Logót váltott a C&A (X)

Megújultak a boltbelsők, és fenntarthatóbb lett a termékkínálat.

A C&A 9 budapesti és 2 debreceni áruháza több hetes korszerűsítés után új megjelenéssel és hangulattal várja vásárlóit. Mostantól a C&A izgalmas vásárlási élményt nyújt, amely az új cégarculati elemeket korszerűsített ügyfélszolgálattal, valamint a farmerre és a fenntarthatóbb termékkínálatra összpontosítva ötvözi. 

A 11 magyarországi áruház frissítése része a C&A felgyorsított beruházásainak. A következő hónapokban a cég Európában több mint 400 üzlet modernizálását fejezi be. Közvetlenül a megújult üzlethelyiség homlokzatán az új C&A logó elegáns és modern dizájnjával vonzza a tekintetet. A körülbelül 1000 nm-es áruházaknak az új cégarculati elemek friss megjelenést kölcsönöznek, és a C&A-t modern, befogadó márkaként mutatják be. 

A nagyméretű fotók a merészebb vizuális nyelvet tükrözik, a terméket helyezi a középpontba. Tájékozódást adnak és leegyszerűsítik a vásárlást. A cég különösen a fenntartható divatot képviseli az egész család számára, jó minőségben és megfizethető áron. A fenntarthatósági üzenetek visszatérő dizájnelemek, amelyek felhívják a vásárlók figyelmét a fenntarthatóbb ruhák széles választékára és a C&A fenntarthatósági törekvéseire. A fenntarthatóságra való folyamatos összpontosítás részeként a C&A a női és férfi farmer területet is átalakította, hogy az összes frissített üzletben új farmertermékeket kínáljon. 

A farmerrészleg kialakítása a lehető legjobban mutatja be az új kollekciót, míg a szöveges tájékoztatók és a próbababák felvilágosítják a vásárlókat az új szabásról és lábformákról. Az ingyenes Wi-Fi és QR-kódok az online áruházra mutató árcédulán megerősítik a C&A elkötelezettségét egy többcsatornás megközelítés mellett, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy zökkenőmentesen vásároljanak az üzletekben és online. 

„Az üzleteinkbe történő befektetés rávilágít arra, hogy a C&A továbbra is hisz a divatkiskereskedelem jövőjében. Modernizált üzleteink többet jelentenek, mint csak egy vásárlási helyet. Termékeink, motivált csapatunk és friss dizájnelemeink összefonódásával összekapcsoljuk a pontokat, és olyan környezetet teremtünk, ahol az ügyfelek jól érezhetik magukat, és inspirációt kaphatnak az időtöltésre” – mondta Norbert W. Scheele, a közép- és kelet-európai régió vezérigazgatója.

A C&A 18 európai országban több mint 1400 üzlettel és több mint 24 000 alkalmazottal a C&A Európa egyik vezető divat-kiskereskedője. A C&A minden nap több mint kétmillió látogatót fogad európai üzleteiben, és minőségi divatot kínál megfizethető áron az egész családnak. A C&A európai üzletei mellett Brazíliában, Mexikóban és Kínában is jelen van. 

Kiemelt kép: C&A