A nők vállalata immár 135 éve (x)

Mennyi kellemes emlék, mennyi forradalmi újítás és mennyi valódi emberi kapcsolat! Az AVON, amely az elmúlt évek során tevékenységével megváltoztatta nők millióinak életét, miközben innovációival nagy hatást gyakorolt a szépségipar alakulására is, idén ünnepli 135. születésnapját. A nagy múltú vállalat fennállásának 135. évfordulóján a nők és a szépség erejét ünnepelve, büszkén emlékszik vissza eredményeire, miközben elszántan tekint a jövőbe, amelyben folytatja elkötelezett munkáját és küldetését, hogy jobb világot teremtsen a nők és ez által mindenki számára.

135 éves történelme során az AVON folyamatosan fejlődött és napjainkra számos, a világ és a szépségipar alakulására egyaránt nagy hatást gyakorló lépést tett, jelentős felfedezésekkel és eredményekkel büszkélkedhet. Az AVON világszerte minden másodpercben 3 rúzst értékesít és másodpercenként 7 üveg parfümöt ad el, amely meghaladja bármely más márka teljesítményét.

A szépségipart meghatározó fejlesztések és piaci eredmények mellett az AVON a nőkért folytatott küzdelmével is beírta magát a történelembe. A nők vállalataként ismert cég elkötelezetten dolgozik azon, hogy támogassa és segítse nők millióit világszerte, így téve jobbá életüket. Közvetlen értékesítési rendszerének köszönhetően pénzkereseti lehetőséget biztosít Tanácsadói közössége számára, emellett pedig mindenki számára elérhető áron nyújt minőségi kozmetikai termékeket. Az AVON fontosnak tartja, hogy a legnehezebb pillanatokban is a nők mellett álljon. Évek óta globálisan támogatja a mellrák elleni küzdelmet, valamint azért dolgozik, hogy minél kevesebb nő váljon erőszak áldozatává. A vállalat figyelemfelhívó kampányai és edukációs munkája mellett jelentős adományokat is nyújt a nőket érintő ügyek támogatására, 135. évfordulójának apropóján 1,35 millió dollárt ajánl fel világszinten az kapcsolati erőszak elleni fellépés támogatására, amely hozzáadódik az AVON és az AVON Alapítvány által az évek során összegyűjtött és adományozott több mint 1,1 milliárd dollárhoz.

Mindemellett figyelemreméltó tény az is, hogy a vállalat tudósainak 70%-a nő, és jelentős számban dolgoznak hölgyek is vezető beosztásban. Ilyen többek között Kósa Anita, az AVON Magyarország PR és digitális csapatának vezetője, aki idén a HR Fest alkalmával elnyerte a Coaching Team, az Év Fiatal Vezetője női kategória díját.

“1886 óta gondolkodunk másoktól eltérően a szépségápolásról, amivel napjainkra egy világszerte ötmillió főt számláló Tanácsadói hálózatot alakítottunk ki, akik a saját elképzelésük és feltételeik szerint dolgoznak, tanulnak és biztosítanak megélhetést önmaguk és családjuk számára. Az évek alatt kutatóink alázatos munkájával áttörő felfedezéseket tettünk, társadalmi felelősségvállalási programjaink során pedig több mint 16,4 millió mellrákszűrést finanszíroztunk és 14 millió nőnek segítettünk a családon belüli erőszak elleni küzdelemben. Ez viszont számunkra még csupán a kezdet, hiszen a következő 135 évben és azon túl is folytatjuk nők millióinak a támogatását, amely elköteleződésünket termékeinken keresztül is közvetítjük mindenki számára!”– nyilatkozta a vezető.

Az AVON kutatói és termékfejlesztői minden nap azon dolgoznak, hogy fejlesztéseiken keresztül is közvetítsék a vállalat elhivatottságát és gondoskodását, a termékek által pedig energiát és magabiztosságot kölcsönözzenek használóiknak. Ezt az üzenetet közvetíti a legújabb parfüm is, az Avon Far Away Beyond, amelyet viselve úgy érezhetjük, mindenre képesek vagyunk, hogy minden elénk gördülő feladatot akadályok nélkül teljesítünk, hogy túl tudunk lépni saját határainkon. A csúcsintenzitású újdonság az AVON legmagasabb illóolaj koncentrációjával rendelkező parfümje, amely segítségével olyan új, izgalmas helyeket fedezhetünk fel, ahol minden sokkal gazdagabb és intenzívebb. Az érzéki, füstös vanília, egzotikus jázmin, ropogós, édes körte erőt és önbizalmat kölcsönöz.