Újjászületés Bükfürdőn (x)

A Greenfield Hotel Golf & Spa szálloda Bükfürdőn, elindult a teljes újjászületés útján, így a megszépült belső terekben és a kibővült szolgáltatásoknak köszönhetően náluk Te is újjászülethetsz. A hotel a gyógyító forrásairól híres nyugat-magyarországi termálrégió szívében, Bükfürdőn helyezkedik el. A vendégeket nem csupán a több mint kétszáz, minden igényt kielégítő szoba, valamint a szálloda körüli egy négyzetkilométeres zöld terület vonzza ide, hanem a különlegesen nagy wellnessrészleg is. Ez a hely ráadásul a golf fellegvára: a sport szerelmesei a szálloda mellett található, a 18 lyukú nemzetközi golfpályáján hódolhatnak szenvedélyüknek.

Újdonságok a Greenfieldben

A Greenfield Hotel 2020-ban indult külső-belső megújulása nemcsak a belső tereket érinti, hanem épület-gépészeti korszerűsítést, valamint a golfpálya teljes újjászületését is jelenti. A szálloda vendégei most már a megújult és kibővített GreenGarden éttermet vehetik birtokba, ahol a gasztronómiai élvezetet a csodálatos panoráma és az elegáns környezet teszi teljessé. A fogadóterek és a Lobby Bár is teljesen új arculatot kapott. Az üzleti megbeszélésre érkezők örömére a felújított konferenciatermekben immár a jelenleg legmodernebb audiovizuális technika áll rendelkezésre. Aki viszont   kikapcsolódásra   vágyik, annak az új szórakoztató központjukban: a Chill & Fun Club-ban a helye, ahol bowling, darts, biliárd, csocsó, valamint egy különleges multisport- és golfszimulátor garantálja a felhőtlen szórakozást.

Megújult spa- és szaunavilág

A megújulás legnagyobb mérföldköve a Spa világuk újjászületése, melynek első ütemeként már átadásra került a belső élmény-, gyermek és 2 termálmedence, jövőre pedig egy prémium pihenő galéria és egy 10 m-es csúszdatoronyból induló 365 napos csúszda is színesíti majd a szolgáltatás palettájukat. Emellett még idén, decemberben a vendégek birtokba vehetik az új, exkluzív szaunarészleget is, melyben 2 finn szauna (1 közülük textilmentes), bio- és fényszauna, infraszauna, aromaszauna, gőzfürdő, sóbefúvásos sószoba sóhomokozóval, jégkút, merülőmedence, száraz Kneipp taposómedence, élményzuhany és frissítő szauna szeánszok várják vendégeinket. 2022 tavaszáig felújítják a homlokzatot, a szobákat, és egy új, különleges VIP Spa kínál majd különleges szolgáltatásokat.

Galéria | 13 kép

Újjászületés Bükfürdőn (x)

Újjászületés Bükfürdőn (x)

Fotó megosztása:

Adventi hangolódás és All inclusive ünnepek

Ha még az ünnepek előtt, az adventi készülődésben szeretnél egy kis kikapcsolódást, vagy szükséged lenne új energiát gyűjteni, hogy az ünnepi várakozás, készülődés kipihenten és energikusan telhessen, akkor a Greenfield Hotel a legjobb választás. Ha pedig azt szeretnéd, hogy a karácsonyod stresszmentesen, kizárólag egymásra figyeléssel és pihenéssel töltsd vagy idén tényleg valami különleges szilveszteri partyra vágysz, ahol a jó zene, finom falatok mellett exkluzív programok és fergeteges hangulat vár rád, akkor nézz körül a szálloda ünnepi ajánlatai között.

Megújult élmények ajándékba

Ha még nem találtad meg a megfelelő karácsonyi ajándékot a fa alá, lepd meg szeretteidet Greenfield ajándékutalvánnyal! Válassz szállással egybekötött, vagy élményutalványaik közül, vagy akár határozd meg Te az ajándék pontos értékét vagy kérd személyre szabott ajánlatukat!

További információ: www.greenfieldhotel.hu