Kos (március 21. – április 20.)

A váratlan és kellemes meglepetések hete következhet, aminek hatására a hangulata optimista lehet. Sőt, úgy érezheti, mintha a teremtő a tenyerén hordozná, és talán el sem meri hinni, hogy mindez a sok jó önnel történik. Pénzére és egészségére azonban jobban vigyázzon, mert az életnek ezen a két területén igazán nehéz helyzet jöhet létre. Ha műtétre kerülne sor, ne izguljon, minden jól alakul.

Bika (április 21. – május 20.)

Olyan esemény történhet, amely hatással lesz jövőjének alakulására. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Ha most utazik, jól érezheti magát. A házasságokban, régi együttélésekben feszült helyzet alakulhat ki, de ezt ön nagyon jól tudja kezelni. Társa a saját rokonsága vagy ingatlanügyletei miatt lehet ideges, de le tudja őt csillapítani. A munkában rengeteg feladat szakadhat a nyakába.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, ami miatt örömében fülig ér a szája. Felettesénél elérheti, amit akar, valakivel annyira nagy lehet az összhang, hogy kitalálják egymás gondolatát. Ám kollégák között akad, akivel összekülönbözhet. Koncentráljon a munkájára, mert hibát véthet, aminek kellemetlen következményei lehetnek. Orvosi vizsgálat, műtéti beavatkozás jól sikerülhet.

Rák (június 22. – július 22.)

Ha házasságról, régi együttélésről van szó, akkor a lelke csordultig telhet szeretettel, szerelemmel. És ugyanez igaz a társára is. A szerelmi kapcsolatokban a kedvesének a családjával adódhat konfliktusa, amely kihathat az önök viszonyára is. Ha ön szülő, gyermeke miatt többet idegeskedhet, mint bármikor. Ráadásul csemetéje miatt mélyebben zsebbe is kell nyúlni. Egészségi probléma merülhet fel.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

A házasságokban, régi együttélésekben nehéz hét következik, amikor a társával nem egyszerű az élet. De az is lehet, hogy élete párjára rákényszeríthetnek valamit, ez lehet az oka annak, hogy nehezebben kezelhető, mint általában. Ha munkáról van szó, minden oka meglehet a jókedvre és az örömre, mert az életnek ezen a területén pompás eredményt érhet el. Ha betegséggel küszködik, a gyógyulás útjára léphet.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Ha párkapcsolatban él, egymást követhetik a boldog pillanatok. Akivel most hozza össze a sors, azzal bátran tervezgethetnek hosszabb távra. Ha ön szülő, gyermekével olyan események történhetnek, amelyek miatt szintén örömében a föld felett lebeghet néhány méterrel. Rendkívül balesetveszélyes ez a hét, legyen az átlagosnál sokkal óvatosabb. A közlekedés során idegtépő helyzetek alakulhatnak ki.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A házasságokban, régi együttélésekben akkor lehet nyugalom, ha a társa és ön között a pénz ezen a héten a tabutémák közé tartozik. Ha ön szülő, a gyermekével olyan esemény történhet, amely miatt aggodalom járja át minden porcikáját. A munkában remek teljesítményt nyújthat, kollégával jól kiegészítik egymást. Váratlanul alakulhat ki egészségi probléma, és szerelmi kapcsolatának is búcsút inthet.

Skorpió (október 24. – november 22.)

Mindent meg lehet beszélni, és a problémák megoldhatóvá válnak. Talán még a tabukkal vagy a szőnyeg alá söpört gondokkal is érdemes előhozakodni, mert most ezeknek a végére is pont kerülhet, és ezután a kapcsolatuk új kerékvágásban folytatódhat. Ha egészségi problémája van, a kibeszéléssel a gyógyulás útjára léphet. Nem kedvez az idő ingatlanügylet bonyolításának, de valamelyik rokona miatt is összeszorulhat a gyomra.

Nyilas (november 23. – december 21.)

Kiderül önről: pénzügyi zseni! Anyagi ügyei remekül alakulhatnak, arra azonban ügyeljen, hogy ne menjen bele szabálytalanságba, mert megütheti a bokáját. Ha ez már megtörtént, megeshet, hogy elszámoltatásra kerül sor. Ha kommunikációról van szó, sajnos nem áll a helyzet magaslatán. Ha békét akar, önnek kell engednie. Olyan váratlan esemény történhet, ami miatt át kell szervezni a napjait.

Bak (december 22. – január 20.)

Még az is lehet, hogy a szerencse istenasszonyának, Fortunának a támogatását élvezi. Ezért az élet több területén alakulhatnak pompásan az ügyei. Hajlamossá válhat azonban a túlságosan takarékos viselkedésre, amelyről mások úgy vélekedhetnek, hogy ön zsugori. Ha ön szülő, elkerülhetetlen, hogy a gyermeke miatt mélyebben zsebbe kelljen nyúlni. A kapcsolatai között van olyan, akinek búcsút inthet.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A sors nagy terheket tesz a vállára, ez lehet az oka, hogy a környezetében élők úgy érezhetik, nem könnyű önnel az élet. Próbáljon meg elfogadóbb, engedékenyebb lenni, mert ezzel a saját életét is megkönnyítheti. Anyagi ügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet az örömre. Felettesére hatást gyakorolhat, most könnyebben elérheti nála mindazt, amit szeretne. Egy rokon miatt nagyobb áldozatot kell hoznia.

Halak (február 20. – március 20.)

A szerelem édes angyalkája a vállára telepedhet, ennek hatására adódhat bármilyen gond, nem érzi nehéznek az életet. Baráttal, jó ismerőssel megoszthatja az örömét, akitől ráadásul remek tanácsot is kaphat. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, roppant balesetveszélyes ez a hét, legyen körültekintőbb. Ha van titka, és nem szeretné, hogy ez kiderüljön, akkor szintén legyen óvatos.