokat. 

Egy legendás márka, ami egy innovációval robbant be

A vezető kutató és bőrspecialista, Dr. Sheldon Pinnell által alapított SkinCeuticals márka mindig is megelőzte korát az innovatív készítmények és alapanyagok területén, és már nem sokkal megalapítása után kultikussá vált:

az antioxidánsok bőrápolásban betöltött szerepének úttörőjeként Dr. Pinnell elsőként szabadalmaztatta ugyanis a C-vitamin egy stabil formáját, amelyről bebizonyosodott, hogy hatékonyan bejut a bőrbe, és a bőr természetes antioxidáns-védelmének nyolcszorosát nyújtja.

A márka antioxidáns készítménycsaládja máig etalon a külsőleg alkalmazott antioxidáns bőrápolás területén. Ez az innováció egyébként azért volt nagy mérföldkő, mert ugyan a C-vitamin bőrre gyakorolt hatása köztudottan nagyszerű (antioxidáns hatású, ezáltal a fényvédők hatását is növeli, halványítja a pigmentfoltokat és a bőr saját kollagéntermelését is serkenti), de mivel az étkezés során bevitt C-vitamin nem hasznosul a bőrben, kívülről kell felvinni – viszont ez egy nagyon érzékeny összetevő, korántsem mindegy, milyen formulában kerül bele egy bőrápolóba. Speciális szakértelmet igényel, hogy megtartsa hatását és ne bomoljon le – amit igen könnyen megtesz, például fény vagy hő hatására.

A SkinCeuticals megalapításakor Dr. Pinnell már közel 40 évnyi kutatással és tapasztalattal rendelkezett, és a márka azóta is nagyon komolyan veszi a bőr tudományát.

Vezető bőrgyógyászokkal, plasztikai sebészekkel, a világ legjobb tudósaival, kutatóival működik együtt, és mindegyik készítménye rendkívül sok klinikai vizsgálaton esik át, hogy minden egyes formula a lehető legjobb minőségű es hatékonyságú legyen.

A SkinCeuticals elkötelezetten olyan élvonalbeli arcápolók kifejlesztésére törekszik, amelyek komoly hatással vannak az arcbőrre a hosszú távú és látható eredmények elérése érdekében. A márka készítményei közül több ikonikus rangra emelkedett, és világhírű modellek, színésznők, sztárok kedvencévé vált. 

Az ikonikus barna üveg

A márka különösen híres az antioxidáns szérum-kínálatáról, amelyeket a formulák stabilitásának megőrzésére céljából jellegzetes barna üvegekbe töltenek. Ezek a hatékony szérumok segítenek megvédeni a bőrt a környezeti agresszoroktól, például a látható fénytől, a légszennyezés részecskéitől és az olyan életmódbeli tényezőktől, amelyek ártalmasak lehetnek a bőr szépsége szempontjából. A többszörösen díjnyertes SkinCeuticals C E Ferulic szérum a márka ikonikus terméke. 

Megelőzés, védelem, korrekció

A SkinCeuticals arcápolási filozófiája erre a három fő pillérre összpontosít. Az optimális koncentrációjú hatóanyagok és a szigorú tesztelés mellett a SkinCeuticals arckrémeket, szérumokat úgy fejlesztik ki, hogy egymással szinergiában működjenek, így bár egy-egy készítménnyel is látványos eredményt lehet elérni, ezeket testreszabott rendszerben használva a hatás tovább fokozható.  

A tökéletes nappali szérum: C E Ferulic szérum

c e ferulic szérum

Szabadalmazott nappali szérum, amely véd a környezeti hatásokkal szemben, csökkenti a ráncok megjelenését, feszesíti és ragyogóvá teszi a bőrt. Hármas antioxidáns, amelyet tiszta C-vitaminnal, ferulinsavval és E-vitaminnal gazdagítottak. Legalább 15 % tiszta C-vitamint, és 1 % tiszta E-vitamint tartalmaz, amelynek hatékonyságát a hozzáadott ferulinsav még jobban elősegíti. A ferulinsav ugyanis egy növényi forrásokból nyert fenol, az egyik leghatásosabb természetes antioxidáns. Semlegesítő hatású a szabadgyökökkel szemben, lassítja a bőr öregedését, fényvédő, hozzájárul a bőr gyógyulásához, és tanulmányok bizonyítják, hogy más antioxidánsokkal szinergiában hat. (Különösen a C-vitaminnal, növeli annak hatásosságát és stabilitását.)

Klinikailag bizonyított, hogy a szérum csökkenti az UV-sugárzás, az ózon és a kipufogógáz által létrejövő szabad gyökök által okozott oxidatív károsodást.  Szinte minden bőrtípusra alkalmas. 

Mivel a SkinCeuticals formulák hatékonysága a rendkívül magas hatóanyagtartalomnak köszönhető, a termékek a partner bőrgyógyászoknál érhetők el, amelyeknek a listája a facebook.com/SkinCeuticalsHungary oldalon található.