Elgondolkodtató riportok, izgalmas interjúk, képes összeállítások és tippek az ünnepekre - a Nők Lapja Évszakok 2021/4. számának hangolója.

„Lapozz bele” a magazinba a képre kattintva!

Galéria | 12 kép

Ünnep előtt

Sokan összegzik ilyenkor az évet, végiggondolva, hogy sikerült, miért éppen így. Nem vagyok az a múlton merengő típus, leginkább ilyenkor, az év utolsó lapzártáinál gondolom át, mit adott az elmúlt tizenkét hónap. Most szinte egy pillanat alatt ért véget. Voltak benne nagy hullámok, akadályok (valahogy ez a téli időszakhoz kötődik) és szárnyalós, könnyed, szívmelengető szakaszok is (persze a nyár közepi, meleg estés időszakban). Ilyenkor már azon gondolkozunk, hova is tettük a tavalyi adventi naptár zsákocskáit, kidobtuk-e végül az égősort, vagy ott lapul-e törötten valamelyik doboz alján, és a legnagyobb feladat: mi legyen a menü, amikor jön a család.

Írhatnám, hogy most felkészülten, nyugodtan várom az ünnepeket, de sajnos tudom, hogy nemsokára elkap majd a Nagy Karácsonyi Verkli. Viszont sokan vannak, akik meggondoltabbak, és az év végén marad idejük lecsendesedésre, olvasásra. Ünnepi lapszámunkban a hosszabb lélegzetvételű anyagoknak is van helye, írunk például a sorozatok lélektanáról, hogy mi dönti el, lesz-e újabb évad. Elgondolkodtató a lyukóvölgyi riportunk, ahol ilyenkor (is) elkél a segítség. Az ünnepi készülődésben programokat, recepteket, ajándéktippeket és egy remek összeállítást, hogy milyen játékokkal színesíthetjük a családi összejöveteleket ajánlunk. Ha most csak a képek nézegetésére van idő, lapozz a Jean-Paul Belmondo emlékére készült fotósorozatunkhoz, ahol ismert magyar művészekkel elevenítettük fel a nemrég elhunyt színész híres filmjeinek ikonikus jeleneteit.

Békés ünnepeket és boldog új évet kíván a szerkesztőség!

Akovács Éva, főszerkesztő

A Nők Lapja Évszakok 2021/04. száma november 10-től kapható az újságárusoknál!