Kos:

Mivel felpörgetett tempóban éli napjait, lényeges, hogy nyugalmat erőltessen magára, így elkerülheti, hogy olyasmit mondjon, amit később megbánhat, vagy hogy összetörje magát. A munkában, megélhetésben olyan jól alakulhatnak a dolgai, hogy irigyeinek száma annyi lehet, mint égen a csillag. A párkapcsolatokban szenvedélyes pillanatokat élhetnek át. Pénzére jobban ügyeljen.

Bika:

Próbálja meg kímélni magát, lazítson, mert különben olyan egészségi probléma alakulhat ki, amely kivonhatja önt a forgalomból. Most kellene szűrővizsgálaton átesnie, műtéti beavatkozás is sikerülhet. A házasságokban, régi együttélésekben önt idegesítheti, hogy társának többet kell foglalkoznia a rokonságával. Felettesével összetűzésbe kerülhet, kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek.

Ikrek:

Olyan esemény történhet, hogy el sem meri hinni, mindez önnel esik meg. Ne legyen semmi és senki miatt lelkiismeret-furdalása, hiszen ön nem tesz rosszat senkivel. A sors hozza önt ebbe a helyzetbe, a gondviselés támogatását élvezheti. A környezetében egy erőszakos személlyel most ki tud jönni. Kedvez az idő kölcsönnel kapcsolatos ügyintézésnek. Olyan hír is eljuthat önhöz, ami megdöbbentheti.

Rák:

Párkapcsolatában szenvedélyes pillanatokat élhetnek át. Akivel most hozza össze a sors, azzal össze is kötheti az életét. A házasságokban, együttélésekben társának anyagi problémája lehet, ami befolyásolhatja a kedélyét. Olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt még az élet értelmén is elgondolkodhat. Figyelnie kell arra, amivel éppen foglalkozik, mert hibázhat, és ennek anyagi következményei is lehetnek.

Oroszlán:

Kollégával jól kijöhet, valakivel az ön számára fontos dolgokat is meg tudja beszélni, és ez megnyugtathatja önt. Rengeteg feladatot el tud végezni, és az sem okoz problémát, ha valaki/valami miatt át kell szerveznie a napjait. Rossz szokástól is meg tud szabadulni, és ez jó hatással lehet az egészségére. Olyan váratlan esemény is bekövetkezhet, amely miatt hirtelen nem is tudja, mihez kezdjen.

Szűz:

A szerelmi viszonyokban a szenvedély lángja magasra csaphat. A házasságokban, együttélésekben a lelkük csordultig telhet szeretettel, szerelemmel. Ha ön szülő, gyermekére többet kell költenie, de utódja jövőjéről van szó, és ez minden pénzt megér. Kolléga az idegeire mehet, munkavégzés során nehézség alakulhat ki, de lehet, hogy valamibe hiába fektet nagy energiát, mégsem éri el azt, amit szeretne.

Mérleg:

Előfordulhat, hogy rokon miatt képes lenne lehozni még a csillagokat is az égről. Családtagért sokat tehet. Most kellene ingatlannal kapcsolatos ügyet intéznie. Megeshet, hogy felbukkan valaki a múltjából, vagy emlékek törhetnek fel lelke legmélyéről, és akár könny is csilloghat a szemében. Pénzére és értéktárgyaira jobban ügyeljen, mert kár érheti. Ha munkáról van szó, szerencsés lehet.

Skorpió:

Rendkívüli energiával rendelkezik, és az immunrendszere is erős, ezért sok munkát el tud végezni, és ha egészségi problémája lenne, gyorsabban felépülhet belőle. Pénzügyei hullámzó képet mutathatnak, mert a bevétel mellett olyan kiadása lehet, amelyre nem számított. Ha ön szülő, gyermeke miatt szinte elolvad. Pompásan tud kommunikálni és manipulálni, ezért elérheti mindazt, amit szeretne.

Nyilas:

Ha van titka, és nem szeretné, hogy kiderüljön, legyen körültekintőbb. Olyan dolog is a tudomására juthat, hogy egyik döbbenetből a másikba eshet. A pénzügyeire kellene koncentrálnia, mert a sors a segítségére lehet abban, hogy komolyabb összeg üsse a markát. Olyan dolgot is megvalósíthat belőle, amely a luxus kategóriájába tartozhat. Váratlan esemény miatt át kell szerveznie a napjait.

Bak:

Az életében olyan változások következhetnek be, amelyek miatt örömében fülig érhet a szája. Rendkívül energikus lehet ezen a héten, olyan dolgokat is el tud végezni, amiket eddig a szőnyeg alá söpört, vagy halogatott. A szerelem édes angyalkája is a vállára telepedhet, és rendkívül szerencsésnek érezheti magát. Pénzügyek terén hajlamossá válhat a zsugoriságra, amivel saját magát hozhatja nehéz helyzetbe.

Vízöntő:

Fontos, hogy senkivel ne szálljon szembe, főleg ne a főnökével, vagy azokkal a személyekkel, akikkel a munka során van kapcsolatban. Nagyon jól tud kommunikálni és manipulálni, ezzel elérheti a céljait. Ha titkos viszonyt folytat, a szenvedély lángja magasra csaphat, és akár euforikus állapotba is kerülhet. Pénzügyei álomszerűen alakulhatnak, ha elégedetlen a díjazásával, ezt most kellene előadnia.

Halak:

Mielőtt megszólalna, számoljon el tízig. Különösen, ha a feletteséről van szó, aki olyan dologgal állhat elő, hogy önnek kinyílhat a kisbicska a zsebében. Romantikus hangulatba kerülhet, és érzései nem maradnak viszonzatlanok. A kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életében, valakivel annyira jól tud kommunikálni, hogy talán egymás mondatait is be tudják fejezni. Egészségére jobban ügyeljen.