Kos

Jól tud kommunikálni, ezért most kellene előadnia a problémáit, vagy amiben eredményt szeretne elérni. A protekciónak sohasem vette olyan nagy hasznát, mint ezen a héten. Valakinek a segítségével régi álma válhat valóra, ugyanakkor rosszindulatot és gátlástalanságot is tapasztalhat. Valaki úgy hazudhat, mint a vízfolyás. Ha párkapcsolatban él, ne akarja társára erőltetni az akaratát.

Bika

Környezetében van olyan személy, akinek súlyos problémái lehetnek, ezért idegesítően viselkedhet. A munkában, megélhetésben olyan változások következhetnek be, amelyek miatt könnyebbnek érezheti az életét. Ha állást kíván változtatni, ezt a lehető legjobbkor teheti. Orvosi vizsgálatra vagy műtéti beavatkozásra kerülhet sor, ne aggódjon, jó időben lehet jó kezekben. Most érdemes kölcsönt felvennie.

Ikrek

Olyan esemény történhet, amely miatt a lelke csordultig telhet szeretettel, szerelemmel. Megeshet, hogy tudomására jut egy titok, és meglepetésében még az álla is leeshet. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha segítségre van szüksége, most adja elő, mit és hogyan szeretne. Félreértés alakulhat ki, ezért ha valamit nem ért, nem szégyen akár többször is megkérdezni.

Rák

Remekül meg tudja szervezni a hétköznapjait, mindenre juthat ideje, amit szeretne elvégezni. Olyasvalaki iránt érezhet szeretetet és gyengédséget, aki ezt viszonozhatja. A házasságokban, régi együttélésekben olyan feszült pillanatokat élhetnek át, hogy akár el is válhatnak az útjaik. Ha egészségi problémája van, meggyógyulhat. Most érdemes banki, biztosítási ügyeket intéznie.

Oroszlán

Párkapcsolatában olyan esemény történhet, amely miatt örömében fülig érhet a szája. Szavakba kellene öntenie gyengéd érzéseit. Megdöbbentő eseményre is sor kerülhet, amelynek hatására a változás/változtatás útjára léphet. Nagyon fontos, hogy mielőtt megszólal, elszámoljon legalább tízig, így elkerülheti, hogy olyat mondjon, amit megbánhat. Egészségére jobban kellene ügyelnie.

Szűz

Minden idegszálával a pénzre kellene koncentrálnia, mert olyan nehéz helyzet jöhet létre, amely némi figyelemmel elkerülhető lenne. Érdemes ingatlanügyletet most intéznie, rokonnal is jobban megérthetik egymást. A munkában is sikeres lehet, ezért ha az életnek ezen a területén szeretne változtatni, most lépjen.  Párkapcsolatában nem alakul minden úgy, ahogyan szeretné, elsősorban a társa miatt.

Mérleg

Jól tud kommunikálni, ezért most kellene előadnia mindazt, amit szeretne elérni. Rokon olyan érzékeny lehet, mint a nebáncsvirág, ezért fogalmazzon  óvatosabban, ha vele beszél. Szerelmi életében olyan változás következhet be, amely miatt a viszonyuk szorosabbá válhat. Ha párkapcsolatban él, élete párja talán önre kívánja kényszeríteni az akaratát. Egészséggel kapcsolatos vitára kerülhet sor.

Skorpió

Elképzelhető, hogy a munkájában bosszantó helyzet jön létre, sőt arra is esély mutatkozik, hogy régi probléma kerüljön ismét terítékre, és ettől idegességében nehezebben jöhet álom a szemére. Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhat, talán még a sült galamb is a szájába repül. Szerelmi kapcsolatában csalódás érheti, gyermeke pedig eltitkolhat ön elől valamit.

Nyilas

Pénzügyeire figyeljen oda jobban, különben veszteség érheti. Bírságveszélyes ez a hét, tartsa be a szabályokat. Valakinek az irigysége, rosszindulata megdöbbentheti. A fülébe jut egy hír, amitől leeshet az álla. Nem kedvez az idő ingatlanügyletnek, vízzel és gázzal kapcsolatos gondok is felmerülhetnek. Most érdemes viszont megbeszélést folytatnia, szerződést aláírnia.

Bak

Olyan dolog juthat a tudomására, amely miatt az irigység érzése járhatja át minden porcikáját. Próbálja ezt az érzést száműzni, mert csak az energiáját pazarolja vele. A gondviselés nem hagyja önt magára a héten, és olyasmi is történhet, ami miatt örömében néhány méterrel a föld felett lebeghet. Feletteséről csak jót mondjon, vagy hallgasson.

Vízöntő

Olyan esemény következhet be, amely miatt annyira aggódhat, hogy nehezebben jöhet álom a szemére. Kényszerhelyzetbe kerülhet, és emiatt nehezebbnek érezheti az életét. Ha pénzről van szó, óvatosabbnak kellene lennie, mert meglophatják, tévedés miatt veszteség érheti. Kapcsolatainak köszönhetően előnyös helyzetbe kerülhet. Se vele, se nélküle viszonyban örömteli változás állhat be.

Halak

A munkában, megélhetésben mázlista lehet. Ha a felettesével való kapcsolatában eddig nem volt minden fenékig tejföl, most kellene beszélnie vele, mert nyitott lesz az ön elképzeléseire. Olyasvalaki okozhat csalódást, aki iránt gyengéden érez, vagy szeretett személy viselkedése miatt szorulhat össze idegességében a gyomra. Legyen központi témája az egészsége, mert a sors a segítségére van betegség legyőzésében.