A Nők Lapja 2021/39. számának horoszkópja.

Kos

Olyan események következhetnek be, amelyek miatt úszhat a boldogságban. Megtapasztalhatja a karma törvényét, mert akivel jót tett, attól most jót várhat. Pénzügyek terén legyen fokozottan óvatos, mert olyan kiadása lehet, amely kis figyelmességgel elkerülhető lenne. Egészsége megőrzésére vagy betegségből való gyógyulásra nem szabad sajnálnia a pénzt. Felettesétől tartson távolságot.

Bika

Most több lehet az energiája, és talán olyan feladatot is el tud látni, amelyhez korábban nem érzett kedvet. Ha pénzről van szó, a héten remekül tudja képviselni az érdekeit, anyagiakkal kapcsolatos elképzeléseinek adjon hangot. Most érdemes nagyobb vételt vagy eladást lebonyolítania, mert jól járhat. A házasságokban, régi együttélésekben a problémák megoldhatóvá válhatnak.

Ikrek

Az a csoda is megtörténhet, hogy akivel korábban nem tudott kijönni, aki csalódást okozott vagy elbizonytalanította, azzal most megértik egymást. Egészségére jobban ügyeljen, mert betegség átmenetileg kivonhatja önt a forgalomból. Ha van gyermeke, ő állhat figyelme középpontjában, és meggyőzheti arról, amit ön jónak tart. Nézzen körül az álláspiacon, mert jó lehetőségre bukkanhat.

Rák

Figyelme főként családja vagy ingatlanügylet körül foroghat. De az is lehet, hogy többször jut eszébe a múlt, esetleg olyasvalaki bukkan fel a színen, akit jó ideje nem látott. Rendkívül termékeny ez a hét, ezért az életnek több területén érhet el olyan eredményt, amely jókedvre derítheti. Olyan varázslatos dolog is bekövetkezhet, amely miatt az optimizmus járhatja át minden porcikáját.

Oroszlán

Ha kommunikációról van szó, a héten ön az életnek ezen a területén verhetetlen lesz. Csak arra ügyeljen, hogy ne viselkedjen agresszívan, mert ezzel olyasvalakinél húzhatja ki a gyufát, akinél nem kellene. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. A családi kapcsolatok fontosabbá válhatnak, ha szerelemre vagy utódra vágyakozik, a sors teljesítheti az álmát.

Szűz

Ugyan nem fog térdig gázolni a húszezresekben, de ha pénzről van szó, nem lesz oka panaszra. Most kellene mindenféle anyagiakkal kapcsolatos ügyletet intéznie, mert jól járhat. A házasságokban, együttélésekben varázslatos pillanatokat élhetnek át. A szerelmi viszonyokban a szenvedély lángja magasra csaphat. Ha ön szülő, gyermeke viselkedése előtt meglepetten állhat, és most többet aggódhat miatta.

Mérleg

Nemcsak hogy minden figyelem önre irányulhat, hanem még glória is ragyoghat a feje fölött. Energiaraktárait feltöltheti, és olyan pompás eredményeket érhet el, amelyek talán önt is meglepik. Régi álmát is valóra válthatja most a sors. Ha van gyermeke, meg tudja győzni valamiről, amit ön fontosnak tart. Ha párkapcsolatban él, társának most fontosabbá válhat a viszonyuk.

Skorpió

Ámor nyila a szíve közepébe fúródhat. De az is lehet, hogy olyan események következnek be, amelyek miatt örömében fülig érhet a szája. Pénzére, értéktárgyaira jobban ügyeljen, mert a bevételek mellett olyan veszteséget is elkönyvelhet, amely egyébként elkerülhető lenne. A házasságokban, régi párkapcsolatokban társának fontosabbá válhat kettőjük viszonya, és többet is tehet most érte.

Nyilas

Kiderülhet, hogy nem annyira a tudás és a tapasztalat a fontos, hanem a protekció, az, hogy kit ismer. Valaki tolhatja az ön szekerét, és ennek hatására olyan sikert érhet el, amely miatt örömében néhány méterrel a föld felett lebeghet. Ajándékkal kellene megköszönnie valakinek a segítségét. A házasságokban, régi együttélésekben társával most legyen türelmesebb, mert megvan a maga baja.

Bak

Ha pénzről van szó, remekül tudja képviselni az érdekeit, könnyebben érhet el sikereket az életnek ezen a területén. Ezért ha anyagiakkal kapcsolatos beszélgetésre kerülne sor, kösse az ebet a karóhoz, mert megkaphatja azt, amit szeretne. A megérzései soha nem voltak annyira erősek, mint most, ezért hallgasson arra, amit az ösztönei súgnak. Valaki olyan ajándékkal kedveskedhet, ami meglepheti.

Vízöntő

Olyan esemény következhet be, amely hatással lehet a jövőjére, és miatta talán másként láthatja a világot és benne a saját helyét. Ha tanulmányokat folytat, csúcsformában lehet. Utazás is jól sikerülhet. Arra kellene ügyelnie, hogy ne essen túlzásba, így megúszhatja, hogy kellemetlen helyzetbe kerüljön. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meglehet a jókedvre és az örömre. Valakinek legyen a segítségére.

Halak

Ha párkapcsolatban él, társa életében olyan változások következhetnek be, amelyek jó hatással lehetnek kettőjük viszonyára, sőt, talán erősíthetik a biztonságérzetüket. De az is lehet, hogy a szerelem édes angyalkája a vállára telepszik. Pénzügyeinek alakulása miatt is minden oka meglehet a jókedvre. Most érdemes orvosi vizsgálatnak alávetnie magát, ha műtétre kerülne sor, jó kezekben lesz.