Megan Fox és 50 Cent is szerepel The Expendables – A feláldozhatók folytatásában

A régi szereplőgárda is visszatér a franchise negyedik részében.

Ősszel kezdődik a The Expendables – A feláldozhatók negyedik részének forgatása Sylvester Stallone és Jason Statham főszereplésével – jelentette be hétfőn a Lionsgate stúdió.

A két nagyágyú mellett a korábbi színészgárdából Dolph Lundgren és Randy Couture is szerepel a népszerű akciósorozat újabb részében, új szereplő a rapper 50 Cent, Tony Jaa és Megan Fox. A filmet Scott Waugh rendezi, producere pedig maga Statham lesz Kevin King Templeton, Les Weldon, Yariv Lerner, Jeffrey Greenstein és Jonathan Yunger mellett. Bár a cselekmény részletei még nem kerültek nyilvánosságra, a THR szerint az új film „ismét egy csapat veterán zsoldosra fog összpontosítani”, akárcsak az előző három filmben.  

Dolph Lundgren, Sylvester Stallone és Jason Statham a The Expendables brit premierjén az Odeon Leicester Square-en 2010. augusztus 9-én Londonban, Angliában. (Kép: Ferdaus Shamim/WireImage)

A feláldozhatók harmadik részét 2018-ban Patrick Hughes rendezte, akkor még Arnold Schwarzenegger, Antonio Banderas, Wesley Snipes, Harrison Ford és Mel Gibson is tagja volt az akciómozi csapatának. Az eredeti The Expendables – A feláldozhatók című 2010-es filmet Stallone írta és rendezte, valamint az egyik főszerepet is ő alakította. A két további folytatás forgatókönyve is a nevéhez fűződik. Ő toborozta a veterán akciósztárcsapatot is a gyorsan népszerűvé vált szériához.

Az első három rész világszerte összesen több mint 800 millió dolláros (235 milliárd forintos) bevételt hozott a mozikban.

Forrás: MTI, Hollywood Reporter, Kiemelt kép: Getty Images