Horoszkóp – 2021. november 24–30.

Kos:

Pompás hete lesz, olyan események történhetnek, amelyek miatt örömében fülig érhet a szája. Most érdemes állást változtatnia, felettesével kommunikálnia, pénzzel kapcsolatos megbeszéléseket folytatnia. Ugyan lehet váratlan kiadása, de jelentősebb bevétele is. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Tanulmánnyal, külfölddel kapcsolatos sikerekre is számíthat.

Bika:

Annak ellenére, hogy kényszer hatására kell cselekednie, és valaki miatt kinyílhat a kisbicska a zsebében, jónak mondható hete lehet. Talán kevesebb kedvet érezhet most a munkához, és inkább lazítana. Ám ezt most nem teheti meg, mert teljesítenie kell a feladatát, ha nem akar bajba kerülni. Kedvez az idő minden, külfölddel kapcsolatos dolognak, ha tanulmányokat folytat, kitűnő eredményt érhet el.

Ikrek:

Sikerekben bővelkedő hete lehet, teljesülhetnek az álmai. Ezért fontos, hogy jól meggondolja, mire vágyik, mert olyasmit is megkaphat, ami később megnehezítheti az életét. Elő kellene adnia felettesének, amit szeretne, mert most nyitott az elképzeléseire. Még azok a párkapcsolatok is jól működhetnek, amelyekben nem volt minden fenékig tejföl. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

Rák:

Ezen a héten nem igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje pénzügyekben. Most az életnek ezen a két területén egyformán sikeres, és ennek hatására boldog lehet. Olyan dolog is történhet, ami miatt úgy érezheti, működik a karma törvénye. Aki korábban ártott önnek, az most megkaphatja a sorstól mindazt, amit érdemel. Törődjön többet az egészségével!

Oroszlán:

Fortuna istenasszony támogatását élvezheti, ezért ne hagyja ki a szerencsejátékokat, mert valahol öné lehet a fődíj. Most érdemes valami újba kezdenie, mert sikert sikerre halmozhat. Még olyan személlyel is jól ki tud jönni, akivel egyébként nem könnyű az élet. Ha műtétre lenne szüksége, ne izguljon, minden a legnagyobb rendben lehet. Valamit önre kényszeríthetnek, jobb, ha beadja a derekát.

Szűz:

Olyan pompás események történhetnek, amelyek miatt úszhat a boldogságban. Gyakorolnia kellene a vonzás törvényét is, mert amire gondol, az most valóra válik. A párkapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhetnek át. Ha most köti össze az életét kedvesével, kapcsolatuk örökre szólhat. A pénz úgy vonzódhat most önhöz, mint vas a mágneshez. Valakinek az irigysége előtt döbbenten állhat.

Mérleg:

A sült galamb most berepülhet a szájába. Anyagi ügyeinek alakulása miatt olyasvalaki is irigy lehet, akiről ezt nem feltételezte volna. Kedvez az idő ingatlanügylet intézésének, rokonnal is kölcsönösen egymás segítségére lehetnek. Váratlan egészségi probléma kialakulására van esély. Ha beteg, megeshet, hogy új gyógymódot javasolnak. Valakivel tökéletes lehet az összhang.

Skorpió:

Rendkívül energikus hét következhet, olyan dolgokat is el tud végezni, amelyekhez vagy kedvet, vagy erőt nem érzett korábban. Felettesével is olyan jó lehet a kapcsolata, hogy főnöke az ön tenyeréből ehet. Most kell előadnia anyagiakkal kapcsolatos elképzeléseit, mert megkaphatja azt, amit szeretne. Rokon miatt viszont nehezebbnek érezheti az életét. Szomorú esemény elgondolkodtathatja.

Nyilas:

Lehet, hogy ön körül forog az egész világ. Többen szeretnének a társaságában tartózkodni, és lesz, akivel kölcsönösen egymás segítségére lehetnek. Ha felettesével eddig nem volt minden fenékig tejföl, ez a kapcsolat is önnek kedvezően változhat. Olyan pénz is ütheti a markát, amelyre talán nem számított. Viszont valakinek a viselkedése előtt értetlenül állhat, és ez összeszoríthatja a lelkét.

Bak:

Még a végén szerelembe esik. És ez akkor is megtörténhet, ha ön egyébként nem tartozik a szinglik táborához. Rendkívül energikus lehet a héten, ezért még a nehéznek tartott dolgokat is könnyedén elvégezheti. Most érdemes kihasználnia vásárláskor a kedvezményeket, mert később nem biztos, hogy ennyi pénzből megússza az egészet. Ha a megérzéseire hallgat, nem történhet önnel semmi rossz.

Vízöntő:

Olyan esemény híre juthat a fülébe, amely előtt meglepetten állhat, mert ami történik, azt elképzelhetetlennek tartotta. Felettese nyitott az ön elképzeléseire, ezért most kellene előadnia neki mindazt, amit szeretne. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet az örömre. Kitartónak és következetesnek kellene lennie, ellenkező esetben olyan helyzetbe kerülhet, amilyenbe nem szeretne.

Halak:

Olyan eseményekben bővelkedhet a hét, amelyek miatt elégedettséget érezhet. Sőt, ezek pozitív hatást gyakorolhatnak a jövőjére. Megeshet, hogy olyan lehetőséget sodor útjába az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondania. Oda kell figyelnie arra, amit mond, mert valaki kiforgathatja a szavait. Váratlan esemény miatt át kell szerveznie a napjait. Balesetveszélyes a hét, legyen óvatos!