Ragyogó tincsek minden korban (x)

A vírus idején sokan ráeszméltek arra, hogy a professzionális fodrászok segítsége elengedhetetlen – csak a szakemberek tudnak olyan személyre szabott szolgáltatásokat nyújtani, amelyekre a vendégek vágynak.

Eugène Schueller vegyész, a L’Oréal-csoport alapítója 1909-ben megalkotta az első egészségre ártalmatlan hajfestéket, amely a modern hajfestés alapja lett, onnan pedig nem volt megállás, már ami az újításokat, fejlődést illeti. Azóta a L’Oréal Professionnel Paris márka mindig a hajjal kapcsolatos szolgáltatások élvonalában áll. 2021-ben a L’Oréal Professionnel Paris bemutatta a fodrászokkal karöltve kifejlesztett, professzionális szalonszolgáltatását, a French Glossing-ot.

Két lépésben a gyönyörű hajkoronáért

Az új, exkluzív French Glossing szalonszolgáltatás egy professzionális kétlépéses technika, amelyet a francia szakértelem inspirált. Két technológiát kombinál, amely még ragyogóbbá teszi a hajat. Az eredmény egy különleges színátmenet, amely soha nem tűnik természetellenesnek vagy unalmasnak.

Előtte-utána

  1. lépés: tartós hajfestés a hajtövek tökéletes fedéséhez Majirel vagy INOA használatával.
  2. lépés: DiaLight glossing kezelés a haj teljes hosszán, a szín élénkítéséért, a hajminőség látható javulásáért,
    a haj táplálásáért és az elnehezítés nélküli, ragyogó hatásért.

„A french glossing szolgáltatás egy tökéletes megoldás a lágy színátmenet létrehozására. Legyen szó őszhajfedésről, vagy szín­frissítésről, a haj gyönyörű fényes lesz. A DiaLight gloss szolgáltatás által a haj ragyogóbb és egészségesebb látványt nyújt. Hogy kinek ajánlom? Mindenkinek, aki szereti, ha a haja egészséges és káprázatos fényű” – Zsidró Tamás L’Oréal Professionnel Nagykövet

Utánozhatatlan összetétel

A French Glossing lelke a DiaLight, egy kihagyhatatlan technológia, amelyet a balayage szakértői előszeretettel használnak az árnyaláshoz, a szín élénkítéséhez, és a tincsek egységes ragyogásához. A DiaLight különleges, kizárólag szalonokban elérhető technológiája nagyon gyengéden bánik a hajjal. Nem tartalmaz ammóniát, és használatával tápláltabb lehet a haj. Savas pH-értékének köszönhetően a hajszálak fényesebbek lehetnek, ezenkívül semlegesíti a nem kívánatos árnyalatokat, és akár 6 héten át tartós színeredményt biztosíthat. Emellett különleges gél állagú krémtextúrájának köszönhetően könnyedén felvihető, és a folyékony termékekénél jóval extrább kondicionáló hatást fejt ki. 

A végeredmény: tartós ragyogás és szín, egészséges, hidratált loknik. A szakértelemért a hajunk lesz a leghálásabb!

A szolgáltatásért keresd a legközelebb eső L’Oréal Professionnel szalont a salon-expert.hu weboldalon.