Ryan Gosling alakíthatja Kent a készülő Barbie-filmben

Barbie megtalálta Kent? Margot Robbie partnerét nagy valószínűséggel Ryan Gosling fogja játszani.

Minden jel arra mutat, hogy a kétszeres Oscar-jelölt színész leszerződik a Warner Bros. és a Mattel közös produkciójára, a Greta Gerwing rendezte – és Noah Baumbachhal közösen írt – Barbie-filmre. A projektben kettős szerepben vesz részt Margot Robbie is: az ausztrál színésznő nemcsak az ikonikus Barbie-babát fogja játszani, hanem az egyik producere is a filmnek.

Nem először merül fel, hogy a leghíresebb játékbaba történetét széles vászonra viszik, de úgy tűnik, senki nem tudott olyan bomba ötlettel előállni, mint Margot Robbie-ék. A Variety júliusban arról számolt be, hogy a Barbie című mozifilmet 2022 elején kezdik forgatni a Warner Bros. londoni stúdióiban, és várhatóan 2023-ban kerülhet a mozikba.

Margot Robbie. Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

A film cselekményéről vajmi keveset lehet egyelőre tudni, de jelenleg nem is a sztori, sokkal inkább Ken lehetséges megformálója tartja izgalomban a mozi- és a Barbie-rajongókat. A Deadline szerint Ryan Goslinggal már majdnem megegyeztek, jelenleg az utolsó körös tárgyalások folynak. A kanadai színész nemrég fejezte be legutóbbi filmje, a The Gray Man forgatását, a Netflix megrendelésére készült akció-thrillerben több kedvencünk is feltűnik, például A Bridgerton családban megismert René-Jean Page és Chris Evans is.

Ryan Gosling. Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic

A Barbie forgatókönyvéről a rendező most még csak annyit árult el, hogy nem éppen átlagos szemszögből meséli el a játékbaba történetét. Kíváncsian várjuk!

Kiemelt kép: Getty Images