Keltsd életre a bőröd a Holt-tenger páratlan erejével! (x)

Érintetlen, bibliai tájon, Földünk legmélyebb pontján terül el a bőrregeneráló képességéről méltán világhírű Holt-tenger, mely az ókortól egészen napjainkig a bőrüket szépíteni, gyógyítani vágyó emberek legfontosabb zarándokhelye. Annak idején Kleopátra, kinek szépségéről a ma embere is legendákat mesél, mindent megtett, hogy kizárólag ő rendelkezhessen a Holt-tenger vizének bőrmegújító csodájával. Ő építette az első fürdőket is a Holt-tenger partjára, melynek vize a többi tengerhez képest tízszer nagyobb koncentrációban tartalmazza a bőr regenerációjában létfontosságú szerepet játszó ásványokat.

A Holt-tenger házhoz jön

Ki ne vágyna megmártózni a Holt-tenger bőrszépítő vízében?! 1988 óta ehhez nem kell messzire utaznunk, hála az AHAVA prémium bőrápolási márkának, mely az egész világon elérhető. Minden AHAVA natúr kozmetikum tartalmazza a Holt-tenger vizének egyedülálló koncentrátumát, amely ránctalanít, hosszan tartóan hidratál, erősíti a bőr védőrendszerét, és új lendületet ad a sejtek lelassult működésének. Az AHAVA termékek egyike sem tartalmaz káros, génmanipulált, vagy szintetikus összetevőket. Minden termék érzékeny bőrre bőrgyógyászatilag tesztelt, ráadásul parabénmentes és vegán.

3+1 lépés a szép bőrért

A mindennapi bőrápolás során 3 nélkülözhetetlen teendőnk van: a tudatos bőrtisztítás, a hidratált állapot fenntartása és a bőrvédelem. Ha pedig elmúltunk 25 évesek, akkor jön a ráadás, az öregedés elkerülhetetlen tüneteinek kezelése.

1. A tisztálkodásnál olyan terméket célszerű választani, amely nem tartalmaz szárító összetevőt, így eleve könnyebb lesz megvalósítanunk a további célokat.
2. A hidratált bőrállapot elérése ugyan egyszerűnek tűnik, de rengeteg minden okozhat benne fennakadást. A krónikus vagy szezonálisan száraz bőr kialakulását ugyanis genetikailag öröklött hajlam és számos környezeti tényező is előidézheti. Ilyen például a száraz időjárás, a hideg és a meleg egyaránt, a légszennyeződés, a központi fűtés és a légkondicionálás, a stresszes életmód, vagy a szárító hatású anyagokat tartalmazó tusfürdők, tisztálkodószerek használata. A természetes öregedési folyamat és bizonyos betegségek okán is megváltozik a bőr anyagcseréje, amely a bőr nedvességtartalmára is hatással van. Becslések szerint a világon minden negyedik ember szenved a száraz bőr tüneteitől.
3+1. A bőrvédelem és az öregedés folyamatának késleltetése is szorosan összefügg a megfelelő hidratáltság biztosításával. A kellő nedvességtartalommal bíró bőr ugyanis nehezebben törik ráncokba, így rugalmasabb, és hatékonyabban tud védekezni, akár a ráncosító napsugarakkal szemben is. Ráadásul gyorsabban regenerálódik, és még a bőrfertőzésekkel szemben is ellenállóbb.

Galéria | 7 kép

Keltsd életre a bőröd a Holt-tenger páratlan erejével! (x)

Keltsd életre a bőröd a Holt-tenger páratlan erejével! (x)

Fotó megosztása:

AHAVA: mindent tud a bőr megújításáról

Az AHAVA kozmetikumok segítségével a 3+1 lépést magabiztosan megteheted: finoman tisztíthatod, belülről hidratálhatod, védheted és fiatalíthatod a bőröd. Még akkor is, ha érzékeny és száraz!

Köszönhető ez a képesség az AHAVA kozmetikumok kulcshatóanyagának és egyedülálló szabadalmának: ez a Holt-tenger vizének bőrre optimalizált koncentrátuma, az OsmoterTM, mely úgy működik, mint egy ozmotikus szivattyú. A bőr mélyéről a tápanyagot és a nedvességet a felsőbb rétegekbe áramoltatja, ahol ezekre a leginkább szükség van. Ezért képesek az AHAVA kozmetikumok még az érettebb, tápanyag igényesebb bőrt is hidratálttá és bársonyos textúrájúvá varázsolni, akár az átlagosnál jóval hosszabb időn át is.

Hidratálj, regenerálj, fiatalíts!

Az OsmoterTM által az AHAVA bőrápolók képesek visszaállítani a bőr hidratált állapotát, miközben erősítik védőrendszerét, ránctalanítanak, regenerálnak és anti-aging hatásúak, mert a Holt-tenger kivonata pótolja a létfontosságú ásványokat és visszaállítja a bőr fiatalkorban jellemző optimális nedvességtartalmát.

Próbáld ki az AHAVA termékeit, és magad is meglátod: rendszeres használatuktól bőröd megjelenése üdébb, tapintása puhább és bársonyosabb lesz!

ahavashop.hu