A Nők Lapja 2021/37. számának horoszkópja.

Kos

Most megtapasztalhatja a karma törvényét: aki ártott önnek, az elnyerheti méltó „jutalmát” a sorstól. Megeshet, hogy a munkában, megélhetésben furcsa helyzet jön létre: megvalósulhat az, amire vágyott, közben olyan problémával is szembesülhet, amit egyedül talán nem tud megoldani. Pénzére, értéktárgyaira jobban vigyázzon, mert meglophatják, vagy más módon veszteség érheti.

Bika

A házasságokban, régi együttélésekben főként ön miatt alakulhat ki nehéz helyzet, ám mindezt elkerülheti, ha nem próbálja akaratát a társára kényszeríteni. A szerelmi viszonyokban se vele, se nélküle szituáció teheti próbára az idegeit. Míg kollégával jól kijöhet, addig barát vagy jó ismerős bosszanthatja. Ha ön szülő, gyermekét rá tudja beszélni arra, amit ön jónak tart.

Ikrek

Olyan esemény következhet be, amely előtt döbbenten állhat. Talán kénytelen lesz alkalmazkodni valakihez, ami felboríthatja az eddigi rutinját. Ha van gyermeke, most meg tud vele beszélni mindent, amit csak akar. Egészségi problémája alakulhat ki, de ne aggódjon, mert kilábalhat belőle. Felettese nem az igazság bajnoka, meglehet, hogy miatta körül kellene néznie az álláspiacon.

Rák

Párkapcsolatában szakításra kerülhet sor. Ez még akkor is bekövetkezhet, ha ön nem szeretné, hogy útjaik elváljanak. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytat, legyen figyelmesebb, mert félreérthet valamit, és ez kellemetlen következményekkel járhat. Érdemes erre a hétre időzítenie pénzügyi megbeszéléseket, értékesebb ingóságokkal és ingatlannal kapcsolatos dolgok intézését.

Oroszlán

Ugyan nem fog térdig gázolni a húszezresekben, de ha pénzről van szó, nem lesz oka panaszra. Ám anyagiak terén figyelmesnek kell lennie, mert valaki félrevezetheti, vagy ön tévedhet, ami miatt veszteség érheti. Családtag miatt feszültté válhat, de az is lehet, hogy valami elromlik, és ezért bosszankodhat. Ha párkapcsolatban él, társa valamit titkolhat ön előtt. Ha lehet, ne politizáljon.

Szűz

A héten nincs ön előtt titok, mert szinte belelát mások fejébe. Olyan információk kerülhetnek a birtokába, amelyek előtt döbbenten állhat, és elcsodálkozhat azon, hogy egyesek például milyen gátlástalanok. Pénzügyei kiegyensúlyozottak lehetnek, kiadásai mellett bevétele is lehet. Szerelmi kapcsolatát megnehezítheti kedvese gondja. Ha házasságban él, társa valamit titkolhat ön elől.

Mérleg

Kommunikációs problémák üthetik fel a fejüket, ezért nagyon oda kell figyelnie arra, kinek mit és hogyan mond. Még nagyobb figyelemre van szüksége pénzügyek terén, mert a saját hibájából veszteséget könyvelhet el. A környezetében több a hazug, kétszínű személy. Sőt, olyan is akad, aki szántszándékkal félre akarja vezetni önt. Tudomására juthat valami, aminek óriási hasznát veheti.

Skorpió

Az a csoda is megtörténhet, hogy aki eddig az ellensége volt, abból most barát lesz, aki pedig elutasította mindazt, amit ön mondott, az azt teheti, amit ön jónak tart. Előfordulhat, hogy szerelmi kapcsolatában csalódottnak érzi magát. Ha ön szülő, gyermeke valamit igyekezhet eltitkolni ön előtt. Ha pénzről van szó, a helyzet magaslatán állhat. Rendkívül balesetveszélyes a hét, legyen óvatos.

Nyilas

Anyagilag is megbecsülhetik a munkáját. Olyan lehetőséget sodorhat útjába az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondania. A pénz a héten legyen tabutéma, így elkerülheti a csalódást, amit olyasvalaki okozhat, akiről nem gondolta volna. Nem kedvez az idő ingatlanügylet intézésének, de az is lehet, hogy valaki felbukkan a múltjából, ami lelkileg rosszul érintheti önt.

Bak

Kommunikációs problémák alakulhatnak ki. De az is lehet, hogy felettese olyan dolgot mond, amit ön nem tud elfogadni. Közben érdemes lenne körülnéznie az álláspiacon, mert előfordulhat, hogy bizonytalanná válik a helyzet a munkahelyén. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, olyan esemény is bekövetkezhet, amely miatt optimizmus járhatja át minden porcikáját.

Vízöntő

Kommunikációs problémái adódhatnak a felettesével, de az is lehet, hogy a munkahelyén olyan változás következik be, amely érinti az ön megélhetését. Sőt, talán a napi rutinja is megváltozhat. Pénzére, értéktárgyaira vigyázzon, mert félrevezethetik vagy meglophatják. Ha egészségi problémája van, a gyógyulás útjára léphet. Ha beteg személy él a környezetében, legyen az illető segítségére.

Halak

Olyan események következhetnek be, amelyek miatt elvarázsoltnak érezheti magát. Megeshet, hogy szomorú dolog is történik, amely összeszoríthatja a szívét-lelkét. A házasságokban, régi együttélésekben társa most hajlamossá válhat a kissé agresszív viselkedésre, de nem tudja eltéríteni önt mindattól, amit tervbe vett. Valakinek a kedvessége, előzékenysége kellemes meglepetésként érheti.