Több, mint fényforrás: legyen otthonod ékszere lámpakollekciód! (x)

Minden készen áll, gyönyörű ruhába bújtál. A tusfürdőtől puha bőrödre egy leheletnyi parfümöt fújsz, és a bódító, pézsmás illat körbe lengi elegáns sziluetted. Jöhetnek az utolsó simítások: egy csillogó, pompás függő a füledbe, vagy egy visszafogott, gyöngyházfényű medál, amely kiemeli nyakad kecsességét…

Hiszen a varázslat a részletekben rejlik.

Akár a divatban, úgy a lakberendezésben is igaz ez: valódi eleganciát, magával ragadó stílust otthonodnak exkluzív kiegészítőkkel kölcsönözhetsz. Az 1981 óta működő Patinás Lámpa Kft. prémium, kézzel készített réz lámpái pedig éppen ilyenek: nem csak öltöztetik otthonod, de varázslatos hangulatot is kölcsönöznek minden helyiségnek.

Exkluzív lámpák, amelyek többet nyújtanak egyszerű fényforrásnál… akár 100 éven át

A Patinás Lámpa termékei túlmutatnak funkciójukon. Fényforrásként minden igényt kielégítenek, ám szerepük az enteriőr design-ban ennél jóval több. A termékek exkluzivitása a lámpák gyártás folyamatában rejlik: a hazai cég műhelyében ugyanis minden darab egyedileg, kézzel készül a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználásával, sárgarézből és üvegből – figyelembe véve a megrendelő igényeit.

Galéria | 7 kép

Több, mint fényforrás: legyen otthonod ékszere lámpakollekciód! (x)

Több, mint fényforrás: legyen otthonod ékszere lámpakollekciód! (x)

Fotó megosztása:

A minőségi anyagválasztás és a legapróbb részletekre is pontosan ügyelő gyártástechnológia nem csak a termékek megjelenésén, de azok minőségén és tartósságán is meglátszik; az elkészült egyedi lámpa akár generációkkal később is értéket képvisel majd, családi örökségként szállva apáról fiúra, anyáról leányra.

Egy ékszer, ami tökéletesen passzol otthonodba

A Patinás Lámpa kollekciójában több, mint 700 egyedi, kézzel készített sárgaréz lámpa közül válogathat a kifinomult ízléssel rendelkező vásárló, ám a lehetőségek száma még ennél is több. A prémium lámpák mindegyike 5 színben érhető el, antik, matt vagy fényes nikkel, matt vagy fényes réz kivitelt is választhat a megrendelő attól függően, hogy otthonában mely változatot látná szívesen.

Mivel minden lámpa egyedileg, 6 héten át tartó munkafolyamat eredményeként születik, így azok megmunkálásakor a vevői igények is szem előtt tarthatóak: otthonod belmagasságához alkalmazkodva készülhet el lámpád tökéletes hossza.

A lámpák egyediségét azonban nem csak a szín, a kivitel és a méret adja – de lámpád többféle, stílusban passzoló lámpaburával is variálhatod a kívánt hatás eléréséért.

Minden igényt kielégítő stílusválaszték

Kezdetekben a Károlyi család az eredeti, régi patinás csillárok felújításával kezdett foglalkozni, amely hamar szenvedéllyé, majd hivatássá vált a család életében. A restaurálást hamarosan felváltotta a saját tervezés: a kézzel készített, exkluzív sárgaréz lámpák az első években az elegáns és kifinomult, klasszikus stílusvonalat követték.

A későbbi években a vevői igényekre reagálva a Patinás Lámpa művészei a díszes, extravagáns motívumokkal dolgozó, időtlen szecessziós stílust is felvették a kínálatba.

Hogy a választék teljes legyen, a modern stílusjegyek sem maradhattak ki, ezért 2005-től a kínálatban art deco stílusú lámpák és modern lámpatestek is megjelentek, amelyek az egyszerűbb vonalvezetésű, letisztult formavilágot jelenítik meg.

 Kik választották a Patinás Lámpát?

A Patinás Lámpa Kft. ügyfélköre a kifinomult ízléssel rendelkező magánemberektől a nemzetközi referenciákig terjed, de olyan neves budapesti műemléképületek restaurálási munkálataiban is szerepet vállalt a cég mint a Liszt Ferenc Zeneakadémia, a Károlyi-Csekonics Palota, vagy a jelenleg is készülő Magyar Állami Operaház.

Amennyiben otthonodba valami igazán különleges kiegészítőt, exkluzivitást sugárzó fényforrást keresel, ismerd meg a Patinás Lámpa pompás kollekcióit weboldalukon, IDE kattintva!

Ez is érdekelhet