A Nők Lapja 2021/35. számának horoszkópja.

Kos

Párkapcsolatában féltékenykedni kezdhetnek egymásra. Ám mindent meg lehet beszélni, ezáltal a problémák megoldhatóvá válnak. Valakinek a rosszindulata megdöbbenti. Váratlan bevétel ütheti a markát, de senkinek ne beszéljen róla. Ha ön szülő, gyermeke miatt tele lehet aggodalommal, és mélyebben a zsebébe is kell nyúlnia. Regenerációs képessége remek, betegségből felépülhet.

Bika

A házasságokban, régi együttélésekben elsősorban a társa miatt alakulhatnak ki kommunikációs nehézségek. Ha el akarja kerülni a válságot, legyen türelmes. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, ha tanulmányokat folytat, idegtépő helyzetbe kerülhet. Olyan váratlan, meglepő dologra ragadtathatja magát, hogy a környezetében többeket hatalmába keríthet az irigység.

Ikrek

A szerelmi viszonyokat gyanú árnyékolhatja be, ez teheti nehézzé a kapcsolatot. Ám ha kommunikációról van szó, ön a helyzet magaslatán állhat, és ezzel tisztázhatja a helyzetet. Ingatlanügyet ne most intézzen. Rokonával összekülönbözhetnek. Kedvez az idő külfölddel, tanulmányokkal kapcsolatos ügyeknek. Ha ön szülő, gyermekével szót érhet, most hallgathat önre.

Rák

Olyan váratlan esemény következhet be, hogy ön csak kapkodhatja a fejét. Balesetveszélyes a hét, legyen sokkal óvatosabb. A házasságokban, régi együttélésekben megeshet, hogy alacsonyan repülnek a tányérok. Olyan dolog kerülhet napvilágra, amely miatt a jövője/jövőjük más megvilágításba kerülhet. Pénzügyei hullámzó képet mutatnak, a kiadások mellett bevétel is ütheti a markát.

Oroszlán

Olyan hír juthat a fülébe, hogy boldogságában fülig érhet a szája. A héten érdemes az eddig dédelgetett terveit megvalósítania, mert a sors támogatását élvezheti. Megeshet, hogy valaki hátba támadja, de most igazán senki sem tud ártani önnek. Egy ismerőse rosszindulata előtt döbbenten állhat. Pénzügyi téren kiválóan kommunikálhat, elérheti, amit szeretett volna.

Szűz

Ezen a héten glória ragyoghat a feje fölött. Olyan váratlan esemény következhet be, amely miatt örömében néhány centiméterrel a föld fölött lebeghet. Ha szerelmi viszonyokról van szó, akkor a hét jelmondata: okos enged… Pénzügyekben remekül tudja képviselni az érdekeit. Annyira el lehet foglalva önmagával, hogy észre sem veszi, valakit megbánthat, kárt okozhat neki.

Mérleg

Ezen a héten erőssége a kommunikáció, ezért bármi jut is eszébe, azt öntse szavakba, így elérheti még talán azt is, hogy a régóta dédelgetett álmát valóra tudja váltani. Rosszindulatú emberekből nem szenved most hiányt, de olyasmi is történhet, ami ép ésszel szinte felfoghatatlan. Ha ön párkapcsolatban él, a társának megvan a maga baja, ezért kevesebb figyelmet tud önre fordítani.

Skorpió

Rosszindulatért vagy irigységért nem kell a szomszédba mennie. Fogja vissza magát, csak úgy kerülheti el, hogy ártson valakinek, és önmaga alatt is vágja a fát. Kedvez az idő ingatlannal kapcsolatos teendők intézésének, ha jogi ügye van, előrelépés történhet benne. Párkapcsolatában társa olyan változáson megy keresztül, amely jó hatást gyakorolhat kettőjük viszonyára. Gyermeke elvarázsolhatja.

Nyilas

Őrjítő helyzet jöhet létre, amely miatt az idegei megfeszülhetnek. Feletteséről vagy jót mondjon, vagy inkább meg se szólaljon. Pénzügyek alakulása miatt elégedetlenséget érezhet, most kellene hangot adnia ennek. Ám nem biztos, hogy a mondandója nyitott fülekre talál… Olyan lehetőséget sodorhat útjába az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondania.

Bak

Ha úgy érzi, mások miatt nehezen élhetők a hétköznapjai, nem árt tudnia, hogy önnel sem könnyű most az élet. Előfordulhat, hogy a felettesével nehezebben tud kijönni. Az lenne a legjobb, ha senkiről és semmiről nem mondana most véleményt. Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ha tanulmányokat folytat, nem várt helyzet alakulhat ki. A szerelem angyalkája a vállára telepedhet…

Vízöntő

Olyan helyzetbe hozhatja a sors, amikor nehéz becsületesnek és tisztességesnek lenni. Ne hágja át a szabályokat, mert nagyon megütheti a bokáját. Ha ez már megtörtént, fel kell készülnie az elszámoltatásra. Pénzügyek terén legyen óvatosabb, mert veszteség érheti. Olyan váratlan találkozásra kerülhet sor, amely miatt örömében elakadhat a hangja. Utazás pompásan sikerülhet.

Halak

Felkerülhet a szemére a romantika rózsaszínű szemüvege. De az is megeshet, hogy a tisztánlátás messzire elkerüli. Olyan dolgokat képzelhet el, amiknek semmiféle valóságalapjuk nincs. Váratlan találkozásra kerülhet sor, olyasvalaki bukkanhat fel az életében, aki boldoggá teheti. Azokban a párkapcsolatokban, ahol gyermek is van, társával éppen a csemete miatt különbözhetnek össze.