Itt a bizonyíték, hogy Blake Lively és Ryan Reynolds a legviccesebb pár Hollywoodban

Az Instagram-posztjaik azt tükrözik, hogy imádják egymást és szívesen viccelődnek egymáson. Pont ettől ilyen szerethetőek. 

Blake és Reynolds 2010 nyarán találkoztak először a Zöld Lámpás (Green Lantern ) című film forgatásán, de csak egy év múlva kezdtek randevúzni, hiszen akkor még mindketten mással éltek. Ryan Scarlett Johansson férje volt, míg Blake a Gossip Girl és Te (You) netflixes sorozat sztárjával, Penn Dayton Badgley-vel járt. 2011-ben aztán mindketten bejelentették, hogy szétválnak társaiktól, és bár nem tudni, mikor jöttek össze pontosan, de a bennfentesek szerint ez a dátum 2011 őszére tehető. A két színész 2012. szeptember 9-én teljes titokban házasodott össze, és azóta is boldogan élnek már három kislányukkal: a hatéves James-szel, az ötéves Inezzel és kétéves Betty-vel.

Láthatóan szeretik egymást, és soha nem akarnak többet vagy más mutatni magukról, és ettől még szerethetőbb párrá váltak a rajongók körében.

Lively korábban azt nyilatkozta a Vogue-nak, hogy a férje nagyszerű apa, és mindenben támogatja őt. „Ha egy filmen dolgozom, segít a karakterem megformálásában, és ez visszafelé is igaz. Mivel jól ismer, azt is megmondja, ha valamiben nem vagyok annyira jó” – árulta el a színésznő. Az őszinteségen és a szereteten kívül a humor is nagy szerepet játszik a kapcsolatukban.

Most bemutatjuk azokat a képeket és bejegyzéseket, amelyek jól bizonyítják, hogy ők Hollywood legviccesebb párosa.

A 2020-as amerikai elnökválasztás

Természetesen a Joe Biden és Donald Trump közötti versengés önmagában nem volt annyira vicces, de ha megnézzük közelebbről a pár képeit, máris az lesz. Mindkettőjük ugyanazt a képet posztolta a szavazásról, Blake-nél némi módosítással. Az első fotón a színésznő cipőben van, míg Ryan oldalán kiderül az igazság – utólag lett rászerkesztve Blake lábára a topánka, amin aztán jókat derültek közös követőik.  

Születésnapi köszöntések

Soha nem hagyják ki a másik köszöntését, ami rendszerint tele van humorral és kínos közhelyekkel. Az egyik ilyen örökzöld egymás szülinapi cikizése. Nem lehet nevetés nélkül kibírni!  

Ryan születésnapja 2020-ban

Reynolds a 44. szülinapjára egy almás pitét kért Blake- től… amibe még azelőtt belekóstolt, hogy megkapta volna, amit felesége így kommentált, nem kevés iróniával fűszerezve: „Vajon melyik az az élőlény, aki anélkül eszi meg a tortáját (pitét), hogy előbb elfújná a gyertyákat? Ő @vancityreynolds. Boldog születésnapot! Őszintén nem hiszem el, hogy még mindig házasok vagyunk.”

Blake születésnapja 2019-ben

Felesége 32. születésnapjára Reynolds egy nagyon „különleges” képválogatást osztott meg róla, amely nem túl hízelgő, például Blake hol csukott szemmel, hol grimaszolva, vagy éppen fáradtan látható, ha éppenséggel nem túl homályos a fotó. Mégis így is kimondottan szerethető, kedves, és nagyon emberi a gyűjtemény.

Reynolds születésnapja 2019-ben

Blake úgy fogalmazott, igyekezett egy a jó képet választani… Jó kis fricska a férj korábbi képeire, igaz?  

Lively születésnapja 2017-ben

Ryan szokásához híven egy vicces fotót tett ki szerelme szülinapján, amin ő jól látható a vörös szőnyegen, míg az ünnepelt arcának fele nincs a képben.  

A konyhában…

A magát sem a sikerszakácsok közé számító színész habozás nélkül megosztotta felesége Valentin-napi tortáját, ami hát… nem sikerült túl jól.

Mindennapi történetek

Úgy látszik, nem feltétlenül kell hozzá ünnep, hogy valami vicceset tegyenek fel egymásról – persze csakis néhány kedves szó kíséretében, amiből pontosan érezhető, milyen mély és erős szeretet köti össze őket.

Kiemelt kép: Getty Images