Otthoni hajfestés? Vágj bele bátran! (x)

Hűvös árnyalatok, 100% őszhajfedés! Az Excellence Cool Créme rezes tónusok elleni technológiájával hosszantartó hideg árnyalatot kölcsönöz a hajnak. A termék három lépésből álló hajápolási rituáléja gyönyörűvé teszi a hajszínt, ápolja a fejbőrt és a hajat.

A csomagolás a pro-keratinnal gazdagított színezőkrém mellett az érzékeny fejbőrt ápoló sampont, valamint egy nem megterhelő pakolást is tartalmaz. Az új utóápoló sampon kíméletes pH-val fedi fel a haj ragyogását, simítja azt és természetes színeredményt nyújt, miközben finoman megtisztítja a fejbőrt. A hajápolási rituálét a rezesedést gátló lila hajpakolás zárja, amely táplálja és hidratálja a hajszálakat, így a haj könnyen kifésülhetővé válik. Alkalmazd együttesen a színezőkrémet a sampont és a hajpakolást az akár 100%-os őszhaj-fedés érdekében.

Gyors alkalmazás otthon a professzionális eredményekért!

Változtasd a hajfestést hajápoló rituálévá! A L’Oréal Paris Excellence Creme hajfesték nem csupán a festés során képes megvédeni a hajat, de előtte, valamint utána akár 8 héten keresztül is. Ennek a komplex ápolásnak köszönhetően a haj a több héttel a festés után is ugyanolyan ragyogó lehet, mint közvetlenül a festés után.

Még nem találtad meg a tökéletes árnyalatot?

A lorealparis.hu oldalán a virtuális tükörrel kipróbálhatod a neked tetsző árnyalatokat. Használd telefonod vagy számítógéped kameráját, majdnem 100 hajszín megtekintéséért, hogy magabiztosan vásárolhass, vagy csak szórakozz egy kicsit! Ha megtaláltad a kedvenc színedet, mindenképpen vedd figyelembe, hogy ha a kiválasztott színnél jelenleg sokkal világosabb a hajad, akkor a végeredmény sötétebb lesz, mint a fotón, illetve, hogy a festékkel a már festett hajat világosítani nem fogod tudni.