Kos:

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, és olyan megbeszéléseket is folytathat, amelyek hatására másként láthatja a jövőjét. Rendkívüli energiával rendelkezik, óriási erővel vághat bele különböző feladatokba. A munkában, megélhetésben sikeres lehet. A párkapcsolatokban központi szerepet játszhat a pénz, mindketten az anyagiakra koncentrálhatnak. Legyen óvatos, mert meglophatják.

Bika:

Önre általában jellemző a takarékosság, ám most olyan pluszkiadásokra kerülhet sor, amelyek miatt úgy érezheti, mintha a fogát húznák. Most érdemes kölcsönt felvennie, banki ügyeket intéznie. Olyan helyzet jöhet létre, amit nehezebben tud kezelni. Megeshet, hogy valaki/valami miatt duplán fárad. Utazás során szerencsés esemény történhet, ami miatt fülig érhet a szája. Felettese kiboríthatja.

Ikrek:

Csak listával a kezében menjen vásárolni, így elkerülheti, hogy olyasmire adjon ki, amire nincs szüksége. Valaki a környezetében úgy hazudhat, mintha könyvből olvasná. Különösen igaz ez a munkával kapcsolatban. Ha műtétre kerülne sor, ne izguljon, mert jó kezekben lesz. Ha egészségi problémája van, gyorsabban felépülhet. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Bírságveszélyes a hét!

Rák:

A szerelem édes angyalkája telepedhet a vállára, és olyan szenvedélyes pillanatokat élhet át, hogy ezen talán maga is elcsodálkozik. A házasságokban olyan esemény következhet be, amely miatt viszonyuk szorosabbá válhat. A szerelmi kapcsolatokban kedvese rokonságával adódhatnak problémák. Valaki megpróbálhatja még a csillagokat is lehazudni az égről. Külföldi utazás során gondjai lehetnek.

Oroszlán:

Van, ami miatt szorongóbbá válhat, és van, ami miatt örömében fülig érhet a szája. Felettese viselkedése arra késztetheti, hogy elgondolkodjon az állásváltoztatáson. Ráadásul pompás lehetőséget is útjába sodorhat a gondviselés. Rengeteg feladatot el tud látni, és olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt a rutin változhat, de ez nem teszi frusztrálttá önt. Felkerülhet szemére a szerelem rózsaszínű szemüvege.

Szűz:

Rendkívül termékeny ez a hét, olyan dolgokat is el tud végezni, amelyekhez korábban nem érzett kedvet, erőt. Ha utódra vágyik, most aktivizálja magát. Megeshet, hogy olyan nehézséggel találja szembe magát, hogy a változtatás gondolatával kezd játszani. Ha ön szülő, olyan esemény történhet, amely miatt gyermekével a kapcsolata erősebbé válhat. Környezetében valaki úgy hazudhat, mint a vízfolyás.

Mérleg:

Talán az sem igaz, amit kérdeznek. Ezért körültekintőnek kell lennie, mert becsaphatják, félrevezethetik, és így kár érheti. Pénzügyei hullámzó képet mutathatnak, mert a bevétel mellett jelentős kiadásra kerülhet sor. Bírságveszélyes a hét, tartsa be a szabályokat, különben nagyon megjárhatja. Egészségi probléma miatt ne idegeskedjen, mert ezzel csak árthat magának. Most érdemes szerződést kötnie.

Skorpió:

A hét legfontosabb feladata a nyugalma megőrzése és az, hogy visszafogja magát, mert hajlamossá válhat az erőszakos viselkedésre, amivel önmaga alatt vághatja a fát. A szerelemben csalódottnak érezheti magát, míg a házasságokban idegtépő helyzet jöhet létre. Kedvez az idő a megbeszéléseknek, szerződéskötésnek, hivatalos ügyek intézésének. Felettesének adja elő az elképzeléseit, most nyitott lesz rájuk.

Nyilas:

Lehet, hogy ön lesz a legnépszerűbb a héten az állatövben. Olyan esemény történhet, amely jó hatást gyakorolhat nemcsak a jelenére, hanem a jövőjére is. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Pénzügyei pompásan alakulhatnak, ám ezt tartsa titokban, mert olyasvalaki irigykedhet, akiről nem gondolta volna. Fokozottan balesetveszélyes ez a hét, legyen óvatos, mert összetörheti magát.

Bak:

Most szerelembe eshet, és ez akkor is bekövetkezhet, ha párkapcsolatban él. A féltékenység vagy az erős birtoklási vágy teheti bonyolultabbá az életét. Ha ön szülő, gyermeke olyan dologgal állhat elő, ami miatt az ön vérnyomása pillanatok alatt az egekbe emelkedhet. Ha egészségi gondja adódik, a gyógyulás útjára léphet. Olyan dolog juthat a tudomására, ami miatt egyik döbbenetből a másikba eshet.

Vízöntő:

Szeretett személy(ek) miatt lelke csordultig telhet aggodalommal. Ennek következtében olyan feladat is a nyakába szakadhat, ami miatt talán át kell szerveznie a hétköznapjait. Tudomására juthat valami, amitől leesik az álla. Felettese ugyan most kissé feszültebb, de nyitott az ön problémájára, ezért most adja elő. Pénzügyek terén nagy esély van arra, hogy becsapják vagy meglopják.

Halak:

Kapcsolatainak talán soha nem vette még olyan nagy hasznát, mint ezen a héten. Protekciónak köszönhetően előnyös helyzetet élvezhet, és ez jó hatással lehet a kedélyállapotára is. Nem érdemes a felettesének most előadnia az elképzeléseit, mert ugyanarról a dologról egészen másként gondolkodhatnak. És emiatt majd ön eheti a kefét. Ne sajnálja a pénzt az egészsége megőrzésére vagy a gyógyulásra.