Elmerülés a holisztika világában (x)

Magyarország egyik legkülönlegesebb spa szállodájában zavartalan pihenést és nyugalmat lelhetünk az év minden napján. A Keleti stílusban kialakított belső terek, a legmodernebb tudományos eredményeket felhasználó orvosi egészség központ, a különleges ayurvedikus- és VIP kezelők, a meditációs japán kert a vendégek maximális kényelmét szolgálja, továbbá a kulináris gasztronómiai élmények is garantálják, hogy az ott töltött napok után valóban úgy érezzük magunkat, mintha újjászülettünk volna.

Harmonikus termál- és wellness élmények

A háborítatlan wellness élményt a nagy alapterület, különleges illatok, vízfüggönyök és egzotikus fényhatások teszik elemi erejűvé. A belépés pillanatától, a legapróbb részletek is a teljesség ígéretét sugallják, ráadásul az idei évtől el sem kell hagynunk a szállodát, hogy élvezhessük a bükfürdői termálvíz jótékony hatását. A Silent Zone felnőttbarát wellness részleg termálvizes medencével bővült, mely egy új, modern környezetben mutatja be a holisztikus világ egyedi vonulatait.

Tekintsd meg a vadonatúj, exkluzív termálrészleget!

A prevenció, valamint egészségünk megőrzése kiemelt fontosságú az év minden egyes időszakában. A Caramell termálvizének jótékony hatása és a tradicionális gyógykezelések mellett, magán járóbeteg ellátást biztosító Medical Centerben is igénybe vehetjük a gyógyulást elősegítő szolgáltatásokat.

A spa központ 2 különálló wellness- és szauna részlegben biztosítja a különböző igényű vendégek zavartalan pihenését. Az őszvégi, tél eleji időszakban a szaunázás még inkább előtérbe kerül, mely nem csupán kellemes wellness szolgáltatás, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár. A Caramell világbajnok szaunamestere a hét szinte minden napján tart különleges szaunafelöntéseket, melyek kiválóan élénkítik vérkeringésünket, beindítják immunrendszerünket és az anyagcsere folyamatainkat is pozitív irányba mozdítják.

TOP 10 szaunafelöntés a Caramellben: https://caramell.hu/?id1=spa-hu

Galéria | 8 kép

Elmerülés a holisztika világában (x)

Elmerülés a holisztika világában (x)

Fotó megosztása:

A csendes ellazulás és páros relaxálás a VIP pihenőterekben garantált, valamint a frissítő strandolás és a családi pancsolás az ideérkezők igényeinek legmegfelelőbb wellness-élményben és harmonikus zavartalanságban biztosított. A Resort az ország első holisztikus szállodájaként, a klasszikus frissítő, lazító masszázsokon és tradicionális gyógykezeléseken túl, a lélek és szellem kényeztetésére és harmonizálására irányuló holisztikus és ayurvedikus testkezelések egész sorát, páros kezeléseket, valamint fürdő-, és szauna szeánszokat kínál a belső harmóniát kereső vendégeknek.

 Kulináris gasztronómiai élmények

A testi-lelki feltöltődést a reggeli és vacsora során kínált ínyenc fogások teszik teljessé, melyek kizárólag egészséges és jó minőségű alapanyagokból kerülnek az asztalra. A szálloda a’la carte éttermében minden nap, a szezonalitást szem előtt tartó különleges és kulináris gasztronómiai élmények várják a vendégeket. A barátságos és kötetlen hangulatú, exkluzív vonalat képviselő éttermekben a hangulatos és részletgazdag enteriőr, eltereli figyelmünket a hétköznapok gondjairól.

Az étkezések során kínált süteményeket és házi készítésű desszerteket a szálloda saját kézműves cukrászatában, a Villa Rosatoban készítik a cukrászmesterek, ahol minden esetben válogatott, kiemelten magas minőségű alapanyagokkal dolgoznak. A sok finomság lemozgására pedig tökéletes lehetőséges nyújt a Magyarországon egyedülálló 90 elemből álló Kristály Torony 17 méter magas mászópálya – amely több mint egy kilométer hosszan kanyarog a levegőben – szerves eleme a szabadság és határaink megismerése.

 Programokkal teli kikapcsolódás az év végén

Az év hűvösebb hónapjaiban még inkább vágyunk a kényeztetésre, a finom falatokra és a stresszoldó kezelésekre. Mindezek mellett további számos egészségmegőrző és kényeztető pillanat gondoskodik a tökéletes évvégi kikapcsolódásról, mely során a család minden tagja megtalálja a számára leginkább élménydús és feltöltődéssel teli programot. A közös adventi hangolódás, az ünnepi Instamat fotózás és a lélegzetelállító események mellett, az elkövetkezendő hetek folyamán találkozhatunk a gasztronómia kulináris világával, megismerkedhetünk a stand up comedy és a színházi világ egyedi produkcióival, de részesei lehetünk egy ünnepi led zsonglőr shownak, vagy akár egy fantasztikus bűvészshownak. Legyen szó a karácsonyi ünnepekről, vagy a szilveszteri élményekről, a Caramellben mindenki megtalálja a tökéletes kikapcsolódás élményét.

Élj át felejthetetlen téli pillanatokat Bükfürdőn!

Duplázás éve a Caramellben

2021 duplán különleges év a Caramell Premium Resort életében. Amellett, hogy ismét az utazásé a főszerep, lehetőségünk nyílik, hogy visszanyerjük foglalásunk teljes összegét. Ez év végéig, minden hónapban – összesen hét alkalommal – értékutalványok kerülnek kisorsolásra a direkt foglalással érkező vendégek között. Erre törekszenek többek között széles szolgáltatás kínálatukkal és változatos programajánlataikkal egyaránt. Ezeket az élményelemeket szerették volna kiegészíteni, hogy ez az év ne csak a szálloda, hanem a Resort vendégei számára is egy igazán különleges időszak legyen.

Nyerj Te is több millió forintot a Caramellel!

Engedd át magad a kényeztetés világának és éld át a felejthetetlen Caramell pillanatokat. A test, a lélek és a szellem oázisában mindenkinek megjár a kikapcsolódás és a felfrissülés, mert pihenni bárhol tudunk, de a Caramellben újjászületünk.