Meadow Walker egy intim szertartáson mondta ki az igent.

Az immár 9 részesre duzzadt Halálos iramban franchise egyik vitathatatlan érdeme, hogy a minden nehézséget legyőző barátságra helyezi a hangsúlyt. Az egyik sokat idézett, már-már pátoszos mondása is így hangzik:

„Nekem nem barátaim vannak, hanem családom”.

És hogy ezt mennyire komolyan veszik a már húsz éves filmsorozat színészei, arra jó példa Meadow Walker esküvője. Az erről és a meghitt szertartásról készült képek csak most kerültek fel Instagarmra.

A 22 éves modell nem más, mint a 2013-ban, mindössze 40 éves korában elhunyt Paul Walker lánya, aki még kislány volt édesapja halálakor. Paul volt az egyik oszlopos tagja a szereplőgárdának, halála pedig nemcsak a film rajongóinak, hanem a stáb többi tagjának szívében is űrt hagyott. Vin Diesellel nemcsak a filmvásznon működött a barátságuk, a két színész a való életben is legjobb barát lett, aminek nagyon megható módon adott tanúbizonyságot a kopasz akciósztár.

Meadow Walker a hónap elején házasodott össze Louis Thornton-Allan színésszel mindössze 2 hónappal az eljegyzésük után a Dominikai Köztársaságban. A hagyomány szerint a menyasszonyt az édesapja vezeti az oltárhoz és adja át a vőlegénynek, ezt a szerepet pedig Vin Diesel vállalta magára, hiszen a tragikus autóbaleset után apjaként támogatja Paul félárván maradt lányát. 

Forrás: cbsnews Kiemelt kép: Getty Images