A Nők Lapja 2021/36. számának horoszkópja.

Kos

A munkában, megélhetésben nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan remélte. Megeshet, hogy a felettesével is nehezebben jön ki. Az áldatlan állapot miatt elképzelhető, hogy a változtatás gondolatával kacérkodik. De a sors nem hagyja önt magára ebben a szituációban. Élete párjával kommunikációs gondok adódhatnak. Ha el akarja kerülni a veszekedést, legyen engedékenyebb vele szemben.

Bika

A szíve váratlanul szerelemre lobbanhat. Ha már kapcsolatban él, a kedvese olyan dologgal állhat elő, amelyre megeshet, nem számított. Ha ön szülő, akkor a gyermekével remek lehet most a kapcsolata. A munkában viszont olyan helyzet jöhet létre, amikor el kellene gondolkodni a változtatáson, mert most – főként anyagilag – nem becsülik meg önt. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek.

Ikrek

Ha még van állása, akkor össze kell szednie magát, hogy remek teljesítményt nyújtson, és nem ártana a felettesének kicsit hízelegni. Mert most könnyen útilaput köthetnek a talpára. Olyan váratlan lehetőséget sodorhat az útjába az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondani. Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyeknek. Ha ön szülő, gyermekére ne akarjon rákényszeríteni semmit.

Rák

Mivel remekül tud kommunikálni, nagyon jól tudja képviselni a saját érdekeit. Most érdemes nagyobb vásárlásokat bonyolítani, mert anyagilag jól járhat. Olyan hír juthat a fülébe, hogy a meglepetéstől még az álla is leesik. Pénzügyeinek alakulása miatt minden oka meg lehet az örömre. A párkapcsolatokat a féltékenység vagy az erőszakosság teheti átmenetileg nehezebbé.

Oroszlán

A nagy meglepetések hetének is nevezhető ez a mostani. Olyan eseményben lehet része, amelyre korábban még a legszebb álmában sem gondolt. Ráadásul bekerülhet a pénzcsinálók táborába is. De legyen óvatosabb, mert valami talán túl szép ahhoz, hogy igaz legyen. Kolléga vagy munka során megismert személy borsot törhet az orra alá. Balesetveszélyesebb ez a hét, legyen körültekintő.

Szűz

Energikus hete lehet ez a mostani, amikor olyan dolgok történhetnek önnel, amelyek miatt irigyeinek száma megsokszorozódik. Aki korábban megbántotta önt, annak sem kell rosszat kívánni, mert a karma törvénye érvényesülhet, és megkapja a sorstól a magáét. Közben olyan esemény is történhet, ami miatt úszik a boldogságban, és másként láthatja nemcsak a jelenét, hanem a jövőjét is.

Mérleg

Még az is lehet, hogy ami másnak kár, az önnek haszon. Ne érezzen ezért lelkiismeret-furdalást, hiszen ön nem tesz semmi rosszat, a sors hozza ebbe a helyzetbe. Megeshet, hogy olyasmi jut a tudomására, ami előtt döbbenten áll. Ha van titka, és nem szeretné, hogy kiderüljön, legyen óvatosabb, mert könnyen lebukhat. Nem kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos ügyek bonyolításának.

Skorpió

Amennyiben a párkapcsolatában eddig nem volt minden fenékig tejfel, most meglepődve tapasztalhatja, hogy élete párja viselkedése megváltozik. Ha önök szülők, a gyermekükkel kapcsolatban eltérő lehet a véleményük, és ez feszültté teheti a kapcsolatukat. Az ismeretségeknek nagy hasznát veheti, valaki tolhatja a szekerét, így előnyös helyzetet élvezhet. A munkában is elérheti a célját.

Nyilas

A munkában, megélhetésben furcsa helyzet jöhet létre, amelynek hatására nem is tudja, hogyan döntsön. Csak a tiszta helyzetekbe menjen bele, és az ígéreteket írásban rögzítse, mert a szó elszáll… Ellenőrzésre van kilátás, ezért nem szabad belemenni olyan ügyletbe, amellyel a törvény kiskapuit nyitogathatja, mert nagyon megjárhatja. Olyan valakivel kommunikálhat, akivel öröm minden pillanat.

Bak

A párkapcsolatokban a társa olyasmire ragadtathatja magát, amelyhez ön talán nehezebben tud alkalmazkodni. Ráadásul hajlamossá válhat a passzív agresszív viselkedésre, ezért olyan valakivel is összerúghatja a port, akivel nem kellene. Ha ön szülő, a gyermekét könnyebben meg tudja győzni arról, amit ön jónak és üdvösnek találhat. Váratlan lehetőségre azon nyomban mondjon igent.

Vízöntő

Nem volt még aktuálisabb a mondás, miszerint csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Ne sajnálja a pénzt az egészségének a megőrzésére, betegségből való gyógyulásra. A sors olyan váratlan lehetőséggel lepheti meg, amely miatt örömében fülig érhet a szája. Belemehet egy olyan kalandba is, amelyet nem lesz könnyű titokban tartani. Most bonyolítson bankkal, biztosítással kapcsolatos ügyeket.

Halak

A házasságokban minden úgy mehet, mint a karikacsapás. De az is lehet, hogy ön most lelkileg sokkal érzékenyebb, mint máskor, és eláraszthatja a társát gyengéd érzésekkel. Olyan hír is eljuthat a fülébe, amely előtt meglepetten áll. Ha pénzről van szó, figyelmesebbnek kellene lennie, mert így kerülheti el a pazarlást, vagy a veszteséget. Irigy vagy rosszindulatú személy miatt ne keseregjen.