A Nők Lapja 2021/40. számának horoszkópja.

Kos

Ha a szinglik táborához tartozik, és szeretne ezen változtatni, akkor elérkezett a pillanat. A sors olyasvalakit sodorhat az útjába, akivel talán leélheti az életét. A meglévő kapcsolatokban akkor uralkodhat béke és nyugalom, ha alkalmazkodik élete párjához. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, és olyan szerencséje is lehet, hogy talán el sem meri hinni, hogy mindez önnel történik meg.

Bika

Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Ha műtéti beavatkozásra kerülne sor, jó időben lehet jó kezekben. Megeshet, hogy olyan lehetősége adódik, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondania. A kollégái között lehet olyan, aki az idegein táncol, de olyan is, akivel tökéletes az összhang. Felettesének elő kellene adnia az elképzeléseit, mert nyitott fülekre találhat.

Ikrek

Szerencsésnek mondható ez a hét, olyan események történhetnek, amelyek boldoggá tehetik, pozitív hatást gyakorolhatnak a jövőjére, és mindez optimizmussal töltheti el. Ha ön szülő, gyermekével fontos dolgokat beszélhetnek meg. Ha önnek van titka, és nem szeretné, hogy kiderüljön,  óvatosabbnak kellene lennie. Olyan dolog is a tudomására juthat, amitől elakad a lélegzete.

Rák

A szerencse hetének is nevezhető a mostani, mert talán még a szemétből is aranyat varázsol. Ezért ne hagyja ki a nyereményjátékokat, mert akár a fődíj is az öné lehet. Kollégával jól kijöhet, bonyolult feladatok elvégzése sem eshet nehezére. Ha párkapcsolatban él, társa anyagi ügyei biztató képet mutathatnak, és ez jó hatással lehet a viszonyukra. Rokon vagy ingatlanügy miatt az idegei megfeszülhetnek.

Oroszlán

Párkapcsolatának alakulása miatt szerencsésnek érezheti magát. Most kellene társával összekötniük az életüket. Ha ön szülő, gyermeke miatt csordultig lehet a szíve szeretettel. Olyan esemény is történhet, amelynek következtében örömében fülig érhet a szája, és a jövő miatt sem kell végre aggodalmaskodnia. Roppant balesetveszélyes ez a hét, legyen óvatosabb. Felettese raplisabb lehet, ezért inkább kerülje most el.

Szűz

A munkában sikereket érhet el. Ha a változtatás gondolatával foglalkozik, lépjen a tettek mezejére, mert pompás lehetőségre bukkanhat. Ha párkapcsolatban él, társának egészségi problémája adódhat, de az is lehet, hogy titkol ön elől valamit, ami akár napvilágra is kerülhet. Pénzére, értéktárgyaira jobban vigyázzon, mert veszteség érheti. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügynek.

Mérleg

Ha párkapcsolatban él, társának fontos lehet a kettőjük viszonya, és ezért olyan dologra is igent mondhat, amit korábban elutasíthatott. Váratlanul alakulhat ki egészségi probléma, és átmenetileg kivonathatja önt a forgalomból. Ha van gyermeke, most tökéletes lehet az összhang önök között. Olyan találkozásban is része lehet, amely miatt úszhat a boldogságban. Ne vegyen fel kölcsönt!

Skorpió

A környezetében van valaki, aki táncot járhat az idegein. De az is előfordulhat, hogy olyan változás következik be, ami miatt nehezebbnek érezheti az életét. Ha párkapcsolatban él, társának ezer teendő szakadhat a nyakába, ez lehet az oka annak, hogy türelmetlenebbé válik. A pénz most úgy vonzódhat önhöz, mint vas a mágneshez. Elfogadhatatlan dolog juthat a tudomására, amely előtt döbbenten áll.

Nyilas

Összességében szerencsésnek nevezhető ez a hét, Fortuna istenasszony támogatását élvezheti. Olyan találkozásban is része lehet, amely pozitív hatással lehet a jövőjére. Most érdemes vásárlást, szerződéskötést lebonyolítania, utazás során mázlista lehet. Kollégái között akad, akitől égnek állhatnak a szőrszálai, valaki miatt változhat a hétköznapi rutinja, másvalaki csalódást okozhat.

Bak

Anyagi ügyei olyan pompásan alakulhatnak, hogy többen úgy gondolhatják, ön Krőzus reinkarnációja. Mivel nagyon jól tudja képviselni az érdekeit, ezért most kellene előhozakodnia mindazzal, ami körül egy ideje már foroghatnak a gondolatai. Felettese nehéz helyzetbe kerülhet, esetleg szüksége lehet az ön támogatására. Belebonyolódhat egy roppant izgalmas szerelmi viszonyba…

Vízöntő

Olyan dolgok történhetnek, amelyek miatt szerencsésnek érezheti magát. Olyasvalaki tolhatja a szekerét, akinek a szava döntő, és aki miatt előnyös helyzetbe is kerülhet. Családtag vagy ingatlanügylet viszont feszültté teheti. Ha pénzről van szó, nem lesz oka panaszra, mert az életnek ezen a területén élvezheti a sors támogatását. Kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

Halak

Szomorú helyzet következhet be, amely összeszoríthatja a szívét. Ha van titka, nagy az esély arra, hogy kiderüljön, és botrányra van kilátás. De az is lehet, hogy önhöz közel álló személy miatt forgolódhat álmatlanul éjszakánként. A munkában, megélhetésben a dolgok olyan szerencsésen alakulhatnak, hogy a környezetében emiatt több lehet az irigye. Balesetveszélyes a hét, legyen óvatos.