A kerekesszékes menyasszony meglepte vőlegényét: önállóan sétált az oltárhoz

A 2010-ben autóbalesetben lebénult ara ennél nagyobb örömöt nem is okozhatott volna a nagy napon.

A 29 éves Chelsie Hill és a 34 éves Jay Bloomfield októberben kötötték össze az életüket a Los Angeleshez közeli Huntington Beachen, az esküvő legszebb pillanata pedig az volt, amikor a kerekesszékes nő a saját lábán sétált az oltár elé.

Chelsie, aki a Rolettes elnevezésű kerekesszékes tánccsapat alapítója, a napokban osztotta meg nagy napjuk történetét az Insiderrel. „Amint Jay megpillantott, leesett az álla – mondta a friss feleség. – Lényegében sokkot kapott attól, hogy járok, mert fogalma sem volt róla, hogy ez lehetséges.”

A fiatal nő még gimnazistaként szenvedett súlyos autóbalesetet, mivel a volán mögött ülő barátja illuminált állapotban volt. A kocsijuk frontálisan ütközött egy fával, amelynek következtében Chelsie deréktól lefelé lebénult. „Szeretném kiemelni, hogy semmi baj nincs azzal, ha valaki kerekesszékes marad – tette hozzá. – De én mindig is úgy képzeltem, hogy a ceremónián sétálva teszem meg az oltárig vezető utat.”

„A balesetem után abban sem voltam biztos, hogy találok-e valaha olyan személyt, aki szívből szeret. Aki teljes mértékig elfogad és tisztel engem, és minden porcikámat imádja – mondta Chelsea az esküvői fogadalmában, amelyről egy videót is feltett az Instagram-oldalára. –

Ezért a pillanatért akartam megtenni azt, amiről egyébként is mindig álmodtam. Szemtől szemben állni veled, amikor örök hűséget esküszünk egymásnak.”

Chelsea és Jay 2014 óta alkotnak egy párt, a ceremónia helyszínéül pedig a Hyatt Regency impozáns kertjét választották. A menyasszony lábrözgítőt és járókeretet használt, hogy valóra válthassa álmát. Egyedi tervezésű Galia Lavah ruhájának pedig levehető volt a szoknyarésze, hogy állva és ülve is kényelmesen érezze benne magát.

Chelsea pontos koreográfiát talált ki a ceremóniára, Jaynek akkor kellett megfordulnia, amikor az ara az édesapjával elindul az oltár felé. A menyasszonynak az egész esküvőből ez lett a kedvenc pillanata: látni jövendőbelije arcán az örömöt és a meglepettséget.

De Chelsea még egy meglepetést tartogatott a nagy napra! Édesapjával betanultak egy tánckoreográfiát, és a lábrögzítők segítségével az újdonsült férjével is lejthetett egy romantikus első táncot.

Kiemelt kép: Getty Images