Készülj karácsonyra, fedezd fel velünk a prémium minőséget! (x)

A karácsony hangulata semmihez sem fogható, és ebben nagy szerepe van az asztalra kerülő finom fogásoknak is. Ilyenkor mindenki igyekszik kitenni magáért, és hogy ezzel is kiszakadjunk a hétköznapokból, mindenből a legjobbat választjuk.

Sokan újításokkal kísérleteznek, mert valami különlegessel szeretnék meglepni a szeretteiket, mások a hagyományokra esküsznek, a nagyi bejglijére, az elmaradhatatlan halászlére, a sültekre, a fatörzstortára és a sok-sok aprósüteményre. Bármelyik tábort is erősítjük, egy biztos, a gyertyagyújtásig még ott a készülődés és a nagybevásárlások sora, a sütés-főzés és a fadíszítés. Sokat ront azonban az adventi időszak elcsendesülésén, ha fejvesztve rohangálunk ide-oda az ajándékokért és alapanyagokért. Ezt egy kis előrelátással és tervezéssel elkerülhetjük. Érdemes ezért előre átgondolni, hogy mi legyen az ünnepi menü és kinek, milyen kedvesség kerüljön a fa alá. Ehhez igazán hasznos segítséget nyújt az Auchan karácsonyi katalógusa, ami számtalan prémium minőségű alapanyagot mutat be az áruházi kínálatból.

Előételként kiváló minőségű sajtokat, liba- és kacsamáj készítményeket ajánlanak, a főételekhez a húsok, a halak és a tenger gyümölcsei széles választékát, a köretekhez pedig friss zöldségeket. Aki a hagyományos menüsorra esküszik, remek alapanyagokat talál hozzá a katalógusban, aki pedig még nem tudja, mivel rukkoljon elő karácsonykor, rengeteg inspirációt kaphat a sok prémium termék láttán. Természetesen a sütemények hozzávalói sem maradtak ki a kiadványból, ezeket is szép számmal listázza az újság a hagyományosoktól kezdve a különlegességekig, a nassolnivaló aszalt gyümölcsökön át az olajos magvakig. Ha azonban a mennyei lakoma elkészítése mellett a desszertre már nem jut idő, a jó hírünk az, hogy az áruházlánc polcairól profi cukrászok által, helyben készített finomabbnál finomabb sütemények közül is válogathatunk!  A klasszikus ízek kedvelőinek ott a mákos vagy diós bejgli, de kifejezetten ünnepi süteményválogatások is megtalálhatók a kínálatban, így könnyedén kiszolgálhatunk akár egy nagyobb vendégsereget is anélkül, hogy egész álló napokat töltenénk a konyhában és teljesen elfáradnánk az ünnep előtt.

A fogásokhoz italokat is választhatunk az újságból, a jó pezsgőktől kezdve a minőségi borokon át a márkás röviditalokig terjed a skála, gondolva már a szilveszteri bulira is. Azonban nem csak az alkoholos italokból széles a kínálat, az Auchanban akkor is bőven van miből szemezgetni, ha éppen egy lélekmelengető bögre kakaóra, forraltborra vágyunk, vagy éppen egy aromás kávéval tartanánk jóleső kávészünetet. A választék alapanyagokból és italokból is olyan gazdag, hogy garantáltan nem kell máshol keresgélni és több helyről összevadászni az ünnepi hozzávalókat. A karácsonyi katalógus szép gasztro fotói még ahhoz is eligazítást adnak, hogy az egyes ételekhez milyen ital illik, de akár a tálaláshoz is elleshetünk néhány trükköt. Az Auchan hiperek nagy alapterülete pedig garancia arra, hogy tumultus nélkül minden szükséges hozzávalót egy helyen beszerezhessünk az év végi fogásokhoz, amivel időt, energiát és idegeskedést spórolhatunk meg. Aki pedig még kényelmesebben szeretné intézni a bevásárlást, nyugodtan rendeljen házhoz, az áruházlánc online áruházából. Az Auchan prémiumtermék-katalógusa nagy segítségünkre lesz ahhoz, hogy az idei karácsony a készülődés öröméről, a meghittségről és persze a közös ünnepi étkezésekről szóljon, ami az ínycsiklandó falatokon messze túlmutató érzelmi többletet ad mindannyiunknak.