Szavazz a világ legrangosabb fodrászversenyének magyar döntősére!

Már leadhatod a voksod a L’Oréal Style and Colour Trophy nemzetközi döntőjének magyar résztvevőjére. Tóth Márk 4500 fodrász közül jutott be a legjobb kilencbe.

––––––SZPONZORÁLT TARTALOM––––––

A L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy a világ leghosszabb ideje tartó fodrászversenye, hiszen 1954 óta rendezik meg. 2021 az első év, hogy a verseny a digitális térben folyik – először nyújtva lehetőséget a nagyközönségnek arra, hogy bárki beleszóljon a megmérettetés alakulásába. Már mi is leadhatjuk voksunkat a kedvencünkre, a szavazás ugyanis egy héten át, 2021. november 15–21. között tart a https://styleandcolourtrophy.lorealprofessionnel.com/vote-session/selected/1 weboldalon. 

Tóth Márk, a L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy nemzetközi döntősének modellje, Szabó Zsófi. Fotó: Karsay Katalin

A L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy a fodrász szakma egyik legrangosabb versenye, amelyre a világ hétmillió fodrásza közül bárki jelentkezhet, és amelyben a világ több mint negyven országának fodrászai vehetnek részt. Az idei, háromfordulós megmérettetés fókuszában az utóbbi években töretlen népszerűségnek örvendő hajfestési technika, a francia balayage áll. A Style & Colour Trophy verseny magyarországi fordulójára 37 fodrász jelentkezett, akik összesen 50 pályamunkát adtak le. Ezekből választott a L’Oréal Professionnel oktatási csapata hat pályázót, akik a L’Oréal Professionnel Akadémián is megmutathatták tudásukat.

A hazai döntőt a kőszegi Tóth szalon fodrásza, Tóth Márk nyerte meg, akit beválasztottak a kilenc nemzetközi döntős közé. Már önmagában ez is óriási eredmény, hiszen 4500 fodrász közül került be a L’Oréal Style & Colour Trophy nemzetközi döntő elitjébe, ahol Ausztrália, az Egyesült Államok, Franciaország, Japán, Kanada, Mexikó, Oroszország és Olaszország legjobbjával versenyez.

A nemzetközi döntőre Márknak egy, a pályamunkájához hasonló, francia balayage technikával elkészített frizurát kellett elkészíteni, modellje pedig a gyönyörű műsorvezető, Szabó Zsófi volt.

A francia balayage különlegessége, hogy a festéket kézzel vagy ecsettel viszik fel. Fotó: Karsay Katalin

Az eredmény magáért beszél, nagyon bízunk benne, hogy a szakmai zsűri tetszését is elnyeri a fiatal fodrász munkája, de a drukkoláson túl is tehetünk azért, hogy Márkot hozzásegítsük a győzelemhez!

Szavazz most!

Szurkolj velünk Tóth Márknak, és szavazz te is, hiszen minden egyes leadott vokssal közelebb kerül ahhoz, hogy hazavihesse a közönségdíjat, amely hatalmas siker lenne olyan országokkal versenyben, mint Ausztrália, az Egyesült Államok, Franciaország, Japán, Kanada, Mexikó, Oroszország és Olaszország.

Kiemelt kép: Karsay Katalin