Fürdőzés babával, gond nélkül – A tökéletes családi kikapcsolódás helyszínei (x)

Üdülőparadicsom saját vízivilággal.

Igazi napsütéses pihenőnapok. Az időjárástól függetlenül. A mindennapi stressz nélkül. Csak ezért érkeznek a családok a lutzmannsburgi Hotel Sonnenparkba**** Superior. És csak is ezért merülnek a fantasztikus vízi és „száraz“ élményvilágba. Itt nem csak a szálloda külön fürdőrészlegét, de egy áthidaló folyosón át Európa vezető kisbaba és gyermek élményfürdőjét is, a Sonnentherme-t is élvezhetik vendégeink.

Sunny Bunny vízivilága, a hotel saját fürdöröszlege belső és külső pancsolómedencékkel – és minden szállóvendég részére relaxággyal – várja a lubickolni és pihenni vágyókat. A pici vízipockok a szabadban található játszótéren is kitombolhatják magukat. A kisbabák részére speciális pelenkázószigeteket is megtalálhatóak.

Sonnentherme élményfürdő – Ausztria első számú babafürdője

Várja már a gondtalan kikapcsolódást kisbabájával? A Sonnenthermében mindig stresszmentesen kapcsolódhatnak ki a szülők is. A Sonnentherme baby world világában minden adott ehhez! Nemhiába, hiszen itt található a legszélesebb körű kínálat kimondottan babáknak. A kicsi trónörökös biztosan imádni fogja, Önök pedig felejthetetlen pillanatokat élhetnek át a picurral egy igazán pihentető környezetben.

Ausztria 1. Babaszaunája a Sonnentherme élményfürdőben

A Sonnentherme tökéletes kikapcsolódási lehetőségekkel várja vendégeit: úszással, pancsolással és fürdőzéssel a kellemes meleg termálvízben. A medencén kívül is akad azonban egy igazán fantasztikus környezet a melegedni, kikapcsolódni vágyó anyukáknak és gyermeküknek: Ausztria 1. Babaszaunája!

A Sonnentherme bébiszaunájában a babák 60-70 °C-os hőmérsékletben, kellemes környezetben simulhatnak anyukájukhoz, és 3-5 percen keresztül élvezhetik a kettesben töltött pihentető együttlétet.

A szaunázást a friss levegőn tett rövid séta követi, amit egy kb. 5 percig tartó langyos vízes merülés zár.

TIPP: A Baby Days alatt  Sonnentherme élményfürdő szuper programokkal és kedvezményekkel várja a családokat, a Hotel Sonnenpark**** Superior akcióval várja vendégeit: szeptember 13. és október 22. között a 6 évnél fiatalabb gyerekek 30% kedvezményt kapnak a teljes tartózkodásra.

Elérhetőségek:
Sonnentherme és Hotel Sonnenpark****s – Lutzmannsburg, Ausztria
Mail (magyar nyelven):
foglalas@sonnenpark.hu
Web:
www.sonnenpark.at/hu und www.sonnentherme.at/hu
Facebook: https://www.facebook.com/sonnentherme.hu/

Youtube: https://www.youtube.com/c/SonnenthermeLutzmannsburg/featured