MOVEO fájdalommentes szőrtelenítés (X)

Sokan áhítoznak az epilálógép használatánál kellemesebb, a gyantázásnál kevésbé körülményes, de mégis tartós hatású szőrtelenítésről. Mások lézeres szőrtelenítésként hirdetett IPL kezelést vesznek igénybe, vagy drága otthoni készüléket vásárolnak, aztán 10-15 kezelés után állapítják meg, hogy még mindig nem tűnt el a szőr. A próbálkozások sokfélék, persze a sikertelen kezelések el is kedvetlenítik az érintetteket.

Még a napbarnított bőrön is biztonságosan alkalmazható az olasz DEKA cég egyedülálló módszere, a MOVEO lézeres szőrtelenítés. A MOVEO kezelés során a kezelőfej hűtött zafírkristály felülete érintkezik a bőrrel, s a lehűtött bőrfelületen keresztül a lézer energiája észrevétlenül hatol a mélybe. A lézer fénye hővé alakul, mely a szőrtüszőt károsítja, érintetlenül hagyva annak környezetét. Az elpusztult szőrtüsző már nem képes szőrszálat növeszteni, így kezelésről kezelésre csökken a szőrszálak sűrűsége. 

A MOVEO igen gyors egymás utáni villanásokkal, de kisebb energiával dolgozik, így a szőrtüszőket anélkül tudja felmelegíteni és elpusztítani, hogy fájdalmat, vagy égési sérüléseket okozna. Az alkalmazott Alexandrit lézer a garancia a hatékonyságra: az elmúlt 30 évben számtalan tudományos közlemény igazolta, hogy igen hatásos és alkalmazása csaknem végleges eredménnyel jár.

A Dr Derm Bőrgyógyászaton 20 éve használunk Alexandrit lézert, s az elvégzett többezer lézeres kezelés tapasztalata alátámasztja, hogy hatásossága egyedülálló. Éppen ezért a klinika vezetése, mikor új készülék vásárlása került terítékre, elvetette a diódalézer ötletét és a MOVEO rendszer egyértelmű előnyei miatt egy nagy teljesítményű DEKA Alexandrit lézerre esett a választás. A vendégek véleménye azóta igazolta a döntés helyességét. Sokan beszámolnak arról, hogy más szolgáltatóknál a hasonló ígéret ellenére mégis fájdalmas volt a szőrtelenítés, ezért már nem nagyon hittek a fájdalommentes kezelés lehetőségében, s most kellemesen csalódtak.

Milyen további előnyei vannak az Alexandrit lézerrel végzett MOVEO szőrtelenítésnek?

  • Az Alexandrit lézer a szőrtelenítés Gold Standardja, vagyis a szakma szerint a leghatásosabb eszköz a világos bőr szőrtelenítésére.
  • A MOVEO rendszer révén az Alexandrit lézer sötétebb bőrtípusra is alkalmazható.
  • A napbarnított bőr sem jelent akadályt, éppúgy biztonságos, mint a sötét bőr esetén.
  • A fentiek miatt a kezelés egész évben folytatható.
  • A MOVEO rendszer hűtött kezelőfeje nemcsak kellemes érzés, hanem tovább növeli a kezelés biztonságát.
  • A bőrfelületen mozgatott kezelőfej egyenletesen fedi le a teljes bőrfelszínt, így az első kezelés után nem lesz foltos, egyenetlen az eredmény.
  • A MOVEO rendszer kisebb energiát használ, mely a bőrön történő keresztüljutása során nem vált ki fájdalomérzetet.

MOVEO szőrtelenítést kedvezményes csomagokban lehet igénybe venni. Több terület kezelése esetén árkedvezmény is van: két terület esetén 10, három terület (pld. hónalj, fazon, lábszár) már 20% a kedvezmény. Bármely terület szőrtelenítésére váltott 8 alkalomra szóló bérlet 2 kezelést tartalmaz ingyen, mi több: a bérlet megvásárolható úgy is, hogy csak 3 kezelést fizet be először, s egy negyediket kap ajándékba, majd ezután jogosulttá válik még egy ugyanilyen bérlet megvásárlására.

A Dr Derm klinikán a kezeléseket bőrgyógyász szakorvos felügyelete mellett kozmetikusok végzik. Miért előnyös ez? A bőrgyógyász szakmai háttér minden felmerülő kérdés megválaszolására, esetleges ellenjavallat eldöntésére megfelelő kompetenciát jelent. A kozmetikusok, akik képzésük során elsajátítják a bőrápolás minden kérdését, értően nyúlnak a bőrhöz, tisztában vannak a szolgáltatások higiéniájával, az intim régió és más érzékeny területek kezelésének alapelveivel. Egyértelmű az előnyük a szakirányú végzettséggel nem rendelkezőkkel szemben, hiszen a kezelés egyszerűnek tűnik ugyan, de számos dologra figyelni kell, amire egy betanított, de szakképzetlen kezelő nem is gondol.  

Lotti és Vera, a Dr Derm klinika kozmetikusai a testkezelő részleg minden kezelését ismerik, így a SculpSure lézeres lipolízisről, a Z-Lipo zsírfagyasztástól, a Schwarzy mágneses izomstimulációról vagy az ONDA testfeszesítésről – akár a szőrtelenítés közben is – hitelesen tájékoztatják az érdeklődőket. Bízd magad értő kezekre!

Dr Derm Bőrgyógyászati Anti-Aging Központ,
Esztétikai Lézer és Plasztikai Sebészet
1026 Budapest, Fillér utca 33.
Tel: 06 1 336 0077, 06 1 316 7677, 06 70 770 2663