Horoszkóp a Nők Lapja 2021/42. számából.

Kos:

A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra feszültség alakulhat ki. Megeshet, hogy a pénz miatt vitatkoznak, mert most nincs annyi belőle, amennyi elég lenne. Ismeretségeinek talán sohasem vette még olyan nagy hasznát, mint ezen a héten, valaki révén előnyös helyzetbe kerülhet. Felettese nehezebben kezelhető, tartson tőle távolságot.

Bika:

A tisztánlátás messze elkerülheti. Annyi lehet a hazug ember a környezetében, mint égen a csillag. Olyan hír is eljuthat a fülébe, hogy döbbenetében leesik az álla. Esetleg szomorú eseményen kell részt vennie. Viszont a munkában, megélhetésben szerencsésen alakulnak az ügyei, megeshet, hogy felettese elismerő szavaiban is része lesz. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet.

Ikrek:

A szerelmi kapcsolatokban alacsonyan repülhetnek a tányérok, ám a kibékülés édes, mint a méz. Ha ön szülő, gyermeke miatt többet aggodalmaskodhat. Ne kényszerítse rá az akaratát, ha így tesz, kapcsolatuk jónak mondható lesz. Ha munkáról, megélhetésről, felettesről van szó, a tisztánlátás messze elkerülheti. A házasságot, együttélést társának rokonsága, ingatlanügylet vagy költözés nehezítheti meg.

Rák:

Soha nem volt aktuálisabb a régi mondás: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ne sajnálja a pénzt gyógyulásra vagy egészsége megőrzésére. Ha párkapcsolatban él, rokonsága és a társa között vita alakulhat ki. Önnek kellene a békebíró szerepét eljátszania, és megakadályoznia, hogy a dolgok eldurvuljanak. A munkában olyan változás következhet be, ami nagyon is a kedvére való lehet.

Oroszlán:

A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhetnek át, és emiatt kapcsolatuk szorosabbá válhat. Rendkívül termékeny a hét, ezért ha nem vágyik utódra, ne feledkezzen meg a védekezésről. Most kellene pénzzel kapcsolatos megbeszélést folytatnia, mert nagyon jól tudja képviselni az érdekeit. Ha ön szülő, gyermekével olyan dolgot is meg tud beszélni, amit eddig nem sikerült.

Szűz:

Legfontosabb feladata, hogy világosan fejezze ki magát, mert félreértésbe keveredhet, aminek ön ihatja majd meg a levét. A szerelmi viszonyokban felütheti fejét a féltékenység, a gyermekével való kapcsolata akkor működhet jól, ha ön nem kívánja rákényszeríteni az akaratát. A munkában olyan szerencsés változás következhet be, amely miatt örömében a föld felett lebeghet.

Mérleg:

Váratlan esemény történhet, s ez gondolkodóba ejtheti. Ezután másként láthatja a világot és benne a saját helyét. Ha egy mód van rá, ne politizáljon, mert olyasvalakivel is összeveszhet, akivel nem kellene. Ha van gyermeke, nagyon jól kijöhetnek, illetve a vele való beszélgetésnek most jött el az ideje, mert elérheti mindazt, amit szeretne. Balesetveszélyes a hét, legyen óvatos.

Skorpió:

Ha ön szülő, gyermeke miatt mélyebben a zsebébe kell nyúlnia. De az is lehet, hogy gyermekének most nagyobb szüksége van az ön szeretetére, gondoskodására. Pénzére, értéktárgyaira jobban ügyeljen, mert meglophatják, vagy veszteséget könyvelhet el. Kedvez az idő ingatlanügylet intézésének, családtagra is számíthat. Gondolatai többet kalandozhatnak a múltban, korábbi események körül.

Nyilas:

Olyan pompás helyzetbe kerülhet, amelyet még a legjobb barátja előtt is titokban kellene tartania, mert így elkerülheti az ő esetleges irigysége miatti csalódást. Ugyanakkor az ismerősei között akad olyan, akinek a szeretetére, támogatására számíthat, és ez boldoggá teheti. Arra végképp nincs szüksége, hogy politika miatt kerüljön valakivel fasírtba, ezért jobban járna, ha ezt a témát most hanyagolná.

Bak:

A környezetében vannak olyanok, akikkel szemben tíz lépés távolságot kellene tartania, így elkerülheti, hogy veszteség érje, vagy a rosszindulatuk miatt csalódott legyen. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet a jókedvre: a szerencsejátékokat ne hagyja ki, mert öné lehet a fődíj. Most kellene előadnia az elképzeléseit felettesének, és ezen a héten érdemes állást változtatnia.

Vízöntő:

Pénzügyek terén legyen óvatosabb, mert az életnek ezen a területén nem lát tisztán, ezért veszteséget könyvelhet el. Érdemes a nagyobb vásárlásokat elhalasztania, mert később jobban járhat. Családtag miatt olyan helyzet jöhet létre, amelyre nincs felkészülve, de gyorsan tud alkalmazkodni, és a problémákat is meg tudja oldani. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

Halak:

Olyan, csalódást okozó esemény következhet be, amely miatt senkit sem hibáztathat. A házasságokban, régi együttélésekben társának minden gondolata a pénz körül foroghat. Ha műtéti beavatkozásra lenne szüksége, nyugodjon meg, mert jó időben lehet jó kezekben. Felettesének viselkedése kívánnivalót hagyhat maga után, de most neki is meglehet a maga gondja, baja.