Hogyan tehetünk a hajhullás ellen? (x)

A Helia-D élen jár a hajhullás elleni problémák megoldásában: bőrgyógyászok közreműködésével és az innovatív kutatási eredményeket felhasználva egyesítették 26 gyógynövény erejét koffeinnel, valamint további, a hajszerkezet számára fontos hatóanyaggal egészítették ki termékeiket!

Ilyen összetevő például a Niacinamid és a Panthenol, melyek a már bizonyított hatóanyagaik mellett még nagyobb segítséget adhatnak az egészséges és szép haj megszerzéséhez és megtartásához.

A gondosan összeválogatott 26 gyógynövényből álló Regenero oldat jótékony hatást gyakorolhat a fejbőr vérkeringésére és hozzájárulhat a hajszálak megerősítéséhez.

De vajon mit tud a koffein, ha nem a reggeli kávéról, hanem a szép hajról van szó?

Erről faggatták Dr. Battyáni Zita bőrgyógyászt:

A koffein antioxidánsokat tartalmaz, amelyek stimulálják az egészséges sejtek termelődését és megvédik azokat a szabad gyökök által okozott károktól, amelyek gátolják a hajhagymák működését. Alkalmazása megállíthatja a haj hullását. Kutatások szerint a koffeinnek előnyös tulajdonsága, hogy az emberi haj növekedését aktivizálja, ugyanis olyan tápanyagokat tartalmaz, melyek mélyen behatolnak a hajgyökérbe és jótékony hatást fejtenek ki a haj növekedésére. A koffein felgyorsíthatja a haj növekedési ciklusát és így növelheti még a hajszál hosszát is.”

A Helia-D Regenero Koffein samponban a már említett gyógynövény komplexet, a niacinamidot és a panthenolt koffeinnel egészítették ki. A sampon fokozza a fejbőr mikrocirkulációját, ezáltal stimulálja az elgyengült hajhagymák működését és energiával tölti fel a hajszálakat. Kíméletesen tisztítja a fejbőrt és a hajat, bőrbarát pH értékű.

A samponhoz hasonlóan az esszenciának (hajszesznek) is van koffeines változata. A Helia-D Regenero Hajhullás Elleni Regeneráló esszencia koffeinnel csökkenti a hajhullást és segít megállítani a hajvesztést. Megerősíti a hajszálakat, javítja tartásukat és minőségüket. Hatékony a korpásodás ellen. Optimalizálja a faggyúmirigyek működését. Elősegíti, hogy a haj újra növekedésnek induljon (életképes hajhagymák esetén).

Minden kúra alapja a türelem

A Helia-D nem győzi eleget hangsúlyozni, hogy a szervezetben zajló káros folyamatok visszafordítása, a hajhullás megállítása, a fejbőr és a haj minden alkotórészének regenerálása nem napok kérdése.

Mit is értenek „komplett” hajregeneráló kúra alatt?
A legjobb, ha mindenki magának a saját haj problémáival összefüggésben tervezi meg a kúrát, de azért mutatnak néhány példát:

„Ütős” hajhullás elleni kúra
Helia-D Regenero Hajerősítő sampon koffeinnel + Helia-D Regenero Hajhullás elleni regeneráló eszencia koffeinnel + Helia‑D Regenero Szépségvitamin

Vízparton nyaralós haj(szín)védő „készlet”
Helia-D Regenero Hajerősítő sampon + Helia-D Regenero Hajerősítő Balzsam + Helia-D Regenero Hajvégápoló szérum

Korpásodás elleni „program”
Helia-D Regenero Hajerősítő Sampon Korpásodás ellen + Helia-D Regenero Hajhullás Elleni Regeneráló eszencia + Helia-D Regenero Szépségvitamin

Zsírosodás elleni „program”
Helia-D Regenero Hajerősítő Sampon Zsíros hajra + Helia-D Regenero Hajhullás Elleni Regeneráló eszencia + Helia-D Regenero Szépségvitamin

Webshop: www.helia-d.hu/hajapolas

 Tartsuk észben, a kényeztetést és a gondos ápolást meghálálja a hajunk!