Szavazz a rangos fodrászverseny döntőseire!

A L'Oréal Professionnel a te véleményedre is kíváncsi. Szerinted melyik fodrász francia balayage festése a legjobb?

––––––SZPONZORÁLT TARTALOM––––––

A L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy a fodrász szakma egyik legrangosabb versenye, amelyben a világ több mint ötven országának fodrászai vesznek részt. Az idei megmérettetés fókuszában az utóbbi években töretlen népszerűségnek örvendő hajfestési technika, a francia balayage áll. A nemzeti döntő a végéhez közeledik, a L’Oréal Professionnel pedig a te véleményedre is kíváncsi: szavazz az általad legjobbnak ítélt pályamunkára!

A Style & Colour Trophy verseny magyarországi fordulójára 37 fodrász jelentkezett, akik összesen 50 pályamunkát adtak le. Ezekből választott a L’Oréal Professionnel oktatási csapata hat pályázót, akik augusztus végén a L’Oréal Professionnel Akadémián is megmutathatták tudásukat: az öttagú szakmai zsűri (Zsiga Renáta L’Oréal Professionnel Nagykövet, Zsidró Tamás L’Oréal Professionnel Nagykövet, Dancsó Erika L’Oréal Professionnel ID Artist, Hansági Dorka, a Fodrászinfó főszerkesztője és Dóczy Júlia, a Marie Claire szépségszerkesztője) előtt kellett elkészíteniük a francia balayage munkájukat.

A francia balayage titka

Bár csak az elmúlt néhány évben vált igazán felkapottá, a francia balayage már a nyolcvanas években is bevett szabad levegős festési technika volt Franciaországban. Különlegessége, hogy – függetlenül attól, hogy festéket kézzel vagy ecsettel viszik fel – fólia használatára nincs szükség. A francia balayage-ért azért is rajonganak a műviességet mellőző francia nők, mert ezzel a hajfestési metódussal gyönyörű, természetes, napszítta hatást keltő hajszín érhető el.

Az országos döntő résztvevőinek az induló pályamunkán bemutatott stílusban kellett kreálniuk egy frizurát, azonban már egy másik modellen. A teljes munkafolyamatra (sminkkel és stylinggal együtt) pedig öt órájuk volt.  A szakami zsűri és a L’Oréal Professionnel csapata egész nap figyelemmel követte a versenyzőket, minden mozdulatukat alaposan szemügyre véve, majd a látottak alapján hozta meg a döntését.

A te szavazatod is számít

A hazai fordulónak azonban itt még nincs vége! Szeptember 12-től szeptember 14-én éjfélig te is leadhatod a szavazatodat, és közelebb juttathatod kedvencedet nemcsak közönségdíjhoz, de akár az 1. helyezéshez is! Ehhez nem kell mást tenned, csupán ellátogatni a Style & Colour Trophy weboldalára, regisztrálni az e-mail-címeddel, és már voksolhatsz is az általad legjobbnak ítélt frizurára.

Kattints a képre, és nézd meg a döntőbe került hat fodrász munkáját!

Galéria | 6 kép

Szavazz a rangos fodrászverseny döntőseire!

Szavazz a rangos fodrászverseny döntőseire!

Fotó megosztása:
  • Pfaff Dóra (Dora Pfaff Hair, Sopron)
  • Lukács Panna (Lukács Panna Hairdresser, Cegléd)
  • Pályi Bence (Instyle, Debrecen)
  • Tellér Henrietta (Maldív szépségszalon, Kecskemét)
  • Tóth Márk (Tóth szalon, Kőszeg)
  • Zana Erzsébet (Zana fodrászszalon, Szolnok)

A díjátadóra szeptember 15-én kerül sor, ahol négy díjat adnak majd át: magyarországi győztes, a legjobb francia styling, a legjobb előtte-utána és a közönség kedvence díját. A magyarországi győztes azután összemérheti a tudását a nemzetközi versenyen is, így biztosan lesz kiért izgulni a Style & Colour Trophy globális megmérettetésén is. Drukkoljunk együtt a magyar győztesnek, hogy vigye hírét a magyar fodrászoknak!