Heti horoszkóp a Nők Lapja 2021/38. számából.

Kos

Ha párkapcsolatban él, minden figyelme a párjára irányulhat, aki pénzügyekben sajnos nem áll a helyzet magaslatán. Talán az anyagiak miatt jöhet létre feszültség önök között. A környezetében élőkre nagy hatást gyakorolhat, lesz, aki azt teszi, amit ön jónak tart. Felettese vagy a munkahelyi események miatt szorongóbbá válhat. A kapcsolatainak viszont soha nem vette olyan nagy hasznát, mint most.

Bika

Az életében olyan változások következhetnek be, amelyek akár sorsfordítónak is nevezhetők. Kollégával nagyon jól tud kommunikálni, talán felettese viselkedése is kellemes meglepetést szerez önnek. Most érdemes pénzzel kapcsolatos igényeit előadnia, mert nyitott fülekre találhat. A házasságok, régi együttélések szakítópróba elé kerülhetnek. Minden azon múlik, hogy ön mit akar.

Ikrek

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíve közepébe fúródik. A meglévő kapcsolatokban változások következhetnek be, de megeshet, hogy felüti a fejét a féltékenység önök között. Ha van gyermeke, most hatást gyakorolhat rá, és ő azt teheti, amit ön szeretne. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Viszont egészségi probléma is kialakulhat, akár beavatkozásra is sor kerülhet.

Rák

A házasságok, régi együttélések a társa viselkedése miatt válhatnak nehezebbé. De az is előfordulhat, hogy hirtelen felbukkan valaki, aki miatt felgyorsul a szívverése. Olyan érzések keríthetik hatalmukba, amelyeken ön is meglepődhet. Ha egészségi problémája van, ne aggódjon, jó kezekben lehet, a gyógyulás útjára léphet. Bankkal, biztosítással, hagyatékkal kapcsolatos ügyek intézését érdemes a hétre időzítenie.

Oroszlán

Olyan váratlan találkozás/helyzet jöhet létre, amely miatt hirtelen nem is tudja, ébren van-e, vagy álmodik. Környezetében valaki aki az idegein táncol. Párkapcsolatában olyan szituáció alakulhat ki, amely miatt a viszonyuk szorosabbá válhat. Megeshet, hogy ami korábban nem ment, abban most jó eredményt ér el. Érdemes vásárlást lebonyolítania, szerződést kötnie, utaznia.

Szűz

Minden idegszálával a pénzre kellene koncentrálnia, mert a saját hibájából veszteséget könyvelhet el. Olyan esemény is történhet, amely jó hatást gyakorolhat a biztonságérzetére. Roppant balesetveszélyes ez a hét, legyen körültekintőbb. Ha nem akar szakítani, számoljon el hétig, mielőtt megszólalna. Ha ön szülő, és szeretne a gyermekével kijönni, akkor engedékenyebbnek kellene lennie.

Mérleg

Rendkívüli energiával rendelkezhet ezen a héten, most talán még olyan dolognak is pontot tehet a végére, amely már jó ideje nem hagyja nyugodni. Olyan váratlan esemény is bekövetkezhet, amelytől a lélegzete is elakadhat. Nagyon jól tud kommunikálni, de lehet a környezetében olyan személy, akinek a viselkedése miatt kemény mondatok hagyhatják el a száját, ezért kiáshatják a csatabárdot.

Skorpió

Olyan esemény történhet, amelyet a legmerészebb álmában sem látott. Nagyon oda kell figyelnie arra, amit mond, mert hirtelen felkaphatja a vizet, meggondolatlanságában saját maga alatt vághatja a fát. Megeshet, hogy valakinek a rosszindulata, gonoszsága előtt döbbenten áll. Pénzügyek terén óvatosabbnak kéne lennie, mert olyasmire adhat ki, ami nem éri meg az árát.

Nyilas

Pénzügyeinek alakulása miatt fájdulhat meg a feje ezen a héten, mert olyan esemény következhet be, amely miatt nem kapja meg azt, ami járna önnek. De az is megeshet, hogy meglopják, vagy más módon érheti kár. A kapcsolatainak azonban nagy hasznát veheti, az üröm mellett öröm is érheti. Valakinek az irigysége, rosszindulata előtt viszont döbbenten állhat.

Bak

Olyan esemény következhet be, amely miatt csalódottnak érezheti magát. Fogytán lehet a türelme is, és ezért vigyázzon a kommunikációra, nehogy önmaga alatt vágja a fát. A pénzzel vagy egzisztenciával kapcsolatos beszélgetéseknek viszont most jött el az idejük. A szerelmi kapcsolatokban és a gyermekével való viszonyában fontos változás állhat be, és emiatt mindketten másként láthatják a világot.

Vízöntő

Váratlan esemény a láthatáron, lehet, hogy át kell szerveznie az életét, a hétköznapjait, talán valakitől szívességet is kell kérnie. A kitartásának és annak köszönhetően, hogy ön elfogadó, azonban olyasmi is bekövetkezhet, amitől örömében fülig érhet a szája. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytat, vagy ön szülő, figyelmesebbnek kell lennie, nehogy  kár érje.

Halak

Küzdelmes hét előtt áll, egymást követhetik olyan események, amelyek miatt össze kell szednie magát, hogy jól teljesítsen. Betegség alakulhat ki, de az is lehet, hogy éppen most fog a gyógyulás útjára lépni. Előfordulhat, hogy olyan valaki iránt érez mélyen, aki ezt talán nem viszonozza, vagy a kapcsolatukat titokban kell tartaniuk. Ha ön szülő, gyermeke miatt most többet aggódhat.