Egy karácsony tele emlékezetes pillanatokkal (x)

Együtt lenni. Együtt nevetni. Felidézni a közös emlékeket. Ücsörögni a karácsonyfa körül bejglit majszolgatva. A karácsony mindenkinél kicsit más, mindenki számára más emlékeket idéz meg, de egy mégis közös: ez az ünnep igazán a szeretetről és a közös pillanatokról szól.

A BUTLERS idei karácsonyi kollekciója ezekhez a felejthetetlen pillanatokhoz ad ragyogó alapot a terített asztaltól a hangulatos fényeken át a karácsonyfát díszítő csillogó díszekig.
Klasszikus, giccses vagy modern? Bármilyen is legyen a Te álom karácsonyod, a BUTLERS ragyogó karácsonyi dekorációi és különleges karácsonyfadíszei között mindenki megtalálja a stílusához illőt.

Kezdődjön hát az utazás a karácsony ragyogó birodalmába!

A BUTLERS karácsonyi katalógusa idén is telis-tele van inspiráló ötletekkel, mi pedig most összegyűjtöttük a saját kedvenceinket.

Friss és természetes: zöld karácsony

Remény. Természet. Fenntarthatóság. Legyen szó akár finom zsályazöldről, akár mély és intenzív fenyőzöldről, ez a szín mind a három jelentést magában hordozza. Napról napra egyre fontosabb kérdés a fenntarthatóság és a természetre való odafigyelés, éppen ezért ez a kollekció nem is lehetne aktuálisabb. Ebben a válogatásban minden a frissítő zöld szín körül forog, a zöld levelektől a hangulatos fényeket biztosító gyertyákig. A zöld természetessége fa és kerámia kiegészítőkkel, kézzel készített étkészlettel, fújt üveg vázákkal és sárgaréz dekorációkkal egészül ki az igazán ünnepi, mégis természetes és időtlen hangulatért.

Túláradó ragyogás: karácsony party hangulatban

“Én mindig azt mondom, hogy egy fő társaság, kettő már tömeg, három pedig party.” Andy Warhol tudta, hogy egy felejthetetlen és fergeteges buli nem feltétlenül a vendégek számától függ. Néha csak elég egy jó alkalom, ragyogó kiegészítők és a megfelelő emberek ahhoz, hogy egy szűk körű találkozó is ünnepi hangulatban telhessen. És ugyan a karácsonyról elsőre valószínűleg sokunknak a meghitt, csendes ünneplés jut az eszünkbe, miért is ne lehetne ez akár egy party? Ez a kollekció pont az ilyen alkalmakhoz ad szikrázóan csillogó alapot: a harsány színek, csillogó flitterek, extravagáns kiegészítők és az arany ragyogása mind az 60-as/70-es évek pörgő világát idézik. Te is szereted a túláradó ünnepi hangulatot? Akkor ez az összeállítás biztosan a kedvenced lesz!

Időtlen elegancia: ezüst karácsony

Hogy mi a legjobb a klasszikus karácsonyi díszekben? Hogy sosem mennek ki a divatból! Éveken át veled tartanak, újra és újra örömet okozva a karácsonyfa körül. Az Ezüst Karácsony kollekció régi hagyományokat eleveníti fel, megidézve az otthonodban az időtlen szépséget: hófehér asztalterítő, kristálypoharak, ezüstösen csillogó evőeszköz, gyöngyökkel díszített kiegészítők és fémesen ragyogó dekorációk. Ki tudna ellenállni egy ilyen ünnepi fogadtatásnak?

Ünnep a hegyekben: alpesi karácsony

A havas hegycsúcsok szerelmese vagy és ha tehetnéd, egész télen csak síelnél és élveznéd a téli tájképet? Az Alpesi Karácsony kollekcióval most az otthonodba is becsempészheted a havas hegycsúcsok hangulatát. Puha pamut szövetek, fából és rattanból készült dekoráció, rénszarvasok, tehenek, rusztikus világítás és egyedi étkészlet: mindezek garantálják az alpesi faház hangulatot egy kis modern glamourral ötvözve. Egy ilyen környezetben az ünnepi vacsora is majdnem olyan, mintha valóban 2000 méterrel a tengerszint felett ücsörögnétek!

Karácsonyi giccs piros-fehérben: amerikai karácsony

Piros bogyós koszorúk, mécsestartó házikók, hógömbök, táncoló mikulások, zenélő dekorációk, klasszikus textíliák, kristálypoharak és persze sok-sok szórakozás! Ebben a karácsonyi kollekcióban minden benne van, ami egy igazán jó hangulatú ünnepléshez kell – és talán egy kicsit több is. De ha valamikor, akkor karácsonykor azért igazán szabad túlzásba esni.

Még több inspirációra vágysz? Lapozz bele a BUTLERS karácsonyi katalógusába vagy szerezd be már most a legszebb karácsonyi dekorációt a BUTLERS üzleteiben vagy a webshopban!