Rácz Zsuzsa beszélget Hadas Krisztával és Tari Annamáriával a Nők Lapja születésnapi számának fő témájáról.

A Nők Lapja legújabb, születésnapi számában a nők pótolhatatlan erejét ünnepeljük generációkon át. Mindannyiunk életében múlt és jövő találkozik. Az egyik legizgalmasabb kérdés, hogy mi az, amit felismerünk és tudatosan adunk tovább, és mi az, amin változtatunk – akár anélkül, hogy tudatában lennénk? Hogyan alakítjuk ki saját magunkat, hogyan fogalmazzuk meg, hogyan szeretnénk élni, akár annak ellenében, amit kaptunk, akár azzal összhangban?

Vendégeink: Hadas Krisztina televízós szerkesztő- riporter, aki a Jön a baba! Az igazi vészhelyzet, a Napló és még számos, méltán nagy sikerű műsor készítője, a riporter, aki örökké megy és kérdez, és akinek a lánya, Kakuk Sára is nyomdokaiba lép- azáltal is, hogy Kriszta nagyon fiatalon lett édesanya, most pedig lánya révén fiatalon lett nagymama.

Másik vendégünk Tari Annamária pszichoterapeuta, a Z-generáció, a Bátor generációk, az Intimszféra című sikerkönyvek szerzője, aki anyák és lányok generációinak tudatosan vagy épp tudat alatt átadott mintáival is dolgozik terapeutaként – hiszen ezekkel mindannyian együtt élünk. Meghatározzák viszonyunkat saját életünkhöz, döntéseinkhez, meghatározzák párkapcsolatainkat, gyereknevelési elképzeléseinket – akár tudunk róla, akár nem. A beszélgetést Rácz Zsuzsa, a Terézanyu– könyvek írója, a Nők lapja szerzője vezeti.

kiemelt kép: nőklapja.hu