Csempésszünk művészetet a nappalinkba! – Megjelent a Nők Lapja Enteriőr őszi száma

Környezetbarát anyagok, skandináv egyensúly, megújult présház, népies és urbánus kiegészítők, bohém karácsony, sztárotthon. Csak néhány dolog, ami biztosan megtalálható az őszi Enteriőr különszámunkban. Ha többre vagytok kíváncsiak, nézzétek meg a hangolónkat, utána pedig irány az újságárus!

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva!

Galéria | 15 kép

Csempésszünk művészetet a nappalinkba! – Megjelent a Nők Lapja Enteriőr őszi száma

Csempésszünk művészetet a nappalinkba! – Megjelent a Nők Lapja Enteriőr őszi száma

Fotó megosztása:

Több mint dekor

A harmonikus enteriőrökből nem hiányozhat egy művészi igényű darab, legyen szó népi kerámiáról, kortárs festményről vagy kézi szövésű szőnyegről. Ahogy egy ételnek a fűszerek adják az ízét, otthonunk is akkor tud túllépni egy katalógusra emlékeztető lakás keretein, ha bátran hagyjuk érvényesülni benne magunkat, az ízlésünket. Ahogy a legjobb séfektől tudunk tanulni, ugyanígy inspiráló lehet számunkra az enteriőrtervezők, dizájnerek, belsőépítészek irányadó gondolkodása, stílusa. A művészetet becsempészni a nappalinkba nem elérhetetlen álom, és sok örömünk lehet benne. Akkor igazán megjegyezhető egy város, egy tér, ha ikonikus építészeti alkotások fémjelzik. Kolumbia városába, Medellínbe kalandozunk, ahol ezt sikerült megvalósítani: köztereit világhíres kortárs múzeumok és lenyűgöző méretű, nőies idomú Botero-szobrok fémjelzik. Benézünk egy kis lakásba, ami a budai Várnegyed lábánál (sz)épült, szintén a művészet eszközeivel emelte artisztikussá kivitelezője, a tulajdonos elképzeléseit megvalósítva.
Beszámolunk egy Dániában élő magyar tervezőről, akinek munkáit a legnevesebb dizájncégek értékesítik, a légies lámpákat egy budai ház lakói is felfedezték. A természet szeretete egyre több otthonban tetten érhető, akár a falak mintázatában vagy a termékek anyagában: biofil bútorokat és tárgyakat válogattunk, amik újrahasznosítással vagy növényi alapanyagokból készültek. Van már példa arra is, hogy préselt virágszirmok egy lámpabúra textúrájában jelennek meg, vagy éppen gombafonalat használnak fel az alkotók burkolati panelekhez. A hideg hónapokra a természetet becsalogathatjuk lakásunkba falmatricák, tapéták segítségével. És így még az erdei rókák is velünk lehetnek…

Jó olvasást kívánok lapszámunkhoz!

Eszes Andrea, felelős szerkesztő

A magazint keressétek az újságárusoknál!
Következő Enteriőr különszámunk 2022 tavaszán jelenik meg.